- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наистина ли ме обича?
Здравейте. Преди една седмица се запознах с едно момче. Страшно много се влюбих в него в мига, в който го видях. Същата вечер, в която се запознахме, станахме гаджета. Всичко вървеше добре, (дори ми каза че ме обича) докато не разбрах, че бившата му е имала желание да се върне при него. Сега не знам какво чувства той към нея. Не съм я виждала дори и не знам дали е по-добра от мен. Не знам дали той желае да се върне при нея? Страх ме е да разбера защото наистина го обичам и не искам да го загубя. МОЛЯ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ. КАКВО ДА ПРАВЯ?
За седмица какви романси стават не е истина ,да не се е пръскал с ония парфюм с феромоните ? хахах
Иначе по-темата ,проучи я виж я какво представлява ,проучи и неговото отношение спрямо нея чрез деликатни въпроси и си направи извода сама .
Bitch
да бе тия ме разбиват еба тая любов щом се видят гаджета станали и се заобичалиПървоначално написано от MsIrony
Ами нашата любов е от пръв поглед.
Те му вярвай много, щом още от първата среща ти е казал че те обича.
Това означава , че много бързо се влюбва и сигурно много бързо му се губи интереса.
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
И мен ме интересува как да го задържа, защото чувствам нещо специално, което не съм чувствала към друг. Просто от както се запознахме не мога да спра да мисля за него.
Щом ти го е казал още на първата среща,значи си го казва на всяка... в изключително редки случаи може това да се случи /наистина да се влюби от пръв поглед,кой знае и все пак не вярвам/... като махнем това настрана искам да ти кажа,че няма смисъл да се сравняваш с когото и да е било.Всеки човек е уникален,различен.А и той е избрал теб.Вместо да се затормозяваш какво чувства той към нея,изживей всичко,което ти се предлага на момента![]()
много си тапа за него си никаква ясно ли ти е?
Те още преди да се видят се обичат ,кво знаеш ти . хахаПървоначално написано от HandOFDooM
Bitch
Както казаха.. Разбери коя е бившата му.. Виж к'во представлява...
И все пак.. Той ти е казал, че бившата му го желае? Опитва се да те накара да ревнуваш.. И явно успява.. А до това коя предпочита ТОЙ.. Ако предпочиташе бившата му.. Щеше да ходи при нея..Без да ти дава обеснения.
![]()
Мойта ситуация е подобна.. Но на първия ден си разменяхме няк'ви много мили думи... Втория ден се награбихме..![]()
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
Поредната неориентирана лигла. Вече ви се ядосвам.
Как някой ще те обича, щом сте се запознали преди малко? Та нали първо трябва да минете през няколко фази, че да стигнете до обич, а дори може и да не стигнете до там, а само до привързване.Първо е запознанството, харесването , комуникация, разбирателство, приятелство, желание, близост, страст, любов, привързаност, навик и накрая обич,а в повечето връзки само си мислят, че е обич и накрая я обръат в омраза. Това не е обич. Обичта е доживот, до сетния ти дъх, да ти свива стомаха винаги, когато мислиш за него, когато говориш за него или сте заедно. Да го обичаш дори, когато го мразиш и те е наранил, но пак да го боготвориш. Да минете през милион проблеми и пак да се обичате. (Като казвам проблеми или те е наранил, нямам предвид да те пребива, а да сте се скарали сериозно и по някакъв начин да те е обидил, без да иска може би или да е изневерил, не с желание, а напук и после да съжалява) Това е обич. Тя е безгранична.
Онова "Обичам те" в твоя случай е "Искам да те чукам и да си ходя при гаджето". Край.
Да обичаш значи да страдаш!
На това ,,Обичам те,, не се връзвай,надали може да те заобича от един ден,ноо това не пречи да има чувства към теб.Относно бившата му,може да поговориш с него иии да следиш нещатата отстрани-без да се намесваш,и ако видиш,че нещата не вървят на добре....А да проучвваш момичето..няма смисъл,тя може да е по-грозна и по-тъпа от теб ,но ако той си има чувства към нея, това няма да играе роля![]()
добре де !!! Защо на сърбежа му викаш любов виж ако замениш думите колко по-вероятно става:Първоначално написано от danincetooo
Здравейте. Преди една седмица се запознах с едно момче. Страшно много ме досърбя от него в мига, в който го видях. Същата вечер, в която се запознахме, станахме гаджета. Всичко вървеше добре, (дори ми каза че и него го сърби) докато не разбрах, че бившата му е имала желание да се върне при него. Сега не знам какво чувства той към нея. Не съм я виждала дори и не знам дали е по-добра от мен. Не знам дали той желае да се върне при нея? Страх ме е да разбера защото наистина ме сърби и не искам да го загубя. МОЛЯ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ. КАКВО ДА ПРАВЯ?
И ето съвет:
Ами почеши се - ще ти мине![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Говори с него направо .
Мъжете НЕОБИЧАТ заобикалките.
заекваш ли или просто не знаеш как се пишат думите
по темата отново - много ясно че не те обича, не може да се запознаете и след 20 минути да е готов да прекара остатъка от живота си с теб
madafaka
Преди една седмица се запознах с едно момче.Същата вечер, в която се запознахме, станахме гаджета.Всичко вървеше добре, (дори ми каза че ме обича)Страх ме е да разбера защото наистина го обичам
Момиче,ти на КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕШ?ДА НЕ ПАДАШ ОТ МАРС?Преди седмица се запознали на някой купон,намляскали се,което е предпоставка за "перфектно" ПРЕкарване,казал и,че я "обича",само и само,за да си проветрява устата и тя глупачката си мисли,че го обича...Нямам думи..Осъзнай се и проумей,че не се обичате и не сте истински гаджета и,че трябва да живееш в реалността!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Падни малко на земятаИнтересно как те е заобичал преди още да ти е запомнил името
![]()
Абе едва ли се обичате, но както и да е.
Ами поговорете за това, няма как да разбереш, освен ако не те остави и отиде при нея. Няма лошо да попиташ. Успех.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Аааа изяжте авторката... с парцалите и после с клечки за зъби да си изчистите всичко. За да има място за някоя друга.
Иначе по темата - ако той не проявява някакво по странно от обичайното поведение - няма защо да се тревожиш. Кво като бившата му е около него? Ако я е искал.. нямаше да се запознава с теб
Иначе тва с обичането, малко ми идва в повечко. Сигурна ли си в тия неща или това са алкохолни спомени?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Значи запознали сте се,на втората вечер той ти е казал,че те обича и ти явно мислиш,че е възможно да е така,щом питаш във форума.Нали?Не,не те обича.
Едит:Валдесбг,все те засичам по някакви теми случайно днес,изпревари ми поста с една минута.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Първо, на колко години сте и двамата ? Глупаво е от твоя страна да му вярваш като ти казва, че те обича и то толкова скоро. Явно и двамата си нямате на представа какво е любовта. А относно бившата му разбери какви са били взаимоотношенията им и помисли дали това момче просто не те използва да запълваш нечие място и да прави напук на бившата си, защото ,да речем, тя го е наранила . Първо опознай добре човека и не се привързвай толкова бързо,защото после оставаш разочарована и наранена.
Послушах съветите ви. Казах на това момче да, че все още не се познаваме добре и искам преди да преминем в сериозна връзка да се опознаем. А относно бившата, той не изпитва никакви чувства към нея.
и аз така мисляПървоначално написано от MsIrony
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!