- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос директно към женската аудитория-Какъв подарък да зема
Значи изкам да впечатля момиче с подарък.Искам да е огърлица обаче незнам каква тя е на 16 и всички ми казват вземи и нещо нежно.Е :Д немога и немога да избера ако можете да ми помогнете с линк към сайт или някоя идея ще сам ви много благодарен.
Щом толкова иЗкаш да я впечатлиш първо се научи да пишеш ГРАМОТНО!И щом ти сам "НЕМОЖЕШ",ние ли да можем без да я познаваме?Аман от неграмотни тийнейджъри...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
рейдж
пиши в гугъл -> "сребърна бижутерия на далавера" примерно и разглеждай
madafaka
Отиди в някоя бижутерия и разгледай...
Най-добре и земи нещо сребърно, не теникиените боклуци. Има семпли и красиви и не много скъпи .. За онлайн сайт не знам, но мога да ти дам идея - http://prikachi.com/images/725/2534725q.jpg
Ако не искаш сърце, може и някаква друга фигурка, но ако искаш да разбере че я харесваш, давай с нещо по така![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Вземи и от ония сърцица сваровски на сребърна верижка. Мисля, че ще и хареса![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Вие пък много грамотните дето се ревете по форумите ,че другите трябва да пишат грамотно,само дето маи си хвърляте комплексите ,защото вие самите не струвате нищо по Български Език .Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Няма да я купиш с подарък, но опитай. Според мен опитай с голяма кошница цветя по куриер. По-добре е от огърлицата.
Хубава идея оригинално е!!Първоначално написано от dimitar_ak
+ \/
Другото, което знам, че със сигурност трогва е професионалната серенада. Към 90лв. е за изпълнение на 3 песни. Много е изпипано, но засега е само за София. Няма да ти дам линка тук за да не правя реклама. Ако те интересува ще ти го пратя на лично.
![]()
Евалата Jessrabbit !! +1Първоначално написано от Jessrabbit
ее тва със серенадата е хубаво ама.... ако нещата не са мн сериозни не се знае как ще реагира... иначе наистина среброто като че ли е най добрият вариант .... цветята също си ги бивааз много бих се впечатлила... но ако няма чувства към теб не те харесва и т.н. няма да я спечелиш просто ще и стане неудобно...
Пич, не съм момиче , но ти препоръчвам нещо по-уникално
ботикови бонбони , ще я впечатлиш супер много аз така направих единия път40 лева , ако не и повече , но си струваше ...
бижу
google?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Вярваш ли си,че маИ не струваме нищо по Български Език?Първоначално написано от Jessrabbit
Ако не ме биваше и не можех да пиша грамотно,нямаше да правя забележка на другите.И то по простата причина,че първо гледам собствените си възможности и,ако ги има,тогава критикувам другите
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
тва сърце е много яко майна, някоя ако ми подари такова ше го носаПървоначално написано от Aniiiii
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ммммм даа мн е сладичко, може ли да ми кажеш от кой сайт си го видялаПървоначално написано от Aniiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
3 Doors Down - Here Without You
Невена - Не изчезвай
[red] Бъди единствено себе си в света, който се опитва да те превърне в някои друг. [/red]
http://topkartinki.com/data/media/20/emo_124.jpg