Момиче ти наистина ми шашна.Извинявай ама за каква любов ми приказваш.Това е просто невъжможно по-скоро е да го харесваш или изпитваш увличение към него но не и любов.Вие още не познавате добре нищо не знаете един за друг и само два пъти ще се виждали и си била влюбена.И как така ще станали гаджета за един ден това е много грешно.Ако бях на теб първо стхя да бъда просто приятелка с него да се поопознаем и ако пламнат някакви чувства да стане нещо по сериозно.Според мен ти не знаеш какво любов,второ искаш да си с него за да не падаш по назад от приятелките си които имат гаджета сигурно и ти искаш да се изфукаш с него или просто го искаш за секс както и той теб.Но едно е вероятно никаква любов няма тук първо вие нищо не ще преживеи и второ през никви етапи не ще минали.За бога едвам се познавате и за любов ми говорите.Сигурно си на 15 годишно момиче което не знае какво точно иска в живота и вместо да си гледа учението се чуди в какво да се забърка.А и не си ли се замислела че той ходи с теб за да накара бившата да ревнува.Може да има той все още чувства към нея,както тя към теб.Може просто да те използва а ти като последната глупочка му вярваш.