.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: съветче

съветче

Значи моето точно не е проблем,но просто искам съвет.Искам първия ми път да бъде с едно момче,с което стигнахме до интимности,но не и до съществената част,понеже беше много неудобно мястото.Та сега се чудя как да направя така,че той да писка да го правим и да останем на саме,понеже сме в компания,а не искам да говоря за това с него.Дайте ми съвет какво да направя

Супер фен
    Останете само 2мата някъде и то ще стане...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Достатъчно е да е момче, за да знаеш, че той иска да стигне до съществената част.

ами точно това,че не знам как да стане така,че да останем само 2мата .. Това дето беше станало,като останахме на саме,стана съвсем непредвидено ..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Petenceto0
    ами точно това,че не знам как да стане така,че да останем само 2мата .. Това дето беше станало,като останахме на саме,стана съвсем непредвидено ..
    елате в нас - аз ще снимам :P :P

моето мнение по тая теме е... покажи му че си готова непремено останете на саме повикаи го ддз и аз кажи му че трябва да поговорите нещо ддз и аз или ти остава просто да чакаш да поеме инециятивата пръв

то това е че става студено и нз как да стане ..

Покани го у вас да гледате филм. Толкова ли е трудно?
    Да обичаш значи да страдаш!

Супер фен
    Не е задълвително да го рпавите на студа... Или пишете си по скайпчето,разберете се за кафе и т.н...

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Натисни му се.. Има жестове които говорят достатъчно.

Достатъчно е да седнеш в него, да го поопипаш тук-там и да му отправиш няколко пръснишки погледа ;д Тогава той ще намери как да се усамотите, повярвай ми! ;д Когато опре до тва, момчетата са доста хитри и изобретателни. ;]
    I want to be remembered as the girl who always smiles

ами това да го поканя в нас не може да стане понеже в нас винаги има някой .. а вече не мога да стая много навън за да му се натискам и за това ми е много трудно,а адски мн искам да стане

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Достатъчно е да е момче, за да знаеш, че той иска да стигне до съществената част.
    наистина е така

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Покани го у вас да гледате филм. Толкова ли е трудно?
    вземи американски паи и такива по мръсни

+1000000
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Цитирай Първоначално написано от Petenceto0
    ами това да го поканя в нас не може да стане понеже в нас винаги има някой .. а вече не мога да стая много навън за да му се натискам и за това ми е много трудно,а адски мн искам да стане
    А има ли опция да поизчакаш някоя друга година, когато ще има къде, можеш да стоиш до късно навън и този с който искаш да го направиш да е някой малко по-специален ? Преди малко четох тема за това как първия път на една госпожица е била повече от катастрофален и дълбоко я е разстроил. Да няма после същата тема и от теб ?! Изобщо помисли ли за всички последствия ? Айде, спирам с морала... главите и другите части от тялото са си ваши !

Пращаш му един СМС или направо му звъниш (никакви скайпове) разбирате се за кафе или някаква измислена разходка и като се види, просто му покажи, че не се притесняваш да правиш и нещо повече от слюнкообмен с него.

А и още нещо, защо ти трябва да му се натискаш, не трябва ли обратното ?

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Цитирай Първоначално написано от pinkyy
    Достатъчно е да седнеш в него, да го поопипаш тук-там и да му отправиш няколко пръснишки погледа ;д Тогава той ще намери как да се усамотите, повярвай ми! ;д Когато опре до тва, момчетата са доста хитри и изобретателни. ;]
    Определено ако се стигне до нещо такова са доста изобретателни !

стига да си наясно дали наистина го искаш, когато сте в компания и правите квото правите отиваш при него казваш му 2-3 думи и просто се отдръпвате от другите и се изяснявате, изобщо няма кво отлквоа да му мислиш

Banned Повече от фен
    Аве вие сте некви големи разбирачи всичките, брат. Момичето ако е някой гаден орангутан за какви съществени части ще става въпрос

това беше обида

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си