- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да му кажа ли
здравеитее
тааа по с1ществоо....
има едно момче от моя класс и от доста време насам забелязах че започвам да го ревнувам(не ме разбираите погрешно нее страшна ревностт а дразнене когатоо има други момичета около негооо.... та така дее разбрах че го харесвам и реших да му кайа но все нещо ме спира в последния момент....губя смелост! И така до днес докогато една от моите фрки е решила да ме побутнее и му е казала че имам да му казвам нещооо......
когатооо започваше часа и аз влязоххх тоии ме извикааа и ме попита какво с1м имала да му казваммм...леко се стаписах но му казах че после ще му кажаа но тои ме хвана за р1ката и пак ме попитаа...т1кмо щях да му кажа ама даскала влезеее.... след часа пак ме попитаа но в тожаа жреме и лекичкоо за закачка ме потупаа по главатааа.... тогава аз се изнервих и му казах че ще му кайа когато си оправиии отношението к1м менн..тогава тоии започна да ми се извинява..... и мисля 4е е взел пример от думите ми защото когато си тр1гвахмее тоии подаде р1каа усмихна се и каза 4ао единстженоо на меннн
таа в1прос1т ми е... според вас харесва ли ме и ще има ли смис1л ако му кажаа![]()
![]()
[/i][/b]
=-)