.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Маша и Термозащитен продукт

Здравейте, хора ... та, мисля скоро да се сдобия с тази маша ... Някой ползвал ли я е? И какви за отзивите ви?... И преди да си взема маша искам да си взема някакъв термозащитен продукт за коса. Искам нещо да ми препоръчате, освен кристалите за коса, които май нямат нищо термозащитно. Мерси!
    "Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не, не си взимай тази глупост ! Имам я от повече от година и за нищо не става ! Аз се подлъгах от многото приставки и сега се бия по главата защо изобщо си я купих. Приставките на машите са твърде тънки, не са със стандартен размер, най-дебелата приставка на снимката пък е твърде дебела и трябва да имаш много дълга коса за да я навиеш. Самата приставка на пресата е изключително неудобна и на размер е къса както се вижда от снимката, това в ляво до пресата е "чудото" което създава някакъв си рошав ефект и лично аз след него бях като проскубана кошница .

За термозащитен продукт за коса мога да ти препоръчам Лореал .

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Не, не си взимай тази глупост ! Имам я от повече от година и за нищо не става ! Аз се подлъгах от многото приставки и сега се бия по главата защо изобщо си я купих. Приставките на машите са твърде тънки, не са със стандартен размер, най-дебелата приставка на снимката пък е твърде дебела и трябва да имаш много дълга коса за да я навиеш. Самата приставка на пресата е изключително неудобна и на размер е къса както се вижда от снимката, това в ляво до пресата е "чудото" което създава някакъв си рошав ефект и лично аз след него бях като проскубана кошница .

За термозащитен продукт за коса мога да ти препоръчам Лореал .
    Какъв на Лореал пробваш-от професионалната серия ли?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Какъв на Лореал пробваш-от професионалната серия ли?
    Ми ето този мисля, че е добър http://beautycosmetic.biz/loreal-ter...ine-p-212.html но аз по принцип не си изправям много косата, за това ползвам само кристали

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Една приятелка имаше ето тази http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026799 и беше много добра. .Помня че много добре изправяше и правеше вафлички, а и тя постоянно си се къдреше с нея, но разбира се може цената да не те устройва. . А отностно термозащитния продукт аз използвам HotLiss на Лореал
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    .... А отностно термозащитния продукт аз използвам HotLiss на Лореал
    И доволна ли си!?
    Заслужават ли си парите?
    Big or small, lies are lies!

Мерси много за отговорите ви! Сега вече леко се колебая ... а относно това Hotliss на Лореал съм чувала и отрицателни коментари и сега вече не знам какво да правя... но все пак мерси... ако има и други мнения, моля очаквам ги
    "Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    .... А отностно термозащитния продукт аз използвам HotLiss на Лореал
    И доволна ли си!?
    Заслужават ли си парите?
    Ами скоро си го взех и не мога да преценя още, защото косата ми е много изтощена и не виждам разлика. Ще видим какво ще излезе.
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

аз също имам тази преса И СЪМ ДОВОЛНА..ако искам някви професионални прически ще ходя на фризиъор нали така.. е естествено не трябва да си даваш парите на вятъра..ама аз съм доволна и от приставките от всичко ..само тези дет са за "вафлите" не са много добри въпреки че като я оставиш да загрее повече време стават суперски ..ама те нали вафлите вече не са на мода така че.. аа аз използвам на syoss спрея зя зящита ии съм доста доволна ))

Град
    Русе
    За термозащите спрей бих ти препоръчала http://www.studio-urody.pl/images/al...20150%20ml.jpg страхотен е! Дори смея да твърдя, че е по-добър от Лореал.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от divaneee
    За термозащите спрей бих ти препоръчала http://www.studio-urody.pl/images/al...20150%20ml.jpg страхотен е! Дори смея да твърдя, че е по-добър от Лореал.
    Откъде!?
    Или само във фриз.салони !?
    И цена г/д ?
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Цитирай Първоначално написано от divaneee
    Откъде!?
    Или само във фриз.салони !?
    И цена г/д ?
    Да, и аз искам да разбера нещо повече за този продукт

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    аз ви го препоръчах този
    ми от фр, салон или от магазин за професионална козметика за коса, където работят с christian of roma group

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Здравейте... днес си взех ето този термозащитен спрей ... и не знам какво ще става, но ако не съм доволна, поне ще знам, че не съм дала много пари ( 4 лв. ) ... иначе по- нататък може да си взема това... - някой ползвал ли го е?

Град
    Manhattan *
    изобщо няма смисъл от тия боклуци .. вземи си някой на професионална козметика и то ЗА коса

Град
    Русе
    Това на Аlfaparf, което пуснах е 15 лв от моята фризьорка.

Град
    Manhattan *
    на лореал също са мн добри.
    ето от тук може да поръчате
    http://zlatnaribka.com/advanced_sear...EF%EB%E8%ED%E0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си