.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 120
    Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Ми като малък да, но ся вече не

Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Цитирай Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
    Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Що за глупав въпрос? Логично е, те са ни родители.
    Баща ми редовно ме вижда да се разкарвам по сутиен и прашки удома или по каквото и да е бельо...Майка ми ми е майка, аз съм жена, нормално е да ме вижда гола, нямам нищо против.
    късметлия е баща ти

Що ли ми се струва, че си толкова загорял, че ако имаше 14+ годишна дъщеря, щеше да се дъвриш от нея ? Кога най-накрая ще отидеш при габровския ужасТ и ще изчезнеш ?
    ох леле не ми се занимава с тебе... ... освен да нападаш хора в форума , друго не видях от тебе..
    1-ви извод - комплексарче
    това : баща ти е късметлия го казах с една единствена мисал "к'во не бих дал да съм на негово място и аз да погледам" и к'во дори да съм загорял ? Говориш за ани и да ти кажа от отдавна съм се отрекал от твойте коментари... но прекаляваш ,а тебе кога ще те видиме на снимка ? или няма апарат който да може да те побере на една снимка ?
    2-ри извод - мишка
    Ахахаха Винаги си ме разсмивал
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vanq11
    Виждат ме да, мен не ме е срам от тялото ми и родителите ми нямат задръжки, даже баща ми ме вижда и нямаме проблеми с това, и аз съм го виждала, къпим си се заедно даже и с маика всички под душа и това е, какво срамно има, даже ме търка по гърба и нито се възбужда нито нищо, все пак ми е баща и едва ли си мисли някви глупости.
    Ти не беше ли същата, дето твърдеше, че е курвенско да се прави секс някъде другаде, освен вкъщи?!

Ами не съм свикнала, неудобно ми е. Майка ми ми се кара дори ако съм по боксерки (не прашки) и тениска, че не било прилично... камо ли по прашки и сутиен! ... Не знам, така съм възпитана.

Мен майка ми ме е виждала гола, баща ми ме е виждал по бельо и един път гола когато влезе ненадейно в стаята ми и аз се обличах, но не бих се претеснила. Интересно ми е брат ви или сестра ви виждали ли са ви голи. Аз имам по-малка сестра, и не се крия от нея. Какво е да сте от различни полове и брат ви или сестра ви ви види гол/а?

Град
    Varna
    Баси въпроса много ясно.Като съм в банята и кат се къпя майка ми по 100 пъти влиза за нещо си,какво толкова има.
    (\ /)
    (^.^)
    (> <).

Баща ми ме е виждал гол, но не и майка ми. Сестра ми ме е виждала и тя и аз съм я виждал, живеем в една стая и се е случвало.

Град
    Lyon
    гледам да отбягвам такива ситуации (:: не ми е удобно.
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Град
    пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Виждат ме да, мен не ме е срам от тялото ми и родителите ми нямат задръжки, даже баща ми ме вижда и нямаме проблеми с това, и аз съм го виждала, къпим си се заедно даже и с маика всички под душа и това е, какво срамно има, даже ме търка по гърба и нито се възбужда нито нищо, все пак ми е баща и едва ли си мисли някви глупости.
    Ти не беше ли същата, дето твърдеше, че е курвенско да се прави секс някъде другаде, освен вкъщи?!

Ами не съм свикнала, неудобно ми е. Майка ми ми се кара дори ако съм по боксерки (не прашки) и тениска, че не било прилично... камо ли по прашки и сутиен! ... Не знам, така съм възпитана.
    Че това не ме прави курва, че се къпя с родителите си, сякви хора сякви идеали, моите родители не са някви задрастени да не ми дават да съм гола и да ми забраняват ако ме видят, то ако така правят аз 6тях да стана някоя задрастена дето я страх да се види в огледалото.

Супер фен
    Град
    София
    Аз имам брат, но той е на 31 г. и е от 1я брак на баща ми, който се е оженил докато е бил около 20 годишен! Така, че брат ми си има собствен живот и живее отделно и няма как да ме е виждал така...

...освен, ако вижда през стени, от люлин!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

И аз така с нашите. Те са нудисти и аз до скоро ходех с тях по плажовете. От малка съм свикнала с голотата и не се притеснявам ако съм гола пред тях.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Еми виждали са ме, но само като бебе. Сега нито брат ми, нито майка ми , нето баща ми не са ме виждали
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Еми виждали са ме, но само като бебе. Сега нито брат ми, нито майка ми , нето баща ми не са ме виждали
    Дамм
    Аз не губя нищо,губят всички,които губят мен.
    { }

Град
    На стадиона за бягане.
    На мен не ми пречи. Смисъл мама си ме вижда гола постоянно, а пък баща ми само по бельо, но ме е виждал и гола без да иска естествено
    Running is my drug and I am overdosed ..

няма как иначе! Никой досега не се е родил с дрехи поне аз не сам чувал няма как да не са ви виждали голи

Майка ми само.От Татко ми е неудобно.

Супер фен Аватара на spopi
    Майка ми да но пред татко ми не съм се появявала гола дори с бельо от 5-6 години на сам. А като малка е нормално.

anonymous708973
    Guest
    Че това не ме прави к***а, че се къпя с родителите си, сякви хора сякви идеали, моите родители не са някви задрастени да не ми дават да съм гола и да ми забраняват ако ме видят, то ако така правят аз 6тях да стана някоя задрастена дето я страх да се види в огледалото.
    Ами, честно казано, имам бая огледала в нас и често се гледам
    Не съм казала, че те прави курва... Но я да видим, кое е по-нормално - да се къпеш с родителите си или да се усамотиш с ТВОЕТО момче само ДВАМАТА някъде навън?
    Хъм...

За бога не Наще ако ме видят гол по - добре да ... да ... абе не е много хубаво да ме гледат гол... Казвал съм си е като съм бил малък са ме виждали сега кво може да е по различно... Ама като се замисля
    Въпрос на вкус казало кучето и си облизало... опашката

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    В нас най-вече си ходя по къси панталонки и тениска,максимум по бельо,но това е в краен случай..

Град
    В ироничните мисли..
    Тате в 7 клас ,и заяви че много бързо съм се развивала .
    Bitch

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от MsIrony
    Тате в 7 клас ,и заяви че много бързо съм се развивала .
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Banned Повече от фен
    Ебати ненормалните, ше хоа си развява х*я пред майка ми и баща ми.

понеже наще са разделени и аз живея с майка ми,тя ме е виждала много ясно...аз не се срамувам от нея нито тя от мен,все пак тя ми е майка.Баща ми не ме е виждал никога!! нито по бельо,нито гола иначе се преобличам пред брат ми ест не някво такова супер расхаитено ми крия се все пак и т'ва се случва рядко

Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Ебати ненормалните, ше хоа си развява х*я пред майка ми и баща ми.

по темата:
    Като малка са ме виждали ест.Но сега не.Мисля че не е много прилично за едно момиче да се разхожда гола пред баща си или пък по прашки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си