- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какво да правя?
.. с една приятелка един ден отидохме в едно кафе и няколко пъти се засичахме с две момчета.Аз си харесах едното.Разбира се забелязах че не съм му безразлична (гледаше ме,усмихваше ми се) . Страшно много ми хареса.След няколко засичания в кафето се намерихме в един сайт за запознанства след което вече му имах скайпа .. пишем си вече 2 седмици само зарибявки и тей нататък,праща ми целувки..прави ми комплименти .. обаче като се видим на живо един път ме е хващал за ръка и всеки път се прегръщаме,когато се засечем в кафето сяда при мен,но някак си не е срамежлив ,но незнам какво иска .. ?? На мен ми писна да се занимавам с момче 2 седмици да се зарибяваме,а той да не прави нищо по въпроса,но знам че не съм му безразлична.Но уш не е срамежлив,а нито ме е викнал някъде насаме поне на кафе нито нищо .. как да го разбирам това?
А попита ли го дали си има приятелка??
разбира се .. няма си приятелка! Свободен е :PПървоначално написано от SHEsaREBELxxx
Епа, прояви инициативата ти, не може нещата само да ти падат от небето, трябва да положиш известни усилия.
Момичето да поема първата стъпка?? :ХХ Според мен не е нормалноо,но щтом казваш ще опитам ..Първоначално написано от mArMaLaDkA
абе в днешно време от тва по-нормално здраве му кажиПървоначално написано от nezabrawiima
madafaka
Офф ,, абе не мога да направя аз първата стъпкаа .. Пфф .. аз да го викам на каффе ...някак си не мога да си представя как ще стане при мен ..
![]()
Първоначално написано от nezabrawiima
еее ай са - на кафе - напрао го покани на сексда видиш дали е лесно
нали си незабравима все пак
никога няма да те забрави ако му скочиш
![]()
Така и не се научиха хората, че в любовта принципи няма. На един ще пасне нещо, на друг - не. Какво се пише и какво е истина, това е друга тема. Щом той не е поел инициативата, защо не го направиш.. ти? Тези неща ги няма в дебелите книги, защото това не е статистика! Надявам се да съм ти бил полезен![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.