- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как се почиства дъвка от ......
Преди 2 дена в даскалото някои к*етен явно си е лепнал давката на стола и ми се залипи за крачола на панталона искам да попитам някои знае ли как да я махна...
Пъхаш панталона във фризера... държиш известно време и като го извадиш чегърташ дъвката.. поне така съм чувала![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Слагаш хартия върху дъвката, минаваш с ютия и тя се лепи за хартията. Ако нещо остане, Вениш![]()
Вениш-а е универсален![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Както казаха и преди мен - слагаш хартия върху дъвката и минаваш с ютия. И за восък , и за дъвка става.![]()
To infinity and beyond.
Пет минути лед върху панталона с дъвката и малко търкане с пръсти след това, и си забравила!
I Love
Vania
Kabakova
купуваш си пакетче фъстъци, сдъвкваш няколко
и мажеш върху оцапанотоама хубаво търкаш ..
после изпираш и воаланаистина действа ..
БЕЗ ютия!! Това е за восък. Ако приложиш номерса с ютия на дъвката ще се размаже съвсем.
Най-добра беше първата идея с охлдадяваенто на мястото + чегъртане. Друг начин няма![]()
Първоначално написано от CupcakeMonster
Аз съм напълно съгласна![]()
Наистина ли става и за восък?!?! Леле,ужас,аз така си съсипах един уникален панталон със свещ и се наложи да ги изхвърля!!![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Съгласна съм с 1то мнение за охлаждането на панталона и търкане..![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
+1.. аз винаги правя така ,,когато ми се лепне нещо отзад.Първоначално написано от mokka
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow