- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- права коса
тва с лака за косата и изправянето и аз съм го правила ма от влагата лака сее испарява кат0 дим .. ;д аа косата се изтощава още по-бързо и драстично ..
мойта е чуплива тъмно руса...и зимата става и къдраване я права нищо но от мн време я сплитам на 2 плитки и не личи
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
http://prikachi.com/images.php?images/524/2561524T.jpg ако не изправя моята изглежда така дори се навива повече
Hostis Honori Invidia
мацка, повярвай ми, знам как се чувстваш. И аз съм в абсолютно същото положение, дори и не мога да я вържа, защото пак ще се начупи.Първоначално написано от Cucko0
Не знам и аз какво да я правя тая мойта коса, съветите за теб ще са полезни и за мен.
![]()
Имам абсолютно същият проблем! http://prikachi.com/images/693/2572693C.jpg
Ако си мислиш, че ти си зле аз съм още по-зле. След като си изсуша косата със сешоар всичко е ок, но след 30 минути по краищата се начупва и се извива навън!Така както е на снимката. С каквото и да я изправям все същото ,с преса става но много си горя косата, а с кръгла четка, лакове, гелове, пяни нищо не става!
П.П. На снимката съм рошава защото тъкмо ставам![]()
да, и моята става по същия начин.Първоначално написано от nef4y123
Мисля,че на дългите коси, дори и да не начупи, не е толкова зле, но на късите е много гадноо.
![]()
nef4y123:
- Сешоара гори повече косата..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
глупостиПървоначално написано от SmilezZz
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Как сешоара ще гори повече косата.![]()
Не сте добре.. Много ясно, че пресата гори повече.
Но неразбирате, и пишете.. ;д
и аз съм на мнение ,че на по-дълга коса и да се подвие не изглежда толкова зле колкото на късаПървоначално написано от danibebi
Hostis Honori Invidia
Аз вече и хванах цаката на моята коса и реших, че след като не мога да я опазя права, ще ми е къдрава.Къдря се на плитки и косата ми адски много се запазва. Тук обаче идва въпроса, че ти можеш и да не искаш да си къдрава, иначе повярвай, много ще ти се запази.
![]()
Носи си пресата в даскало,аз така правя![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Даа бе що за жестокост към косата..не стига че веднъж я е изгорила хубавичко,а после и в училище да я дъвче с пресата..охх ужасПървоначално написано от MaLty
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Е аз в училище изправям по 3-4 кичура дето са се начупили,не я изправям цялата на ново![]()
I did
^Тва е пълна идиотия според мен. Нямаш ли си друго занимание, че да си носиш пресата? ОМФГ! Ония попаднах на 2 такива в тоалетната... супер мощно се разхилих, а те ме гледаха обидено :Д
вземи си преса Белисима .. стои идеално права целия ден а сътринта не я изправям за повече от 10 минутки .. =]]
smile-it's the second best thing you do with your lips
Аз пък сутрин като си я изправя и отивам на училище, и си я мушкам в яката на якето, смис закопчавам си я заедно с якето и ми се запазва права цял ден.Иначе и на мен ми се разваля докато стигна до даскало.
Хора много , Човеци малко !
имаш страхотна косичка!!!Първоначално написано от nef4y123
ти да видиш моята, в момента немога да постна снимка обаче. Косата ми е мн гъста и самия косъм е дебел. в момента ми е на средна дължина. и от тая влага не само 4е се накъдря ами и бухва и става отвратителна...
ЕМи и моята е такава и имам същия проблем..не е от пресата а от косата/влагата (; Аз пък като си правя плитки преди да спа и сутринта като ги разплета всичко е ок..но ако е влажно СЕ ИЗПРАВЯ САМА хахаха...същото е и с къдренето...тъпата влага е виновна ... :ДПървоначално написано от sunshine955
Аз имам същият проблем , нно с времето се научих , сутрн си я пъхвамм в якето , закопчавам ципът до горе и ако времето позволява си слагам качулка . Моята коса се запазва . При мен съществува и друг проблем . По принцип и с влага и без косата ми много се начупва в краищата . Просто краищата ми явно са много непостоянни и става доста грозно . Много се боря с този проблем и ако имате идеи бих се радвала да разбера какво точно правите за да стоят краищата изправени . :x
I am the dream
You are the dreamer !!
боже аз мислех,че моята мн се чупи ама като видях това направо не е нищо в сравнение с моята ,тя само се подвива много навътре или навънка пък това на снимкатаПървоначално написано от danibebi
![]()
ми нямам си друга работаПървоначално написано от PinkPan7her
манячка съм на тема права коса
![]()
I did
Мойта е същата - отгоре е някво супер яко гладко, право такова, а отдолу краищата ми се навиват и направо откачамПървоначално написано от Cucko0
Много мразя и от двете - обичам или да е изцяло права, или изцяло накъдрена, но е и отгоре права, отдолу-навита... Изобщо косата ми е толкова проблемна с тва изправяне, че вече последните месеци спрях щото само си тровех нервите... Изправям я половин час (всеки кичур по няколко пъти) и става перфектна... и в момента, в който изляза ми трябват точно 30-40 минутки навън, независимо дали е влажно или не, и почва да се чупи и да заприличва на г*з...
Прабвала съм и с лакове, и с какви ли не простотии да я задържам повече време права, но просто не става - толкова е чуплива, че все се накъдря отдолу...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!