.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Въпрос директно към женската аудитория-Какъв подарък да зема

Значи изкам да впечатля момиче с подарък.Искам да е огърлица обаче незнам каква тя е на 16 и всички ми казват вземи и нещо нежно.Е :Д немога и немога да избера ако можете да ми помогнете с линк към сайт или някоя идея ще сам ви много благодарен.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Щом толкова иЗкаш да я впечатлиш първо се научи да пишеш ГРАМОТНО! И щом ти сам "НЕМОЖЕШ",ние ли да можем без да я познаваме?Аман от неграмотни тийнейджъри...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Повече от фен Аватара на w0lf
    рейдж
    пиши в гугъл -> "сребърна бижутерия на далавера" примерно и разглеждай
    madafaka

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Отиди в някоя бижутерия и разгледай...
    Най-добре и земи нещо сребърно, не теникиените боклуци. Има семпли и красиви и не много скъпи .. За онлайн сайт не знам, но мога да ти дам идея - http://prikachi.com/images/725/2534725q.jpg

Ако не искаш сърце, може и някаква друга фигурка, но ако искаш да разбере че я харесваш, давай с нещо по така
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Вземи и от ония сърцица сваровски на сребърна верижка. Мисля, че ще и хареса
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Щом толкова иЗкаш да я впечатлиш първо се научи да пишеш ГРАМОТНО! И щом ти сам "НЕМОЖЕШ",ние ли да можем без да я познаваме?Аман от неграмотни тийнейджъри...
    Вие пък много грамотните дето се ревете по форумите ,че другите трябва да пишат грамотно,само дето маи си хвърляте комплексите ,защото вие самите не струвате нищо по Български Език .

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Няма да я купиш с подарък, но опитай. Според мен опитай с голяма кошница цветя по куриер. По-добре е от огърлицата.

Супер фен Аватара на spopi
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Няма да я купиш с подарък, но опитай. Според мен опитай с голяма кошница цветя по куриер. По-добре е от огърлицата.
    Хубава идея оригинално е!!
    + \/

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Другото, което знам, че със сигурност трогва е професионалната серенада. Към 90лв. е за изпълнение на 3 песни. Много е изпипано, но засега е само за София. Няма да ти дам линка тук за да не правя реклама. Ако те интересува ще ти го пратя на лично.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jessrabbit
    Вие пък много грамотните дето се ревете по форумите ,че другите трябва да пишат грамотно,само дето маи си хвърляте комплексите ,защото вие самите не струвате нищо по Български Език .
    Евалата Jessrabbit !! +1

ее тва със серенадата е хубаво ама.... ако нещата не са мн сериозни не се знае как ще реагира... иначе наистина среброто като че ли е най добрият вариант .... цветята също си ги бива аз много бих се впечатлила... но ако няма чувства към теб не те харесва и т.н. няма да я спечелиш просто ще и стане неудобно...

Пич, не съм момиче , но ти препоръчвам нещо по-уникално
    ботикови бонбони , ще я впечатлиш супер много аз така направих единия път 40 лева , ако не и повече , но си струваше ...

Град
    bulgaria
    бижу

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    google?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Jessrabbit
    Вярваш ли си,че маИ не струваме нищо по Български Език? Ако не ме биваше и не можех да пиша грамотно,нямаше да правя забележка на другите.И то по простата причина,че първо гледам собствените си възможности и,ако ги има,тогава критикувам другите
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    Най-добре и земи нещо сребърно, не теникиените боклуци. Има семпли и красиви и не много скъпи .. За онлайн сайт не знам, но мога да ти дам идея - http://prikachi.com/images/725/2534725q.jpg

Ако не искаш сърце, може и някаква друга фигурка, но ако искаш да разбере че я харесваш, давай с нещо по така
    тва сърце е много яко майна, някоя ако ми подари такова ше го носа
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на pilencaaa
    Ами защо просто не и вземеш един букет от рози .. една картичка.. надписваш я и пращаш по куриер.. добра идея , но няма да я впечатлиш с бижута..
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Цитирай Първоначално написано от Aniiiii

ммммм даа мн е сладичко, може ли да ми кажеш от кой сайт си го видяла
    3 Doors Down - Here Without You
    Невена - Не изчезвай

[red] Бъди единствено себе си в света, който се опитва да те превърне в някои друг. [/red]

http://topkartinki.com/data/media/20/emo_124.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си