- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прегръдката - силна или нежна?
Ако говорим за двойки:
Силната прегръдка е знак на липса, желание, тъга или голямо щастие.
Нежната прегръдка я има и в тези ситуации, но също така и в секса, където силната няма място.
А ако е между приятели:
И двата вида прегръдки не са излишни, но преобладават нежните.
В определени ситуации човек предпочита едното, в други другото.Както съм описала - всяка прегръдка има някакъв замисъл и ми харесва да я ползвам по предназначение.
Да обичаш значи да страдаш!
По-силно![]()
![]()
![]()
Еми момичето ш тря стисне,че като знам момичетата кви са лемави..се едно ме прегръща блузата![]()
Силна .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Понеже много хора казаха, че усещането при силната прегръдка е по-силно и аз не съм съгласна с това, пак ще си изкажа мнението. При нежната прегръдка [стига наистина да е нежна] докато момчето плъзга плавно ръката си покръста на момичето се освобождава много повече сексуална енергия отколкото докато те стискат като плюшено мече.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Силно и ентусиазирано и радостно и много ама много да ме гушкат и да ме стискат. И аз обичам да смачквам хората в изблик на еуфория.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
зависи от настроението ми, но по принцип много обичам да се гушкам в някой, без значение как! :P
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ако е от момче - силната прегръдка.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
силно. искам мн силлно няккой да ме пргръща
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
по-нежна
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И двете, но май повече силната :P
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!