- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да ме забележе.?
Значи много харесвам едно момче. Абе много е готино. Ама е с една година по-голям от мен.Понякога сме се засичали след часовете, но той е с приятелите си. Няколко пъти съм го хващала че ме зяпа.
Но не знам как да го накарам да ми обърне внимание и да ме заговори?
послепис: аз ли да направя първата крачка и как да я направя?
Моля, без глупости!
Момичета,момчетата си зяпат!Не е задължително да ви харесват или дори да се интересуват от вас.
дори забравяме и че съществувате,докато не ви видим пак
действай,ама не прекалявай
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Какво имаш предвид? Да го заговоря ли?
Ами заговори го ти! Няма нищо лошо в това, момичето да направи първата крачка. Дори според мен не е от особено значение кой я прави.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ще се опитам! Дано утре да успея!![]()
Да пишеш какво е станалоСрам, не срам - отиваш!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Така е. Утре ще ви кажа какво е станало.![]()
![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
айде успех : ]
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не всеки, който те гледа, те вижда. (:
And I'm waiting - waiting for the healer.
Абе срам не срам се правя на ударена че го виждам.Казвам му-много яка прическа и той мерси и неща от сорта как с е казваш и какъв ти е телефона и други.Но звънецът би и айде в клас.
Цял ден си мислех за него.
Очаквам утрешния ден с нетърпение.
Мерси, че ми помогнахте!![]()
послепис-как да заключа темата.![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
но вярноПървоначално написано от Starlettka
madafaka
Айде бе жено, кажи да знаем какво е станало ?![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
слойи си кубинки с червени връзки,черно бял кариран панталон,тениска с (А) и си направи гребен,оцвети го в червено и ще те забележи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RedRum Against Racism!/afa/
Бреххх колко си смешен.Айде чакаме развитие по тематаПървоначално написано от punxx
![]()
ей хора, по-спокойно!
Не е станало нещо особено.Той си тръгна последните часове(не знам защо) така че, не можахме да се видим задълго.
Но иначе е страшно забавен
Как да заключа темата?![]()
up
Само модератори може да заключат темата.
АМа каже нещо друго станало ли е .![]()
Супер кофти е! Така момчето се оказа че е харесвал най-добрата ми приятелка.! За това се е опитвал да се сближи с мен и да разбере всичко за нея!![]()
![]()
![]()
И какво сега?Не те харесвал така ли ?Първоначално написано от gotinataaaa
(\ /)
(^.^)
(> <).
Дааааа Мехмед всъщност е харесвал Ферхунде, сега ше се земат и ше си направят 12 деца, ама след това някой ше ги раздели .. очаквайте 138571957315 епизод
I want to be remembered as the girl who always smiles