.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

ПРОБЛЕМ!! ПОМОЩ!!!

На 31 август правих секс за първи път с презерватив(One Touch) ден след като ми беше свършил цикълът. Момчето каза, че не е свършил и презерватива е бил здрав. След секса се измих и от мен паднаха някви парченца кожа (сигурно от ципата). Кървях 3 дни. И на 11 ден секса ми прокървя за 1 ден и вечерта спря (незнам дали не беше от вгнездяването на ембриона).Цикълът ми идваше през 15 дена юли и август.Обаче от вчера нещо ми се появят симптоми на бременност - отпадналост, сънливост. Дори снощи се събудих и ми се виеше свят, гърдите ми са подути и зърната ми също. И сега трябва да дойде на 9, но е много нередовен по принцип и доста слабо кърви към 3 дена и по цял ден с 1 превръзка. Досега не съм имала симптоми на ПМС и незнам дали е от това или е бременост. Някой може ли да ми помогне. Помощ!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    За най-сигурно направи си един тест за бременност или отиди при гинеколог.

П.П. Ти добре, че можеш да изкараш с по 1 превръзка на ден, но не е хигиенично. Колкото и да ти тече трябва да я сменяш на минимум 5 часа.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Супер фен Аватара на radeberger
    Щом е било с презерватив, бил е зрав и момчето не е свършвало как предполагаш, че си забременяла. Стига си си въобразявала глупости.

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    За най-сигурно направи си един тест за бременност или отиди при гинеколог.

П.П. Ти добре, че можеш да изкараш с по 1 превръзка на ден, но не е хигиенично. Колкото и да ти тече трябва да я сменяш на минимум 5 часа.
    + или поне 2 пъти на ден
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Добрич
    Може да ти се стори малко странно не съм сигурен. Обаче мисля че направо е почнал ... смисъл първо трябваше да те отвори с пръсти .Може да е станало от това че е пропуснал някои части щото си била девствена.

не те разбрах, но така или инaче пръстите си ги имаше , не много, но го имаше този момент

от днес започна и да ми се вие свят и да се чувствам отпаднала

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Направи си тест. Sure Check от аптеката.

Честито! Да ви е живо и здраво!

Цитирай Първоначално написано от programings
    Честито! Да ви е живо и здраво!
    това някакво заяждане ли е? Имам проблем и искам съвет, мисля че не е нужно да ме нападаш

по скоро се бъзика...

нали и аз така си мисля. Дали тези симптоми не са просто внушаване, че съм бременна?

да..може само да си внушаваш ..^^
    обаче да знаеш, че теста по принцип се прави най-рано 2 седмици след извършването на половия акт..
    не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...

Цитирай Първоначално написано от johnnydepp
    да..може само да си внушаваш ..^^
    обаче да знаеш, че теста по принцип се прави най-рано 2 седмици след извършването на половия акт..
    то вече мина 1 месец и няколко дни от тогава.....
    Днес си правих тест излезе отрицателен clearblue беше обаче незнам колко да му вярвам. Миналия месец ми прокървя много малко, съмнявам се това да е било цикъл, но знам ли, той моят цикъл и без това е супер нередовен.

еми ако искаш си купи още един тест и виж какво ще излезе, ако е отрицателен пак, бъди спокоина..ама ако тоя път покаже,че е положителен , по-добре иди на гениколколог..
    не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...

както казах правих тест - отрицателен, но защо зверски ми е замаяно, не ми се спи, но друго не ми остава след като ме боли. Правиха ми изследвания за хемоглобин - всичко е в нормата. Защо ме боли тогава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си