- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа Сутрин ??
Здравейте!Искам да ви попитам как мога да си направя косата сутрин(за училище) без да използвам преса но да седи и ефектнопросто искам незнам .. нещо по различно. Косата ми е права на пластове и е до раменете (малко по дълга даже).Ще се радвам ако ми дадете примери за прически а ако има снимки или клипчета още по добре
![]()
![]()
Може да си я намачкаш с пяна за коса : )))) също така може да се накъдриш с маша на плитки може да се направиш ...Експериментирай![]()
Когато ходих преди на училище, си правих следните прически :
1) Вечерта след като се изкапя, още докато косата ми е мокра я сплитах на няколко едри плитки и пръсвах малко лак за коса. И на сутринта я разплитах и ефекта беше доста добър.
2 След като се изкапя пак, докато ми е мокра косата леко я намачкам с лак и пяна, и я омачкам хубаво след това я хвана с ластик ама не я хващам както поприцип ами я овия и след това ластика го слагам само да я задържи и тя да се начупи ... (дано си ме разбрала)нещо такова ми е връзването (4-тата мацка от ляво на дясно)
3 Вечерта просто я намачкам с пяна и така си лягам. На сутринта само я пооправям ако има нужда.
4 Сутрин само я топирвам (но не с мега ОБЕМ),а по-леко и естествено да стои.
5 Хващам я с ластика и опашката я сплитам. И бретона го правя ето таканещо такова, нз как се води този тип бритони. Еми това е общо взето.
А имаш ли бретон ? А ако да - какъв,крив-прав..Дълга,къса ?
Иначе намачкай я с пяна за коса или вечер,преди да си легнеш си направи няколко плитки и на сутринта си я дооформи..Ако имаш по-дълъг бретон,може да го дигнеш нагоре..Да се получи нещо като "пух ефект"..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Moята коса е подобен тип на твоята - права, на етажи... Аз се къпя сутрин, суша се и пръскам малко лак в корените (с пяна е по-добре, но времето не го позволява) и суша...но пък съм 2ра смяна, а при теб ще е голяма занимавка да се къпеш и сушиш сутрин. Можеш да правиш всичко това вечер, а след това просто да се решиш :Д тя косата си седи.
Пяна/ролки/плитки.![]()
you can't make people love you.
you can make them fear you.
ira9 а на аватара с плитки ли си се направила?
Можеш да я начупваш с пяна, да си правиш плитки, ако искаш да е вдигната- някаква по-небрежна опашка или кокче, или я хващай с шнола.
Здравейте!Мисля,че няма смисъл да отварям нова тема,затова и аз ще пиша в тази ..
Моят въпрос е същият ..
Искам ефектни прически за училище и някак си да се задържат .. ( ако имаше някакъв вариант без лак ) Моята коса е дълга почти до кръста .. може би с няколко см по-нагоре и имам прав бритон,който обаче го хващам с фиби
Много пъти съм опитвала с пяна за коса и така както беше споменато с това за вързването на косата, но при мен няма никакъв ефект (забравих да кажа,че косата ми е права) а не искам всеки ден да я горя с преси и лакове
Много ще съм благодарна ако отговорите
![]()
Здравейте!Мисля,че няма смисъл да отварям нова тема,затова и аз ще пиша в тази ..
Моят въпрос е същият ..
Искам ефектни прически за училище и някак си да се задържат .. ( ако имаше някакъв вариант без лак ) Моята коса е дълга почти до кръста .. може би с няколко см по-нагоре и имам прав бритон,който обаче го хващам с фиби
Много пъти съм опитвала с пяна за коса и така както беше споменато с това за вързването на косата, но при мен няма никакъв ефект (забравих да кажа,че косата ми е права) а не искам всеки ден да я горя с преси и лакове
Много ще съм благодарна ако отговорите
![]()
Вържи се/Сплети се, намачкай косата с пяна миналата вечер ... има доста варианти.
мисля, че в почти всички мнения се казва едно и също - вържи я, мачкай я с пяна и т.н. няма голям избор без преса...
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
А с дифузер пробвала ли си ? Ефектът е страхотен, стига да харесваш по - начупена коса. Иначе ако нямаш време, може просто да я оформиш с сешоар и гребен :P
пп. А аз искам да ви питам как да си изправя косата, но по възможност без преса ?![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
аз не хода със кой знае какви прически. моята коса е като твоята, понякога си вдигам бретона, друг път е пуснат, слагам си интересни диадеми, сплитам я на рибена кост, хващам я със шнола и всякакви такива лесни и удобни прически
Същото. Дълга почти до кръста коса, изправям я, защото абсолютно не се задържа къдрава. Бретон не мога да нося ("лизната съм"), затова го прибирам леко пухкав назад с фиби. Ще взема да я подкъся, не ме кефи така вече.Първоначално написано от ___mimity___
почти всяка вечер си плета косата на около 8 плитки а пък си е дълга и не бухва като на малките плитки, а пък и е лесно само ги разлиташ и си готова ;]]]![]()
![]()
![]()
Ами аз сутрин.. може да си направя 2 опашки набързо.. или с лента и да си оставя малко бретанче.. (много е бърза, само трябва да си оправяш често косата, за да стои назад.. по-хубаво стои) .... Вдигам си бретона - топирам го назад.... можеш да си правиш една опашка, но долу и от едната страна... можее също да връзваш прадните 2 кичура отзад (да ги свързваш).. има многоо варианти..![]()
Миналата сутрин пробвах с пяна и лак от вечерта, и докато стигнах до училище косата ми падна, а при това бях сложила много лак.
Извод: във влажно време се ходи с естествена коса или хваната на кок или опашка/плитка.
По принцип моята коса е почти права (на леки вълни, които супер ме дразнят) затова сутрин се изправям с пресата и ми държи около 5-6 часа :].. във влажно време ако искаш хубава и издържлива прическа няма как да стане без преса.. или поне на мойта коса нито къдраво нито начупено се задържа ;xxx
ейй хора помогнете плсс.. може да звучи тъпо но как да обясня на фризиорката че искам бретон който да започва малко над веждите и постепенно да се увеличава надолу.. ако имате снимки пратете!Тенкс предварително![]()
Моята коса е същатаПървоначално написано от zlatit0o
![]()
А по темата: ами аз мога да предложа много прически, но или са казани от другите потребители, или са свързани с преса или маша![]()
Big or small, lies are lies !
http://www.e4.com/images/mb/E4/skins.../twins-510.jpgПървоначално написано от MonnyG
Нещо подобно?
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Двустранно или на страна?Първоначално написано от MonnyG
Рядък или плътен бретон?
http://www.fashion-lifestyle.net/ima..._Pricheski.jpg
третата от ляво на дясно?
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on