- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Родителите ви виждали ли са ви голи?
Ми като малък да, но ся вече не![]()
АхахахаПървоначално написано от ChalgaBoy
![]()
![]()
![]()
Винаги си ме разсмивал
![]()
![]()
![]()
![]()
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
Ти не беше ли същата, дето твърдеше, че е курвенско да се прави секс някъде другаде, освен вкъщи?!Първоначално написано от vanq11
Ами не съм свикнала, неудобно ми е. Майка ми ми се кара дори ако съм по боксерки (не прашки) и тениска, че не било прилично... камо ли по прашки и сутиен! ... Не знам, така съм възпитана.![]()
Мен майка ми ме е виждала гола, баща ми ме е виждал по бельо и един път гола когато влезе ненадейно в стаята ми и аз се обличах, но не бих се претеснила. Интересно ми е брат ви или сестра ви виждали ли са ви голи. Аз имам по-малка сестра, и не се крия от нея. Какво е да сте от различни полове и брат ви или сестра ви ви види гол/а?
Баси въпроса много ясно.Като съм в банята и кат се къпя майка ми по 100 пъти влиза за нещо си,какво толкова има.
(\ /)
(^.^)
(> <).
Баща ми ме е виждал гол, но не и майка ми. Сестра ми ме е виждала и тя и аз съм я виждал, живеем в една стая и се е случвало.
гледам да отбягвам такива ситуации (:: не ми е удобно.
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Че това не ме прави курва, че се къпя с родителите си, сякви хора сякви идеали, моите родители не са някви задрастени да не ми дават да съм гола и да ми забраняват ако ме видят, то ако така правят аз 6тях да стана някоя задрастена дето я страх да се види в огледалото.Първоначално написано от PinkPan7her
Аз имам брат, но той е на 31 г. и е от 1я брак на баща ми, който се е оженил докато е бил около 20 годишен! Така, че брат ми си има собствен живот и живее отделно и няма как да ме е виждал така...![]()
![]()
...освен, ако вижда през стени, от люлин!![]()
![]()
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
И аз така с нашите. Те са нудисти и аз до скоро ходех с тях по плажовете. От малка съм свикнала с голотата и не се притеснявам ако съм гола пред тях.Първоначално написано от vanq11
Еми виждали са ме, но само като бебе. Сега нито брат ми, нито майка ми , нето баща ми не са ме виждали![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ДаммПървоначално написано от tanch3t093
Аз не губя нищо,губят всички,които губят мен.
{}
На мен не ми пречи. Смисъл мама си ме вижда гола постоянно, а пък баща ми само по бельо, но ме е виждал и гола без да иска естествено![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
няма как иначе! Никой досега не се е родил с дрехи поне аз не сам чувал няма как да не са ви виждали голи![]()
Като бебе да... Иначе не.![]()
Майка ми само.От Татко ми е неудобно.
Майка ми да но пред татко ми не съм се появявала гола дори с бельо от 5-6 години на сам.А като малка е нормално.
![]()
Ами, честно казано, имам бая огледала в нас и често се гледамПървоначално написано от vanq11
![]()
Не съм казала, че те прави курва... Но я да видим, кое е по-нормално - да се къпеш с родителите си или да се усамотиш с ТВОЕТО момче само ДВАМАТА някъде навън?
Хъм...
За бога неНаще ако ме видят гол по - добре да ... да ... абе не е много хубаво да ме гледат гол... Казвал съм си е като съм бил малък са ме виждали сега кво може да е по различно... Ама като се замисля
![]()
Въпрос на вкус казало кучето и си облизало... опашката
Тате в 7 клас ,и заяви че много бързо съм се развивала .
Bitch
Първоначално написано от MsIrony
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ебати ненормалните, ше хоа си развява х*я пред майка ми и баща ми.![]()
понеже наще са разделени и аз живея с майка ми,тя ме е виждала много ясно...аз не се срамувам от нея нито тя от мен,все пак тя ми е майка.Баща ми не ме е виждал никога!! нито по бельо,нито голаиначе се преобличам пред брат ми
ест не някво такова супер расхаитено ми крия се все пак и т'ва се случва рядко
![]()
Първоначално написано от tarlyo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата:
Като малка са ме виждали ест.Но сега не.Мисля че не е много прилично за едно момиче да се разхожда гола пред баща си или пък по прашки![]()