.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Според мен нито ти го обичаш, нито той тебе.

Това че тя си го иска обратно, съвсем не означава, че той нея също. ( Въпреки че това, че ти е казал ОБИЧАМ ТЕ едва ли не след като ти е казал ЗДРАВЕЙ не ми се харесва. Явно за него това не означава много, защото е изключено да те обича още на първия ден). Но все пак ние не сме врачки и не можем да знаем какво става в главата му. Така че преглътни страха и срама си и го попитай директно
    I want to be remembered as the girl who always smiles

Момиче ти наистина ми шашна.Извинявай ама за каква любов ми приказваш.Това е просто невъжможно по-скоро е да го харесваш или изпитваш увличение към него но не и любов.Вие още не познавате добре нищо не знаете един за друг и само два пъти ще се виждали и си била влюбена.И как така ще станали гаджета за един ден това е много грешно.Ако бях на теб първо стхя да бъда просто приятелка с него да се поопознаем и ако пламнат някакви чувства да стане нещо по сериозно.Според мен ти не знаеш какво любов,второ искаш да си с него за да не падаш по назад от приятелките си които имат гаджета сигурно и ти искаш да се изфукаш с него или просто го искаш за секс както и той теб.Но едно е вероятно никаква любов няма тук първо вие нищо не ще преживеи и второ през никви етапи не ще минали.За бога едвам се познавате и за любов ми говорите.Сигурно си на 15 годишно момиче което не знае какво точно иска в живота и вместо да си гледа учението се чуди в какво да се забърка.А и не си ли се замислела че той ходи с теб за да накара бившата да ревнува.Може да има той все още чувства към нея,както тя към теб.Може просто да те използва а ти като последната глупочка му вярваш.

Ехх деца ахаха.. обичате още на първата вечер ?! Остава и да му вярваш, наистина си като повечето неориентирани пикли, как ще се запознаеш с едно момче и ще тръгнете още на същия ден ?? Попринцип няма от какво да се притесняваш.. ако той държи на теб, ще си останете заедно, но има ли чувства към нея - то няма смисъл да продължавате !

:)

Значи сте се запознали, тръгнали се същата вечер в която сте се запознали,и ти е казал че те обича... и така и ти го обичаш и вс тва за една седмица така ли ? е може не знам аз ама ... не му вярвай че те обича .. нито пък ти си вярвай че го обичаш .. може би просто се самозалъгваш ... (както аз правя попринцип ) пък за бившата ако има и той още някви чуства към нея .. просто забрави нищо няма да стане ...

Казвам ти го откровено.Той не те обича. Не може да те обикне още от първата вечер..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си