.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Град
    ™Bitch Town

Защо отношението му е такова?

Здравейте,моля ви за съвет относно положението с приятеля ми...когато сме само двамата на среща,всичко е прекрасно,той е мил и много грижовен,можем да си пишем с чаясове по скайп или да си говорим по телефона..Но пред приятелите си той сякаш не ме забелязва,даже понякога се подиграва с мен,заглежда други момичета пред мен...защо за бога пред тях е такъв а не е човека в когото се влюбих?Не е като да не се познаваме с приятелите му-с някои от тях се познавам по-дълго отколкото с него и се учудвам че на тях не им пука за това...питам ги защо и те казват че просто той си е такъв..опитвала съм се да поговоря с него,той ми казва че преувеличавам,че много ме обича и така...та какво мога да направя по въпроса за да престане с това отношение?И защо според вас го прави? ;х Много ви благодаря предварително
    Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти

Супер фен Аватара на AutomatiC
    защото иска да се прави на голяма работа.
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Град
    ™Bitch Town
    според мен,ако държи на мен толкова колкото твърди,ще усеща че така ме наранява ;х
    Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от AutomatiC
    А ти му се връзваш. Минавай ги метър тея негови правежи или му се нацупвай от време на време, та да ти обръща повечко внимание и да се държи по-мило. Нормално момчешко държание.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    решение-спри да излзиаш с приятелите му
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Cпоред мен,ако държи на мен толкова колкото твърди,ще усеща че така ме наранява ;х
    да...но нали заеш че ния момичетата особено сме много зле в ва отношение..търпим моного подигравки лъжи какво ли не.. защото ги обичаме ..лесно е да кажеш че обичаш някого но все пак трябва и да се доказва.. а ния слепите (влюбените) вярваме че ни обичат макар и да си ни прекарват понякога .. просто понякога се сллучва така че вярваме прекалено много а в същия момент биваме подигравани .. от фр-тата ни ( не и в моя случей ама тва е др тема .. ) и после едното мило "обичам те .. мн си сладка тва она" и забравяме сичко..просто така е и винаги ще е така ;д..

явно се чувства малоуважаван пред приятелите си и събира респект по тоя ташаклърънски начин!
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Цитирай Първоначално написано от obichamgo
    да...но нали заеш че ния момичетата особено сме много зле в ва отношение..търпим моного подигравки лъжи какво ли не.. защото ги обичаме ..лесно е да кажеш че обичаш някого но все пак трябва и да се доказва.. а ния слепите (влюбените) вярваме че ни обичат макар и да си ни прекарват понякога .. просто понякога се сллучва така че вярваме прекалено много а в същия момент биваме подигравани .. от фр-тата ни ( не и в моя случей ама тва е др тема .. ) и после едното мило "обичам те .. мн си сладка тва она" и забравяме сичко..просто така е и винаги ще е така ;д..
    Ключовите думи са наивност и липса на реална преценка.

Може би пред тях е в неговото си истинско 'Аз'. 'С какъвто се събереш такъв ставаш.' важи в пълна сила, ако приятелите му са такива (не към теб, а по принцип).
    Разбира се, предположение. А и не е изключено да се прави на интересен пред тях. Ако е така, няма да е лошо да си поговориш с него затова.
    And I'm waiting - waiting for the healer.

Цитирай Първоначално написано от wukktoruQ
    според мен,ако държи на мен толкова колкото твърди,ще усеща че така ме наранява ;х
    Еми сама си отговори. Прави се на голяма работа пред приятелите си, не иска да показва нежност и "слабост", че ще излезе "женчо" или нещо такова!

Прекарвайте повече време само двамата, пък нека с приятелите си е какъвто иска (не е задължително винаги като излиза с тях и ти да си с него). Не се опитвай да го променяш, нито да му се натрапваш. На доста хора във връзките им се губи чувството за мярка, а после се оплакват (не визирам теб авторке, по принцип говоря). Човек показва различно отношение към различните хора и това е най-нормалното нещо.

Град
    ™Bitch Town
    Благодаря на всички...много ми помогнахте
    ще съм благодарна,ако още някой сподели мнение..

Град
    Русе, Rousse
    Кажи му, че не те разбира и искаш да се разделите, тогава вече ще разбереш държи ли на теб винаги съм обичал да пристискам хората по гаден начин колкото и да не е хубаво, но върши работа Според реакцията му ще разбереш още много неща
    Спорта пречи на цигарите :P

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И аз смятам че пред приятелите си просто се прави на тежкар и на важен. Както вече те посъветваха - гледай да прекарвате повечко време само двамата и след като го знаеш как се държи недей всеки път да излизаш с тях
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

:)

Много ги мразя такива да се праят пред другите на тешкари. Нештасници е как го търпиш ти бе да не си лудо влубена в него ?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от wukktoruQ
    Благодаря на всички...много ми помогнахте
    ще съм благодарна,ако още някой сподели мнение..

чел е темата 'как да се харесаме на момиче' там съветите са от типа 'бъди студен, незаинтересован, недостъпен' и т.н.
    а после същите дето съветват хващат ръчната и почват да 'свалят'

Да,в повечето случаи е зада се прави на интересен или зада немислят приятелите му,че е някъв женчо като се държи добре с теб.Аз ако бях на твое място, при следващия случай на грубо държане и да се прави на интересен ще го овикам пред приятелите му,да знае,че няма да стане така както мисли :P

Цитирай Първоначално написано от AutomatiC
    абсолятно правилно мнение
    RedRum Against Racism!/afa/

Че той като се опитва да се подиграва с теб-подигравай се и ти с него,като заглежда други-заглеждай и ти и после го питай дали му е приятно... Може направо да го накараш да излезете той и твоите приятелки и започваш да се държиш като него Не се оставяй

ако си грозна и дебела го разбирам

Супер фен
    Ми аз предлагам да го оставиш малко,да излиза сам с приятелите си ,неходи като е с приятелите си а и ти прави същото.
    Дай му малко свобода ,се пак има нужда да се вижда с приятели.

Град
    ™Bitch Town
    е няма как,ние учим в едно училище и той това го прави най-вече там..иначе неговите приятели извън даскало са моита компания,които ме запознаха с него...и така..но с тях не толкова,докато в училище е непоносим ;х

Питай го дали те цени истински,дали е готов да те замени за това да бъде "някой" пред приятелите му.

Град
    Сред маЙни, маЙна ...
    Явно не е дорасъл още (може има некви комплекси) и държейки се по този начин иска да се прави на мъж, а щом компанията му е такава едва ли скоро ще порасне, от теб зависи.
    Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.

Град
    Варна, моретоо :)
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си