.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

незнам какво да правя?

.. с една приятелка един ден отидохме в едно кафе и няколко пъти се засичахме с две момчета.Аз си харесах едното.Разбира се забелязах че не съм му безразлична (гледаше ме,усмихваше ми се) . Страшно много ми хареса.След няколко засичания в кафето се намерихме в един сайт за запознанства след което вече му имах скайпа .. пишем си вече 2 седмици само зарибявки и тей нататък,праща ми целувки..прави ми комплименти .. обаче като се видим на живо един път ме е хващал за ръка и всеки път се прегръщаме,когато се засечем в кафето сяда при мен,но някак си не е срамежлив ,но незнам какво иска .. ?? На мен ми писна да се занимавам с момче 2 седмици да се зарибяваме,а той да не прави нищо по въпроса,но знам че не съм му безразлична.Но уш не е срамежлив,а нито ме е викнал някъде насаме поне на кафе нито нищо .. как да го разбирам това?

Град
    in the middle of nowhere
    А попита ли го дали си има приятелка??

Цитирай Първоначално написано от SHEsaREBELxxx
    А попита ли го дали си има приятелка??
    разбира се .. няма си приятелка! Свободен е :P

Епа, прояви инициативата ти, не може нещата само да ти падат от небето, трябва да положиш известни усилия.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Епа, прояви инициативата ти, не може нещата само да ти падат от небето, трябва да положиш известни усилия.
    Момичето да поема първата стъпка?? :ХХ Според мен не е нормалноо,но щтом казваш ще опитам ..

Повече от фен Аватара на w0lf
    Цитирай Първоначално написано от nezabrawiima
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Момичето да поема първата стъпка?? :ХХ Според мен не е нормалноо,но щтом казваш ще опитам ..
    абе в днешно време от тва по-нормално здраве му кажи
    madafaka

Офф ,, абе не мога да направя аз първата стъпкаа .. Пфф .. аз да го викам на каффе ... някак си не мога да си представя как ще стане при мен ..

Повече от фен Аватара на w0lf
    ми тогава му намекни нещо по-така
    madafaka

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от nezabrawiima
    Офф ,, абе не мога да направя аз първата стъпкаа .. Пфф .. аз да го викам на каффе ... някак си не мога да си представя как ще стане при мен ..

еее ай са - на кафе - напрао го покани на секс да видиш дали е лесно нали си незабравима все пак никога няма да те забрави ако му скочиш

Голям фен Аватара на notlike
    Така и не се научиха хората, че в любовта принципи няма. На един ще пасне нещо, на друг - не. Какво се пише и какво е истина, това е друга тема. Щом той не е поел инициативата, защо не го направиш.. ти? Тези неща ги няма в дебелите книги, защото това не е статистика! Надявам се да съм ти бил полезен
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си