.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на smilelady

Как да му кажа...?

В много гадна ситуация съм.. едва ли ще ме разберете но все пак ще се опитам да ви разкажа:
    Всичко започна от миналата година, когато се преместих в ново училище.Известно време нямах проблеми но после едно от момчетата започна да ми праща SMS всеки ден след даскало и в тях пишеше че много ме харесва ама аз не бях сигурна тогава защото той беше писал подобни SMS и на други момичета и реших че просто се бъзика с мен...но той продължи да ми пише няколко месеца и твърдеше че е напълно сериозен ама аз все пак го отрязах...и сега тази година си се държеше напълно нормално с мен даже беше много мил...и тази вечер...нов SMS в който твърдеше че не е спирал да ме обича...но аз нямам чувства към него...как да му го кажа деликатно...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Деликатен начин няма... давай направо и не му давай надежди, защото така ще го нараниш повече!
    Успех
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

В никакъв случай не му го казвай по скайп! Или очи в очи или му отговори на смс-те.. Казваш му ясно и искрено това ,което чувстваш !
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

"Приятно момче си, но те възприемам само като приятел".
    Или просто си смени телефонния номер.

Утре на училище го излъжи ,че си имаш друг и така

Повече от фен Аватара на w0lf
    мацка слушай ся - аз съм в подобно положение
    отрежи го яката, ако му даваш надежди с приятелско държание само ше го преебеш
    madafaka

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    " Проблема не е в теб, а в мен. "

Този израз е най-добър за зарязване.

Град
    Русе, Rousse
    Влез му направо с ножиците държи се мило понеже те харесва, проумей го колкото повече не му даваш обяснения толкова повече няма да го нараниш
    Спорта пречи на цигарите :P

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Деликатен начин наистина няма. Най-добре бъди директна с него и му кажи, че искаш да сте само приятели примерно. По-добре да си рязка и да разбере 1 път завинаги, че нещата няма да се получат, след което да се откаже, отколкото да овърташ и да му даваш някакви надежди, от които само ще страда...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Как да му кажа...?

Цитирай Първоначално написано от smilelady
    В много гадна ситуация съм.. едва ли ще ме разберете но все пак ще се опитам да ви разкажа:
    Всичко започна от миналата година, когато се преместих в ново училище.Известно време нямах проблеми но после едно от момчетата започна да ми праща SMS всеки ден след даскало и в тях пишеше че много ме харесва ама аз не бях сигурна тогава защото той беше писал подобни SMS и на други момичета и реших че просто се бъзика с мен...но той продължи да ми пише няколко месеца и твърдеше че е напълно сериозен ама аз все пак го отрязах...и сега тази година си се държеше напълно нормално с мен даже беше много мил...и тази вечер...нов SMS в който твърдеше че не е спирал да ме обича...но аз нямам чувства към него...как да му го кажа деликатно...
    а на мен ми е интересно какво трябва да стане за да имаш чувства към някой ... да те опъне и да те зареже ли

Голям фен Аватара на smilelady
    мерси на всички за съветите

Град
    Montana
    Еми кажи няма как да му го кажеш деликатно ако си директен човек ще му го кажеш директно но без лъжи и убиди.. викни го насаме и му кажи ..
    Keep your soul does not tire!

Re: Как да му кажа...?

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от smilelady
    а на мен ми е интересно какво трябва да стане за да имаш чувства към някой ... да те опъне и да те зареже ли
    Не, тя иска още хиляда есемеса и ще склони.
    Айде стига, когато ги няма чувствата, ги няма, да тръгне с него щот й е жал ли?
    ~ Luv ya!

Супер фен
    И аз съм на мнение, че деликатен начин няма. Кажи му го направо, така ще е наясно и няма да се разкъсва от съмнения.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Как да му кажеш ..ами директно.Няма какво да го бавиш

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Деликатен начин няма... давай направо и не му давай надежди, защото така ще го нараниш повече!
    Успех

Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си