.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    тва с лака за косата и изправянето и аз съм го правила ма от влагата лака сее испарява кат0 дим .. ;д аа косата се изтощава още по-бързо и драстично ..

Град
    Плевен
    мойта е чуплива тъмно руса...и зимата става и къдрава не я права нищо но от мн време я сплитам на 2 плитки и не личи

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    http://prikachi.com/images.php?images/524/2561524T.jpg ако не изправя моята изглежда така дори се навива повече
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

Re: права коса

Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Всяка сутрин си изправям косата за училище и докато стигна до училище тя се начупва и изглежда мн кофти ....нз какво да я правя вече ...някакви предложения как да я опазя права
    мацка, повярвай ми, знам как се чувстваш. И аз съм в абсолютно същото положение, дори и не мога да я вържа, защото пак ще се начупи. Не знам и аз какво да я правя тая мойта коса, съветите за теб ще са полезни и за мен.

Имам абсолютно същият проблем! http://prikachi.com/images/693/2572693C.jpg
    Ако си мислиш, че ти си зле аз съм още по-зле. След като си изсуша косата със сешоар всичко е ок, но след 30 минути по краищата се начупва и се извива навън! Така както е на снимката. С каквото и да я изправям все същото ,с преса става но много си горя косата, а с кръгла четка, лакове, гелове, пяни нищо не става!

П.П. На снимката съм рошава защото тъкмо ставам

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от nef4y123
    Ако си мислиш, че ти си зле аз съм още по-зле. След като си изсуша косата със сешоар всичко е ок, но след 30 минути по краищата се начупва и се извива навън! Така както е на снимката. С каквото и да я изправям все същото ,с преса става но много си горя косата, а с кръгла четка, лакове, гелове, пяни нищо не става!

да, и моята става по същия начин. Мисля,че на дългите коси, дори и да не начупи, не е толкова зле, но на късите е много гадноо.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    nef4y123:
    - Сешоара гори повече косата..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    nef4y123:
    - Сешоара гори повече косата..
    глупости

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен Аватара на SWT
    Уфф,имам същия проблем

Нищо не помага

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Как сешоара ще гори повече косата. Не сте добре.. Много ясно, че пресата гори повече. Но неразбирате, и пишете.. ;д

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от danibebi

да, и моята става по същия начин. Мисля,че на дългите коси, дори и да не начупи, не е толкова зле, но на късите е много гадноо.
    и аз съм на мнение ,че на по-дълга коса и да се подвие не изглежда толкова зле колкото на къса
    Hostis Honori Invidia

Град
    България
    Аз вече и хванах цаката на моята коса и реших, че след като не мога да я опазя права, ще ми е къдрава. Къдря се на плитки и косата ми адски много се запазва. Тук обаче идва въпроса, че ти можеш и да не искаш да си къдрава, иначе повярвай, много ще ти се запази.

Носи си пресата в даскало,аз така правя
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Носи си пресата в даскало,аз така правя
    Даа бе що за жестокост към косата..не стига че веднъж я е изгорила хубавичко,а после и в училище да я дъвче с пресата..охх ужас
    • Обичай,за да те обичат! •

Е аз в училище изправям по 3-4 кичура дето са се начупили,не я изправям цялата на ново
    I did

anonymous708973
    Guest
    ^Тва е пълна идиотия според мен. Нямаш ли си друго занимание, че да си носиш пресата? ОМФГ! Ония попаднах на 2 такива в тоалетната... супер мощно се разхилих, а те ме гледаха обидено :Д

Супер фен Аватара на sunshine955
    вземи си преса Белисима .. стои идеално права целия ден а сътринта не я изправям за повече от 10 минутки .. =]]
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Голям фен
    Аз пък сутрин като си я изправя и отивам на училище, и си я мушкам в яката на якето, смис закопчавам си я заедно с якето и ми се запазва права цял ден.Иначе и на мен ми се разваля докато стигна до даскало.
    Хора много , Човеци малко !

имаш страхотна косичка!!! ти да видиш моята, в момента немога да постна снимка обаче. Косата ми е мн гъста и самия косъм е дебел. в момента ми е на средна дължина. и от тая влага не само 4е се накъдря ами и бухва и става отвратителна...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    вземи си преса Белисима .. стои идеално права целия ден а сътринта не я изправям за повече от 10 минутки .. =]]
    ЕМи и моята е такава и имам същия проблем..не е от пресата а от косата/влагата (; Аз пък като си правя плитки преди да спа и сутринта като ги разплета всичко е ок..но ако е влажно СЕ ИЗПРАВЯ САМА хахаха...същото е и с къдренето...тъпата влага е виновна ... :Д

:)

Аз имам същият проблем , нно с времето се научих , сутрн си я пъхвамм в якето , закопчавам ципът до горе и ако времето позволява си слагам качулка . Моята коса се запазва . При мен съществува и друг проблем . По принцип и с влага и без косата ми много се начупва в краищата . Просто краищата ми явно са много непостоянни и става доста грозно . Много се боря с този проблем и ако имате идеи бих се радвала да разбера какво точно правите за да стоят краищата изправени . :x
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от danibebi

боже аз мислех,че моята мн се чупи ама като видях това направо не е нищо в сравнение с моята ,тя само се подвива много навътре или навънка пък това на снимката

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    ^Тва е пълна идиотия според мен. Нямаш ли си друго занимание, че да си носиш пресата? ОМФГ! Ония попаднах на 2 такива в тоалетната... супер мощно се разхилих, а те ме гледаха обидено :Д
    ми нямам си друга работа манячка съм на тема права коса
    I did

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    ами ок да я оформям обаче тя е много странна отгоре си е права ,но най долни ми пласт се навива на масурчета нито да я къдря ,нито да я правя с пяна ..нз вече какво да я правя
    Мойта е същата - отгоре е някво супер яко гладко, право такова, а отдолу краищата ми се навиват и направо откачам Много мразя и от двете - обичам или да е изцяло права, или изцяло накъдрена, но е и отгоре права, отдолу-навита... Изобщо косата ми е толкова проблемна с тва изправяне, че вече последните месеци спрях щото само си тровех нервите... Изправям я половин час (всеки кичур по няколко пъти) и става перфектна... и в момента, в който изляза ми трябват точно 30-40 минутки навън, независимо дали е влажно или не, и почва да се чупи и да заприличва на г*з... Прабвала съм и с лакове, и с какви ли не простотии да я задържам повече време права, но просто не става - толкова е чуплива, че все се накъдря отдолу...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си