.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Повече от фен Аватара на w0lf
    днешни дни всичко е английски - сайтове, филми, лафчета( ) PC игри ако щеш и прочее
    английския е най-лесен и най-разпространен език...дъвча го от 1ви клас, сега в 12 - честно казано мога да го говоря, но все още не знам доста граматични правила - защото просто мразя формалните неща, пък няма да ставам учител по английски
    madafaka

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    За граматиката тряБва да седнеш и да я разучеш добре, за да може, както казаха, да схванеш алгоритъма и след това да ги прилагаш в примери и изречения
    Иначе думите лесно се запонят - с повторно писане и употреба.

П.П. Може да звучи малко налудничево, но почти всеки път като гледам някой филм и после се усещам как на ум си говоря нещо на английски
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89

П.П. Може да звучи малко налудничево, но почти всеки път като гледам някой филм и после се усещам как на ум си говоря нещо на английски
    И аз съм така

Като ги пиша по 3-4 реда и после си правя диктовки.

Това е списък с най-срещаните думи в английския език:
    1000 Most Common Words -> http://www.ingilish.com/1000mostcommonwords.htm
    3000 Most Commonly Used Words -> http://www.paulnoll.com/Books/Clear-...mon-words.html

Разгледайте ги и ако намерите дума, на която не знаете значението научете я.
    А за разговор много по-лесно ще ви бъде ако научите повече от едно значение на думата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си