.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 106
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    ами неможе до вчера аз да съм била аз харесваната въобще с мен говореха всички а сега няква тъпачка да дойде в класа и да се мисли за повече от мене с нищо не е повече от мен и да добре изглежда ама аз по добре изглеждам от нея!!
    съжаляавм ама просто съм мн ядосана
    Леле колко си ограничена
    Като искаш да си повече от нея порасни малко на акъл!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Темата ми мирише яко на фейк
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Най-лесния начин за отмъщение в тази ситуация. Погледни по надоло

Изкапи се !!! Но този път с сапун !!!!!! ЗАДАЛЖИТЕЛНО !!! [!]

Боже Мой!
    И какво като момичето си е направило прическа?
    И какво като си е купило хубави дрешки?
    И какво като е заговорило момче, което ти не харесваш?
    Означава ли, че трябва да й отмъстиш? Хах, смешка. От тази завист си си загубила ума Просто не си толкова готина, приеми го.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Добре, какво ти пречи момичето? Всеки може да се държи както намери за добре. А това "нещо повече от теб" ти си го внушаваш. Ако искаш почни и ти да се обличаш "по-така" и да си прайш прически, ако не - просто остави момичето да прави каквото си иска.

боже мой момиче тив ред ли си ;дд искаш да отмъстиш на човек който нищо не ти прави просто опознава новите си съученици .. ;о на тебе не форум за решаване на проблемите ти трябва ами психолог казвам ти го без грам лоши чувства .. ;д маа повяярваайй ми че тва ковто си написала звучи супер тъпо кво ти е виновно момичето че си прави яки прически че има хубави дрехи и т.н айде са за да си ти номер 1 всички момичета да се обличаме кат клошарки и да сме с прическа тип "добро утро" ;дд айде моля ти се .. излагаш се ;д

Град
    Ямбол
    Сисо ти ли си ма или си откраднала снимката нa аватара си ?
    Продавам гердани,гривни,обеци http://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Женската злоба няма почивен ден . Не мисля,че е нужно да и отмъщаваш,така само ще и направиш още по-голям кеф.

Град
    Ямбол
    snekity94 прочетох и другите ти теми ;dd ама ти си мнООЛ зле .. Поне махни снимката на Сияна (момичето от аватара си) че направо я излагаш познавам я лично .. никога не би написала такива скапани теми ;ddd
    Продавам гердани,гривни,обеци http://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Много се кефя на подобни комплексирани същества като теб
    С такъв кеф ги правя по-ниски от тревата
    Как може въобще да има хора,които нямат грам достойнство и акъл в главите,та са готови да се изложат по подобен начин,само защото някой е по-общителен и има по-големи възможности (в случая финансови,щом се изтъкват новите дрехи и прически) от тях ...
    +1

Супер фен Аватара на tanch3t093
    УАУУУ момичето е говорило с някакво момче от класа и тва е направо престъпление. Абе ти нещо се имаш за голяма звезда, а? Правила се на важна, не знам си кви глупости, искала си да и отмъстиш - и за кое? За това, че е повече от теб ли? Май всички го разбрахме. И съвет - вземи слезни малко от облаците, че с това държание се съмнявам "всички да те харесват" ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Re: да и отмъстя

значи в клас има една дето се прави на мн важна! постояно си прави някви прически и дрехи ноеи всеки път а днеска вече преля чашата катоо почна да говори с едно момче от класа не ми харесва момчето (вобщте даже) ама просто ме е яд на нея и си мисли че всичко квото иска може да стане ще направа всичко възможно никои да не е е с нея неможе няква такава да е повече от мен помогнете да я накарам да съжалява по някъв начин за всичко
    \

Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Приготвай къртечницата и бягай да я убиваш, понеже тя е нещо повече от тебе, и ти й завиждаш.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Победи я веднъж, но не й се подигравай. Първо, че няма да си нищо повече от нея и второ отмъщението не носи такава наслада, каквато си мислиш.

Вместо да се опитваш да отмъщаваш,дай някакъв смисъл на живота си,започни от буквара.Моля те,та ти си годинина 16 години,завършваш след 2 години,а не можеш да скалъпиш и 1 изречение без грешки.

Ба*ти психопатите.. 94? Доста си малка, за да си толкова комплексирана, злобна и отмъстителна..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ооооо ти не си звездата вече?? Каква трагедия

Абе момиче, я слез на земята! В моя клас ги има същите като теб - надути до и те не знаят къде, няма по-висш от тях, света си мислят че е техен, присмиват се на хората без никаква причина, ами просто щото така са решили.

Такива най-много ги мразя! Разглезени кифли и пастички! Смешни сте, разберете го! Това, че момчетата ви боготворят не означава, че е защото наистина държат на вас. Тя причината е много проста - свестните хора я знаят и без да я казвам.

Съветът ми е да оставиш въпросната си "съперничка" на мира, нищо не ти е направила, по-скоро се научи да си управляваш завистта, защото наистина прекрачваш границите.

Аве момиче що не гледаш себе си ааа поне за момент Завистта е лошо нещо не гледай другите гледай себе си

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Женската злоба няма почивен ден!

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Абе момиче осъзнай сее :О да не си на 5г. ..

Attention whores ftw.

Завист... смях се с глас на темата.
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

мноо тъпо същество чесНо :P

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Мале Мале ..

По тъпа тема не можа ли да напишеш, че лъжеш, лъжеш ясно е... За какво си взел/а снимката на момичето.

Че си тъп/а, тъп/а си ... ама нещо темата --

На лъжата краката са къси..

Апък и надали има чак толкова зле момиче, което - някакво готино момиче да и пречи защото е по-яка от нея.. Ако и е направила нещо примерно да, дори то няма да има връзка с косата и прическата, а ще я е яд, че и е направила така... А без причина Смешна/eн си..

Ама к`ви изчадия има на тая земя не искам и да знам. повече.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Направи й черна магия. По аватара ти съдя, че ги умееш тея работи.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните

Re: да и отмъстя

значи в клас има една дето се прави на мн важна! постояно си прави някви прически и дрехи ноеи всеки път а днеска вече преля чашата катоо почна да говори с едно момче от класа не ми харесва момчето (вобщте даже) ама просто ме е яд на нея и си мисли че всичко квото иска може да стане ще направа всичко възможно никои да не е е с нея неможе няква такава да е повече от мен помогнете да я накарам да съжалява по някъв начин за всичко
    човешката злоба край няма
    имам вяра в теб ти не си такъв човек
    ОДИН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си