- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гадния прякор
Жената котка.Така и не разбрах защо.
Не е обиден, но..
А иначе момчетата в нашия клас преди 1-2 години се опитаха да ме наричат "маркуч", но още първият път, когато го чух, им казах да не си избиват комплексите от недораслите телца за сметка на моето, което се развива бързичко.![]()
Еми.....
Justin...
ili Michael Jackson.
щото си взех наскоро бомбе и арабски шал и....
![]()
![]()
Ъмм...Първоначално написано от kantonecApetur4
думата не е ли "протокол" брат?
Кукуземахахахаххаха
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Егати прякора..
![]()
Аз не си спомням да съм имала прякори, но и да съм имала или не съм ги знаела, или просто са ми били смешни![]()
![]()
Значи първият ми прякор е Секса.Много го мразех , но в течение на времето спряха да ми викат така , защото не им обръщах внимание. И така се появи прякора ми Фокс
![]()
Ооооо прякори колкото щеш..хах все живота ме събира с едни индивидиии, ама няма да ги споделям..![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Забравих.. от 1-ви до 4-ти клас ме побъркваха с това '' 5-тия етаж ,5-тия етаж покажи ми бейби имаш ли кураж.. '' Казвам се Петя и явно 5тия..Абе индивиди са от моя клас
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Хмм ами един два пъти се е случвало в 3-6 клас да ми викат Мила-камила (колко гениално)![]()
![]()
...но на бързо ги отучих
![]()
. Иначе ми викат Милен(ски) или Милчо и мен лично адски мн ме радва
. Иначе прякори на други лица от моя клас има
и някои от тях са багера,шишето(btw e момиче), гепо, маската или гълъба (за едно момче, а маската произлиза от това, че като си сложи фон дьо тен,ест не неговия цвят, стои като маска)...пуяка, Гонзо (от Мъпет шоу) и т.н.
Но нз, като че никой не се засяга от тези названия...дори за повечето са нещо нормално...нещо като 2-ро име :P
пича със 38 сантиметровата пи*ка ...![]()
Ооо да още от 7 клас си нося прякора червената шапчица![]()
![]()
аз съм с мнооого тъмно кестенява коса но...имаше инцидент с боя за коса
![]()
![]()
![]()
и....нека просто да кажа че кичурите не бяха един или два
![]()
![]()
Ехе ама ти си бил много висок бе БобоПървоначално написано от LoveLetter
:P
Нищо това е яко,на концерта на Гага поне ще виждаш добре![]()
Айде остава съвсем малко до 13![]()
Ако все още не си тръгнал и четеш това ми драсни едно ЛС![]()
Он: Не е точно прякор,но мразя когато ми казват памела андерсън хах. Много е тъпо някакво...
Не, нямам прякор.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
ми, тия от долната улица ми викат "лъчка" .. за чий ми викат така не знам.. иначе приятелите си ми викат Ели ..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
познавам едно момиче дето и викат гутсзка(от гудзилица не казвам име) е поне и викаха преди 5 год