.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Проблем с разведени родители.

Добър ден,аз съм дете на разведени родители,нашите на скоро се разведоха,сега аз живея при баба и дядо обзаведоха 1 стая за мен с майка ми,малко ми е кофти ,защото се виждам по рядко с баща ми,преживява се не е края на света ся..случват се и такива неща в живота..обаче понеже съм за първа година така и сега примерно като дойде Коледа аз какво да правя..ние до сега винаги сме се събирали цялото семейство..ем искам да отида при баща ми и другите за коледа,но пък не искам да изглежда сякаш съм заебал майка ми примерно .. не знам ся като има празници къде и как да процедирам малко ми е странно така ..

Съжалявам за правописните грешки ( изобщо не съжалявам даже не ми пука,но го казвам,щото ако не го кажа сяко второ мнение ще е колко съм неграмотен)

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Говори с майка си най напред, тва е най - важното, защото все пак живееш с нея. Кажи и че ще си делят празниците - на Коледа с баща ти, Нова година или Великден с майка ти и така... ще те разберат, ще направят компромиси

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Поговори с майка си, предполагаемо да те разбере, все пак него го виждаш по-рядко, а с нея се виждате всеки ден (Предполагам)
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Еми можеш както казаха да ги редуваш. Можеш и да ги делиш... Примерно на Бъдни вечер с майка ти, на самата Коледа с баща ти... Просто поговори и с двамата... Ще се наложи да си по-гъвкав...

Град
    Бургас
    По празниците наистина е гадно с разведени родители, но с времето,както и с малко компромиси ще се свикне...Ако си тинейджър има и добра страна това:Ще имаш много по-голяма свобода,което е много важно и ценно.
    Same shit,different day .

А майка ти и баща ти как се разбират?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ако се разбират и могат да търпят няколко дена,за да се съберете за Коледа и Нова година - ще стане супер..
    Ще поканите и баща ти и ще си празнувате,но ако се разбират добре..
    Ако не - поговори и с двамата..
    Обясни им какво чувстваш,че си объркан и т.н..
    Ще те разберат и ще направят нещо,само и само ти да си щастлив (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Оо разбират се супер ..направо екстра...гледала ли си Война на Световете?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от FashioN
    Това беше добро.

Ще трябва да поговориш с тях и да се измисли някакъв компромис в името на общото благо.

според мен е трябвало да задържат връзката си защото имат дете..и моите родители са разведени и съм при майка ми но щеше да е по-добре ако имах и баща ....но така е..никой не си избира родителите...но по-добре 1 седмица/месец при майкати и 1 при бащати...но ако разстоянието е голямо...немога да имисля кво ще правим с даскалото.... е ай ся няма да ходиш

Цитирай Първоначално написано от fpasysh
    според мен е трябвало да задържат връзката си защото имат дете..и моите родители са разведени и съм при майка ми но щеше да е по-добре ако имах и баща ....но така е..никой не си избира родителите...но по-добре 1 седмица/месец при майкати и 1 при бащати...но ако разстоянието е голямо...немога да имисля кво ще правим с даскалото.... е ай ся няма да ходиш
    Хаха и защо? Те не могат да се понасят,обаче ще седят заедно заради мен? Значи според теб е по-добре да слушаш караниците им ,които вече знам на изуст,защото са 1 и същи ,от колкото да живеят разделено да е тишинка и ти да си и с баща си и с майка си,е вярно с 1ния ще се виждаш по-рядко ,но .. случва се..сяя кфо?! Ьората не се обичат не е края на света ..Аз си следвам мойте цели в живота ии съм се амбицирал,и само ми трябва някакви хора да ми дрънкат на главата и 1 и същи караници и глупости при условие ,че те самите не се чуват колко смешни изглеждат..и кво да ти кажа много грешно мнение си си създал,че трябва да останат заедно заради децата си.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Здравей
    И аз съм дете, на разведени родители. Разликата е че аз съм при баща си и баба си, да не забравя малкият си дявол - брат ми. Трудно е при положение,че аз от 6 годишна живея без майка си и всичко, което е трябвало да науча, за всичко на този етап от живота ми съм го научила от Чичо ми Гуугъл. Вече осма година /почти девета/ съм без майка и за тези години съм я видяла най много за 1 месец! и малко повече през скайп. Но е различно. Дано твоите поне да са в един град. /Моите са в разл. държави ... ;S /

Радвам се на такива като теб, които въпреки всички трудности се опитват да разберат, защо родителите ви са се развели/разделили и продължават да следят мечтите във живота си.
    Продължавай все така !!
    *сън*

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    живея с мама и вторият и съпруг.
    на коледа ходим у баща му и майка му ( в друг град)
    на нова година се редувам, една година у нас, една година у баща ми, ама миналата година бях с приятели..
    на великден...минавам при баща ми да го видя и толкова..
    за рождени и именни дни...ходя при него (той живее в къща с баба,дядо,чичо,стринка и братовчедките ми) така че и на техните празници се виждаме.
    а попринцип не оставам да спя никога защото опцията ми е един неразтегаем диван... двуместен..и трябва да спя на него...ноу уей : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от sm_95
    Еми можеш както казаха да ги редуваш. Можеш и да ги делиш... Примерно на Бъдни вечер с майка ти, на самата Коледа с баща ти... Просто поговори и с двамата... Ще се наложи да си по-гъвкав...

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Цитирай Първоначално написано от FashioN
    Не си единствен наще са разделени от 13 години мразят даже и в червата и майка ми не ми дава да виждам баща ми защото не заслужавал само ми пълнил главата с глупости и ми настройвал с/у нея луда жена
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Гледай сега. Аз също съм на разведени родители и то от приличен брой години. Още обаче когато се разведоха им казах директно, че не желая всеки да си прави някакви сметки аз какво чувствам към всеки ден, че не желая да ме занимават с техните пререкания, нито един да ме разпитват за другия ми родител.

Затова като идват празници си казвам единия при единия, другия при другия и така. Няма сърдити. Няма какво толкова да се стягаш.

А колкото до грамотността... Грамотен си тогава, когато без да се замислиш не допускаш грешки. Така че дори да не ти пука и да казваш съжалявам, пак ще си останеш неграмотен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си