.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на PLEYGIRL

Лоша ли съм?

От доста одавна познавам едно момче ,но с него до преди 2 месеца нямах връзка .. от 2 месеца насам започнах да го харесвам и той мен ,но напоследък интересът ми към него намаля и почти изчезна ала той ми призна ,че бил влюбен в мен от одавна.. Сега не го харесвам ,но се чувствам гадно защотото му дадох напразни надежди а сега за да мога да продължа напред трябва да го нараня като го отрежа... Чувствам се ужасно... ;( ;(;(;(;( Дайте ми съвет какво да направя?
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Така става като не си наясно с това какво искаш и какво чувстваш. Няма какво друго да направиш, ако не искаш това да продължава само за да не го обидиш. Преди да правиш нещо-мисли.
    you can't make people love you.
    you can make them fear you.

Трябва със закон да забраняват връзките под 18 години. Сега момчето ще страда, щото ти не знаеш какво искаш и ще отидеш да седнеш на друг на к*ра. Като сте почнали една връзка, не гледайте да я приключите след 1, 2 или 3 месеца

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Цитирай Първоначално написано от rns92
    Трябва със закон да забраняват връзките под 18 години. Сега момчето ще страда, щото ти не знаеш какво искаш и ще отидеш да седнеш на друг на к*ра. Като сте почнали една връзка, не гледайте да я приключите след 1, 2 или 3 месеца
    Мхм..и аз така дечица

ПС: За да определя авторката ще използвам аватара на колегата преди мен:

cool boys..need cool g1rls

едно моми4е ми праве6е намеци и ми бяха казали че ме харесва и а на другия ден аз и предножих ,тя прие и след даскало тя си отиде вкащи .след 20 мин се сре6тнахме и тя ми каза 4е не ме е харесвала и 4е искала да останем приятели и на мен просто ми се срина живота . 3 дни не можех да я погледна . направо умрях.
    най-лесния начин да го отрежеж без да го наранипш е да се махне6 около него. например да отиде6 в друго у4илище или другаде кадето да живееж.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Обясни му, че не изпитваш нищо вече.
    Не можеш да заповядваш на чувствата си. А и е съвсем нормално в тази възраст.
    Появата и съответно изчезването на чувствата и неяснотата около тях е съвсем нормална.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Плевен
    кво те интересува той.. :P

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кажи му истината.Знам,че ще боли,но това е единственото,което можеш да направиш за него.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Аз съм напълно наясно с чувствата си и съм доста израстнала в това отношение и знам неща които повечето хора не знаят.. Просто се почувствах зле защото той ми е стар приятел от когото не съм очаквала нещо подобно.. и факта че се подлъгах беше доста гадно.. Въпреки всичко всичко се нареди.. Той се събра с предишната му приятелка..
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL
    Просто се почувствах зле защото той ми е стар приятел от когото не съм очаквала нещо подобно.. и факта че се подлъгах беше доста гадно...
    ми научи се да очакваш всичко
    вече няма приятели

нз що мн момичета са толковаа глупави

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Цитирай Първоначално написано от PsixOMoM4E
    едно моми4е ми праве6е намеци и ми бяха казали че ме харесва и а на другия ден аз и предножих ,тя прие и след даскало тя си отиде вкащи .след 20 мин се сре6тнахме и тя ми каза 4е не ме е харесвала и 4е искала да останем приятели и на мен просто ми се срина живота . 3 дни не можех да я погледна . направо умрях.
    най-лесния начин да го отрежеж без да го наранипш е да се махне6 около него. например да отиде6 в друго у4илище или другаде кадето да живееж.
    И само заради това момче да смени училището и дома ?!
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Мега фен
    хаха, бил влюбен в теб отдавна, ама иначе е побързал да се събере с бившата си. ето, виж, не си му толкова скъпоценна, за колкото се мислеше. дишай.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си