- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа...?
В много гадна ситуация съм..едва ли ще ме разберете но все пак ще се опитам да ви разкажа:
Всичко започна от миналата година, когато се преместих в ново училище.Известно време нямах проблеми но после едно от момчетата започна да ми праща SMS всеки ден след даскало и в тях пишеше че много ме харесва ама аз не бях сигурна тогава защото той беше писал подобни SMS и на други момичета и реших че просто се бъзика с мен...но той продължи да ми пише няколко месеца и твърдеше че е напълно сериозен ама аз все пак го отрязах...и сега тази година си се държеше напълно нормално с мен даже беше много мил...и тази вечер...нов SMSв който твърдеше че не е спирал да ме обича...но аз нямам чувства към него...как да му го кажа деликатно...
![]()
Деликатен начин няма... давай направо и не му давай надежди, защото така ще го нараниш повече!![]()
Успех![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
В никакъв случай не му го казвай по скайп! Или очи в очи или му отговори на смс-те..Казваш му ясно и искрено това ,което чувстваш !
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
"Приятно момче си, но те възприемам само като приятел".
Или просто си смени телефонния номер.![]()
Утре на училище го излъжи ,че си имаш друг и така
мацка слушай ся - аз съм в подобно положение
отрежи го яката, ако му даваш надежди с приятелско държание само ше го преебеш
madafaka
" Проблема не е в теб, а в мен. "![]()
Този израз е най-добър за зарязване.
Влез му направо с ножицитедържи се мило понеже те харесва, проумей го
колкото повече не му даваш обяснения толкова повече няма да го нараниш
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
Деликатен начин наистина няма. Най-добре бъди директна с него и му кажи, че искаш да сте само приятели примерно. По-добре да си рязка и да разбере 1 път завинаги, че нещата няма да се получат, след което да се откаже, отколкото да овърташ и да му даваш някакви надежди, от които само ще страда...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
а на мен ми е интересно какво трябва да стане за да имаш чувства към някой ... да те опъне и да те зареже лиПървоначално написано от smilelady
![]()
Еми кажи няма как да му го кажеш деликатно ако си директен човек ще му го кажеш директно но без лъжи и убиди.. викни го насаме и му кажи ..![]()
Keep your soul does not tire!
Не, тя иска още хиляда есемеса и ще склони.Първоначално написано от NeZaPoznat
Айде стига, когато ги няма чувствата, ги няма, да тръгне с него щот й е жал ли?
~ Luv ya!
И аз съм на мнение, че деликатен начин няма. Кажи му го направо, така ще е наясно и няма да се разкъсва от съмнения.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Как да му кажеш ..ами директно.Няма какво да го бавиш![]()
Първоначално написано от a1a2b3v
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир