Здравейте... наистина съм много объркана и ще ви съм много благодарна ако ми помогнете с някое мнение.. Благодаря.. ..

та.. значи.. Ще давам по-подробно.. На 15 години съмм .. скоро правя 16.. живея в малко градче.. (няма да споменавам име.. но е Смолянска област).. та.. на празника на града.. както си седях с приятели мина едно момче (Ще го нарека Г-н А) той беше с убииствена коса.. имаше ужасно яката прическа и аз естествено попитах кой е той.. Тогава един от моите приятели каза, че е в класа му и ще ме запознае.. Аз си помислих, че се шегува.. ноо след няма и 5 минути той беше пред мен.. запознахме се.... но той се изчерви ужасно много.. от тогава неговия клас непрекъснато го "базикат" с мен и с това, че ме харесвал.. но аз не мисля, че наистина е така.. понеже знам , че ми знае скайпа, а не ми иска пълномощно.. знае ми фейсбука.. но пак не ми иска приятелство.. А аз наистина го харесвам или поне така мисля.. но ние сме в едно училище.. и всеки път когато го видя ми омекват капачките ( в буквален смисъл.... ).. не мога да отлепя погледа си от него.. Имам чувството, че не иска да е близо до мен, защото го е страх какво ще си помислят приятелите му.. страх го е от тяхното мнение..

Няколко пъти си мислех да му пиша съобщение във фейсбуук.. написвам нещо... но някак си ми звучи "тъпо" и го трия.. наистина не знам какво да му кажа.. ии не знам.. дали аз .. или той... кой е страхливеца в случая.. ;(.......