- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прегръдката - силна или нежна?
Здравейте! Въпросът е към всички, но предимно ме интересува какво мислят момичетата (момче на 15 съм). Как предпочитате да ви прегръщат - по-силно или по-нежно?
зависи понякога обичам да ме прегръщат силно,понякога нежно,зависи...а понякога искам и от двете да има![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
В труден момент,когато имам нужда от поткрепа и ме прегърнат силно усещам поткрепата на човека.Особено от приятеля ми ,чувствам се по-сигорно в неговите раце да усещам силата му и това че мога да разчитам на него.А иначе прегръдка за здравей,здрасти естествено е по-леко.
Абе зависи от ситуацията и от всичко, но честно казано по-силните прегръдки по-ми харесват![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Зависи..но и от двата вида не отказвам![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
може би по-силно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Според настроението и ситуацията.Но една прегръдка през гърба направо ме побърква.
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Ем според мен зависи щото понякога имам нужда от нежна прегръдка а понякога силната ме кара да се чувствам някак по защитена и сигорна..може би по силна..
![]()
на една бива и строшах кокала
И аз ги обожавам тези прегръдки през гърба, а иначе повече харесвам силните!!!Първоначално написано от rauwkost
Силно винаги силнооо ама момичетата ги гушкам нежно![]()
![]()
Първоначално написано от Arterranes
не знам колко 'зависи' трябва да чуеш за да разбереш за кво става въпрос..
Can It All Be So Simple ?
Силната, защото някак усещането е все едно другия не иска да ви остави.
Първоначално написано от rauwkost
С тия двете съм съгласнаПървоначално написано от dob4y
![]()
Все пак клоня към силна.
Зависи... И силна, и нежна...![]()
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Ооо, определено много силнаОбичам от тези задушаващите чак, да се вкопча в него.Понякога и нежните ми харесват(например като сме легнали исе гушкаме), но те най-често водят до силните, така че определено вторите преобладават ;д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И аз обичам по-силната прегръдка, да усетя човека до себе си
Всяка прегръдка носи своето послание.
Цялата изтръпвам при една нежна прегръдка.
От друга страна силната ме кара да се чувствам сигурна и защитена.![]()
Именно! Но все пак предпочитам нежните продължителни прегръдки.Първоначално написано от BuKuu
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Силна .. усещането е по-силно![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Първоначално написано от ImSoInLove
..,но и нежни няма да откажа ако са от един човек...
![]()
![]()