Здравейте на всички , много харесвам едно момиче , но тя няма нищо към мен и проблемът е , че мислим в петък да излезнем аз , тя и един мой приятел и чудя се да отида ли ? От една страна ще се радвам да я видя , но от друга ще ми стане два пъти по сад от сега...
Българското образование !Първоначално написано от madeinchina12
По темата- Излез с тях, говори с нея, прояви интерес, малко хумор няма да е зле и кой знае може да я спечелиш. След това може да има нещо към теб![]()
Добре де хубаво харесваш я, но защо страниш от нея, вместо да и го покажеш/ намекнеш?? Ии ако искаш да се получи нещо давай само двамата без приятеля ти.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
1.Несъм ви на състезание по грамотност и образованост.
2.Тя много добре знае за чувствата ми.
[quote="madeinchina12"]1.Несъм ви на състезание по грамотност и образованост.
2.Тя много добре знае за чувствата ми.[/quote]
До тук си омбре !!! Откажи се![]()
Пробвай да станеш по-грамотен, да се срамуваш по-малко и да бъдеш директен с хората. Понякога помага.
Да обичаш значи да страдаш!
Ти ако очакваш така от нищото да прояви интерес към тебе,без да си мръднеш пръста ще си остарееш ерген...вместо да се садваш пред компа помисли с какво да спечелиш вниманието и
много зле![]()
Аз не очаквам да прояви интерес, ясно ми е , че нямам шансове.Питам само дали да я избягвам или не.
Ми ти си прецени дали да я избягваш или не.
Ако наистина си убеден, че нямаш никакъв шанс с нея и ти става гадно в компанията й - тогава я избягвайАко ли пък не - бори се
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
отиди
I can't stop myself from loving you <3
Като я харесваш ,нестой така ,a направи нещо.
Отиди, нищо няма да стане. Направи колкото се може по-добро впечатление и току виж се поинтересува от теб.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Горе главата, изпъчи гърдите. Ходом! Марш!
хЪх...
Отиди, нищо не губиш! Винаги е по-добре да рискуваш![]()
I want to be remembered as the girl who always smiles