- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маша и Термозащитен продукт
Здравейте, хора... та, мисля скоро да се сдобия с тази маша
... Някой ползвал ли я е? И какви за отзивите ви?... И преди да си взема маша искам да си взема някакъв термозащитен продукт за коса. Искам нещо да ми препоръчате, освен кристалите за коса, които май нямат нищо термозащитно. Мерси!
![]()
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Не, не си взимай тази глупост ! Имам я от повече от година и за нищо не става ! Аз се подлъгах от многото приставки и сега се бия по главата защо изобщо си я купих. Приставките на машите са твърде тънки, не са със стандартен размер, най-дебелата приставка на снимката пък е твърде дебела и трябва да имаш много дълга коса за да я навиеш. Самата приставка на пресата е изключително неудобна и на размер е къса както се вижда от снимката, това в ляво до пресата е "чудото" което създава някакъв си рошав ефект и лично аз след него бях като проскубана кошница.
За термозащитен продукт за коса мога да ти препоръчам Лореал.
Какъв на Лореал пробваш-от професионалната серия ли?Първоначално написано от Rebirthing
Ми ето този мисля, че е добър http://beautycosmetic.biz/loreal-ter...ine-p-212.html но аз по принцип не си изправям много косата, за това ползвам само кристалиКакъв на Лореал пробваш-от професионалната серия ли?![]()
Една приятелка имаше ето тази http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026799 и беше много добра. .Помня че много добре изправяше и правеше вафлички, а и тя постоянно си се къдреше с нея, но разбира се може цената да не те устройва. . А отностно термозащитния продукт аз използвам HotLiss на Лореал![]()
И доволна ли си!?Първоначално написано от blondeVIP
Заслужават ли си парите?![]()
Big or small, lies are lies!
Мерси много за отговорите ви! Сега вече леко се колебая... а относно това Hotliss на Лореал съм чувала и отрицателни коментари и сега вече не знам какво да правя... но все пак мерси... ако има и други мнения, моля очаквам ги
![]()
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Ами скоро си го взех и не мога да преценя още, защото косата ми е много изтощена и не виждам разлика. Ще видим какво ще излезе.Първоначално написано от vagarious
![]()
аз също имам тази преса И СЪМ ДОВОЛНА..ако искам някви професионални прически ще ходя на фризиъор нали така.. е естествено не трябва да си даваш парите на вятъра..ама аз съм доволна и от приставките от всичко ..само тези дет са за "вафлите" не са много добри въпреки че като я оставиш да загрее повече време стават суперски ..ама те нали вафлите вече не са на мода така че..аа аз използвам на syoss спрея зя зящита ии съм доста доволна
))
За термозащите спрей бих ти препоръчала http://www.studio-urody.pl/images/al...20150%20ml.jpg страхотен е! Дори смея да твърдя, че е по-добър от Лореал.
Откъде!?Първоначално написано от divaneee
Или само във фриз.салони !?
И цена г/д ?![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Да, и аз искам да разбера нещо повече за този продуктПървоначално написано от vagarious
![]()
аз ви го препоръчах този![]()
ми от фр, салон или от магазин за професионална козметика за коса, където работят с christian of roma group![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Здравейте... днес си взех ето този термозащитен спрей... и не знам какво ще става, но ако не съм доволна, поне ще знам, че не съм дала много пари ( 4 лв.
) ... иначе по- нататък може да си взема това...
- някой ползвал ли го е?
изобщо няма смисъл от тия боклуци .. вземи си някой на професионална козметика и то ЗА коса
Това на Аlfaparf, което пуснах е 15 лв от моята фризьорка.
на лореал също са мн добри.
ето от тук може да поръчате
http://zlatnaribka.com/advanced_sear...EF%EB%E8%ED%E0