.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: M-Tel

Град
    around the world !

M-Tel

Сметнах, че това е най-удачният раздел за тази тема, тъй като не видях по-подходящ. Та така - абонатите на Мтел знаят, че вече от 1 месец не могат да си проверят сметките от менюто в телефона. Въпросът ми е следният - може ли да ме прецакат със сметката ? (Тъй като имам карта от месец, но не мисля, че съм си превишила лимита на картата - 2000 безплатни към 5 номера ; 30 национални и 250 смс-а в мрежата им)

Фактурата в края на месеца ще покаже всичката нужна информация. Едва ли ще тръгнат да те прецакват.

Град
    around the world !
    Интересно е, че и фактура не съм получила, а на 31-ви трябваше още. Отделно съм и чула, че така са прецаквали хора със сметки, та аз да питам, ако има някой пострадал.

Супер фен
    Ами както повечето са разбрали ... мтел уж сменят билинг системата си и от там идват проблемите с фактурите и сметките. Тъй че има прецакани ... сигурно ще има и още ... аз лично не съм си получил фактурата ... а по принцип я получавам около 14-и.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Няма да те прецакат със сметката, доколкото те казват. И мен ме засичат на 14ти, на 16ти ми е готова фактурата, но досега не съм получил нищо. Най-много да те/ни накарат да платим 2 фактури наведнъж, но уж дават половин месец срок след издаването й.
    Прецаканите са тези, които са си стигнали лимита и не могат да си ползват картата докато мтел не си оправят системата.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

споко, няма как да бъдеш прецакан със сметката, просто имаше някакво забавяне с фактурите, но мисля че вече всичко е ок, тъй като вече получих смс за новата си фактура.

Супер фен
    Чак пък да няма как да бъде прецакан ... хора които са ходили да си плащат сметките началото на миналия месец бяха прецакани със сметки, защото от мтел отричаха че имат проблем ... спираха телефони за превишен лимит (сметките стават големи защото не се отчитаха безплатните минути както и минутите в мрежата на loop) и подобни измишльотини и тъй като тогава още не се знаеше за проблема мтел отричаха за съществуващ и се опитваха да приберат парите на хората ... сега като се даде гласност на ситуацията може и да няма прецакани, но ще видим като ни излязат фактурите какви суми ще трябва да се плащат

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Значи минутите на луп и другите безплатни не се зачитали. Ах майка им да
    еба, затова ми пратиха смс, че лимитът ми е на 85% пък то кво била :Х

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си