- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- искам да започна да пуша ама..
Ами моя проблем е такъв:
В моя клас почти всички пушат без няколко момичета и 2-3 момчета.. тези който не пушат са изродите на класа и зубарите но и аз не пуша..до сега никой не ми е казвал че съм зубар или изрод естествено защото не съм но аз искам да пуша но не мога защото майка ми ще побеснее, баща ми няма да ме усети защото той пуши но майка ми не пуши и ще ме усети.. днес аз гаджето ми и още 1 момиче отидохме зад училището където всички се събират за да пушат и аз естествено гаджето ми беше там отидох а те и двамата пушат и ме караха и аз да пуша но отказах тъй като майка ми си беше в къщи и след като се прибера тя щеше да ме усети..а много ми се прииска .. и какво да правя.. искам да пуша а не мога защото майка ми ще разбере и ще побеснее..
![]()
![]()
какво да правя?
![]()
ти сериозно ли??????
Na 12 li si?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
ми пуши беаз почнах в 6 клас, ся съм 9... голяма маня да знаиш
![]()
Батка, ти си ЯКО ама яко тъп/а. Почни и с наркотиците, хероина е полезен даже, коката също( за бързата ти смърт), щом си решил/а да стане един КУР от тебе, давай.![]()
![]()
П.С Мерише ми, че темата е ташак.![]()
Pagani Zonda
Айде почвай да пушиш по-скоро, че да се попрочисти света по-бързо от такива като тебе....
Аман от тъпи и лишени от всякакво достойнство и мнение деца.![]()
ЗЛЕ си.![]()
тези който не пушат са изродите на класа и зубарите
И са изроди, щото не пушат ли?![]()
леле,леле....
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Пропуши и ми кажи къде живееш да дойда да те застрелям преди да съм си разбил главата в монитора от такива като теб![]()
![]()
Първоначално написано от Xeon
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
На колко години си? о.О
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ОМГ и зле!
нереално зле си бе жена :Х:Х:Х аз гледам как да спра тя иска да пуши![]()
само защото ти не пушиш от класа ще ги почваш ли???
лелеее...не!!!
Мислиш, че е готино да се пуши?Първоначално написано от desinka1216
Ми гледай другите, те като се хвърлят от моста и ти ли ще се хвърлиш?
Сигурно си някъде на 12-13г. и си нямаш собствено мнение и гледаш другите какви "готини" неща правят и искаш и ти да ги правиш.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Desinka не знам на колко години си,но по начина по който разсъждаваш ми се струва че си малка.Това че всички пушат а ти не,не говори нищо.Какво ти пука к'во говорят другите за теб? Цигарите не са нищо освен една отрова...която бавно бавно те убива.Ама ако искаш да се прайш на важна с цигара в ръка почвай....както си решиш живота си е твой...сички тиинчета си мислят че да пушиш е някво гъзарско...ще ги видя обаче като станат на по 30-35 как ще искат да ги спрът...няма да могат и ще си блъскат главата в земята!!
П.С Всички от моя клас пушат а аз не....и да ви кажа... боли ма патката кво мислят за мен![]()
нали съм си здрав
![]()
Оф боже..![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
OMG!!!![]()
![]()
Супер зле си!!!
![]()
![]()
![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Ако ме питаш мен... изроди са тея малки пикли и пикльовци дето пропушват 3 -4 клас ,че е голямата гъзария...Ти още се развиваш... ако започнеш да пушиш дробовете ти ще спрът да се развиват,ще станат черни катооо.. като.. и аз незнам.. После болести... глупости.. някои хора хващат рак дори и на зъбите(зависи)
Ти съзнаваш ли какво искаш?.. Това че някъкви си ``гъзарченца`` пушат,не те прави теб и тези от класа ти дето не пушат изроди или зубари..![]()
Ебаси.. Какви са тия разбирания от страна на пушачите от класа ти?!... ей такива хора най не ги разбирам ...
Ако искаш да ссе превърнеш от човек в нищожество .. твой е избора
( моля без критики към мен..
това си е лично мое мнение и ако някой не е съгласен ,да си замълчи
)
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ама ти сериозно ли?!
В старото ми училище АЗ бях една от малкото, които НЕ пушеха, но никой не ме е наричал изрод или не са страняли от мен- дори напротив.
Мисля, че си напълно ЛУДА да искаш да пропушваш, защото първо така се тровиш, второ ще си създадеш проблеми с родителите си.
Замисляла ли си се защо родителите ти не искат да пропушваш? Защото си прецакваш белия дроб, след години ще съжаляваш, че си се правила на "готина", като копираш другите. По дяволите, бъди различна, бе! Голям зор, че съучениците ти пушат... Защо ти е и ти да се тровиш?!
Не мога да те разбера, такова нещо за първи път чета..
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.