.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Глупачка...

Целта на темата ми е просто да споделя... После може да бъде изтрита.

Не мога да проумея как човек, който е бил толкова близо до теб, човек, на когото си споделял всичко, може да се обърне на 180 градуса. Били сте заедно постоянно, а заради едно дребно спречкване е готов да те превърне в най-големия враг в живота си. Заради отдалечаване с времето този някой е способен да изкара всичките ти кирливи ризи на показ. Как може да говориш лоши неща за най-близкия си човек, как може да говориш за него по този начин!?Или по-скоро защо? Разбирам да ти е сторил нещо лошо, но няма конкретна причина. Толкова лицемерие в едно малко същество, неспособно да убие дори муха... Но всички сме големи на думи...

Започвам да се убеждавам, че женското приятелство не съществува. Само една недорасла пикла може да постъпи по този начин...
    Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.

Голям фен Аватара на bet3to
    [b] Yeah baby.Напълно права сии

Повече от фен
    Дишай! Хората са си такива. В бъдеще или трябва да подбираш,или да ловиш гората.Успех!

Голям фен Аватара на rammstein123
    Хората се променят. Няма да е лошо вече да си мълчиш за някои неща пред "приятелките" си. По-добре да ти е гадно, че не си го казала и нуждата да те изяжда отвътре, отколкото да станеш за смях, защото си го доверила на грешния човек.
    Saatana! Vittu! Perkele!

зависи от човека,но просто.....ддз винаги има хейтърчетаааа

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Хората се променят. Няма да е лошо вече да си мълчиш за някои неща пред "приятелките" си. По-добре да ти е гадно, че не си го казала и нуждата да те изяжда отвътре, отколкото да станеш за смях, защото си го доверила на грешния човек.
    Много точно казано!!!
    Не е особено лесно, но пък наистина това е най-доброто.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на DarkTemplar

Re: Глупачка...

Цитирай Първоначално написано от filito
    Започвам да се убеждавам, че женското приятелство не съществува. Само една недорасла пикла може да постъпи по този начин...
    Много от момичетата/жените са просто устроени същества, изтъкани от завист, лицемерие, предразсъдъци и мания за внимание. Като бонус са и доста безпринципни. Женско приятелство е оксиморон.

Просто я игнорирай, паднала е прекалено ниско.

Голям фен
    Недей да казваш тайните си на "приятелки", защото и те си имат "приятелки".Или поне споделяй на някого на когото знаеш, че наистина можеш да разчиташ въпреки, че в днешно време такива хора са страшно малко..
    Отдавна съм се убедила, че не само няма женско приятелство, но и приятелство въобще.Единствено може да ти бъде приятел някой, когото познаваш от супер малък, но и такива вече (повечето) ги наричат приятели.Животът продължава, недей да се отчайваш.Аз съм го изпитала също и наистина знам какво ти е.След време ще мине.Както ще ти кажат повечето : Времето лекува : ) .
    Хора много , Човеци малко !

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland

Не мога да проумея как човек, който е бил толкова близо до теб, човек, на когото си споделял всичко, може да се обърне на 180 градуса. Били сте заедно постоянно, а заради едно дребно спречкване е готов да те превърне в най-големия враг в живота си.
    Точно такова нещо ми се случи преди 6 месеца. Още го преживявам. Смятай колко навътре съм го приела ;х хората са кофти просто..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Тъжно е ама е възможно някое момиче да е говорило против теб на даденото момиче... някоя която в момента е нон стоп с това момиче поговри с нея

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    първото изречение ме грабна, но.. това не е най-лошото.. най-лошото е когато се обърне на 180 и после на още 180... и ти приемеш тоя човек отново.. това е най-голямата грешка...

homo homini lupus
    cool boys..need cool g1rls

Рано или късно става така, истинско приятелство няма, или по-точно се намира много рядко. Просто не споделяй с никого вече, запази всичко за себе си и няма как да имаш проблеми.
    you can't make people love you.
    you can make them fear you.

Не мога да проумея как човек, който е бил толкова близо до теб, човек, на когото си споделял всичко, може да се обърне на 180 градуса. Били сте заедно постоянно, а заради едно дребно спречкване е готов да те превърне в най-големия враг в живота си. Заради отдалечаване с времето този някой е способен да изкара всичките ти кирливи ризи на показ. Как може да говориш лоши неща за най-близкия си човек, как може да говориш за него по този начин!?Или по-скоро защо? Разбирам да ти е сторил нещо лошо, но няма конкретна причина. Толкова лицемерие в едно малко същество, неспособно да убие дори муха... Но всички сме големи на думи...

има такива хора
    дам права си...но не всички приятели са такива има и добри.....просто не си попаснала на точния човек

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Няма приятели има само познати!Няма приятелство има само общи интереси...така е отдавна съм се обедила в това.
    Просто си намери нова приятелка но внимавай не се доверявай.Не всички хора са добри

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Задавала съм си абсолютно същите въпроси милиони пъти и до ден днешен не съм намерила отговорите им Предателствата продължават, но майната му! Ще ти кажа само да вдигнеш високо главата и да не ти пука! Без значение какви неща си й споделила на та ясмръдла, без значение на кой какво е казала... Игнорирай я тотално и да не ти дреме! И просто занапред вече внимавай какво споделяш на хората... Те се променят и може в един момент да ти се хструва, че никога няма да те предадат, но в следващия сама се убеждаваш че нямат никакви скруполи...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Плевен

няма знчение женско или не
    повеечето хора са такива научи се и ти да си такава

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си