- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПРОБЛЕМ!! ПОМОЩ!!!
На 31 август правих секс за първи път с презерватив(One Touch) ден след като ми беше свършил цикълът. Момчето каза, че не е свършил и презерватива е бил здрав. След секса се измих и от мен паднаха някви парченца кожа (сигурно от ципата). Кървях 3 дни. И на 11 ден секса ми прокървя за 1 ден и вечерта спря (незнам дали не беше от вгнездяването на ембриона).Цикълът ми идваше през 15 дена юли и август.Обаче от вчера нещо ми се появят симптоми на бременност - отпадналост, сънливост. Дори снощи се събудих и ми се виеше свят, гърдите ми са подути и зърната ми също. И сега трябва да дойде на 9, но е много нередовен по принцип и доста слабо кърви към 3 дена и по цял ден с 1 превръзка. Досега не съм имала симптоми на ПМС и незнам дали е от това или е бременост. Някой може ли да ми помогне. Помощ!
За най-сигурно направи си един тест за бременност или отиди при гинеколог.
П.П. Ти добре, че можеш да изкараш с по 1 превръзка на ден, но не е хигиенично. Колкото и да ти тече трябва да я сменяш на минимум 5 часа.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Щом е било с презерватив, бил е зрав и момчето не е свършвало как предполагаш, че си забременяла. Стига си си въобразявала глупости.
+ или поне 2 пъти на денПървоначално написано от Claymore
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Може да ти се стори малко странно не съм сигурен. Обаче мисля че направо е почнал ... смисъл първо трябваше да те отвори с пръсти .Може да е станало от това че е пропуснал някои части щото си била девствена.
не те разбрах, но така или инaче пръстите си ги имаше , не много, но го имаше този момент
от днес започна и да ми се вие свят и да се чувствам отпаднала![]()
Честито! Да ви е живо и здраво!![]()
това някакво заяждане ли е? Имам проблем и искам съвет, мисля че не е нужно да ме нападашПървоначално написано от programings
нали и аз така си мисля. Дали тези симптоми не са просто внушаване, че съм бременна?
да..може само да си внушаваш ..^^
обаче да знаеш, че теста по принцип се прави най-рано 2 седмици след извършването на половия акт..
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
то вече мина 1 месец и няколко дни от тогава.....Първоначално написано от johnnydepp
Днес си правих тест излезе отрицателен clearblue беше обаче незнам колко да му вярвам. Миналия месец ми прокървя много малко, съмнявам се това да е било цикъл, но знам ли, той моят цикъл и без това е супер нередовен.
еми ако искаш си купи още един тест и виж какво ще излезе, ако е отрицателен пак, бъди спокоина..ама ако тоя път покаже,че е положителен , по-добре иди на гениколколог..![]()
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
както казах правих тест - отрицателен, но защо зверски ми е замаяно, не ми се спи, но друго не ми остава след като ме боли. Правиха ми изследвания за хемоглобин - всичко е в нормата. Защо ме боли тогава