.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Цитирай Първоначално написано от juveteam
    Значи момче съм и да си кажа чесно не обичам да права секс с презерватив... Все пак живеем един живот както се казва....Още първия ми път го правих без презерватив и попр до сега мн рядко съм ползвал,но се е случвало... Все пак всеки си знае,но не виждам,защо някои път не го рпавите без презерватив като сте заедно вече...нз колко време...
    А какво ще направиш като чуеш "бременна съм"?
    Надявам се да не го чуя,нооо има аборти ако се случи,но надявам се скоро да не ми казва никой така...

Супер фен

Надявам се да не го чуя,нооо има аборти ако се случи
    АААААААааааааа Защо не осъзнавате сериозността на някои неща в тоя живот бе ? защо????

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr

Надявам се да не го чуя,нооо има аборти ако се случи
    АААААААааааааа Защо не осъзнавате сериозността на някои неща в тоя живот бе ? защо????
    Осъзнавам,осъзнавам спокойно... Вие някакси много го приемате...

Punisherrr, мац, секса не е толкова опасен, колкото го описваш. Трябва внимание, да, но не съм казала, че с презерватива няма секс. Ние сме готови за дете, но това не означава, че всеки път правим бебета. Не ползваме презерватив, не от безумие, а защото знаем какво правим. Сега предполагам ще ме упрекнеш, че само така си мисля, но всъщност не е така. Всеки сам решава за себе си.
    Да обичаш значи да страдаш!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Punisherrr, мац, секса не е толкова опасен, колкото го описваш. Трябва внимание, да, но не съм казала, че с презерватива няма секс. Ние сме готови за дете, но това не означава, че всеки път правим бебета. Не ползваме презерватив, не от безумие, а защото знаем какво правим. Сега предполагам ще ме упрекнеш, че само така си мисля, но всъщност не е така. Всеки сам решава за себе си.
    ladykeisy,евала ти за този отговор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си