Направих ти я наново...надявам се това е последния път в който питаш за конфигурация повече няма да се занимавам.
Избрал съм ти i5 щот глеам си некъф див фен на Intel. Карта е машина просто, избрал съм ти Вапора щото ти от клок идея си немаш, пък тази си е заводски клокната! Дъното има USB3.0 и поддържа високи мхз на РАМ...не, че някога ще ги достигнеш де...ама да има. РАМ-а е 1333мхз по простата причина, че повече просто не ти трябва. Дори и с 2гхз рам разликата ТИ няма да я усетиш, а цената е бая осезаема. Като иская по нататък си земай разни клокърски корсари или кингстони ХайперХ и гони разни честоти там за забавление. Харда ти е луд за парите си с тоя кеш...
Захранването е тема на която ще обърна повече внимание, защото има и забележка. Принципно конфига ти може да работи и със Fortron SAGA II 500W, НО гоолямото НО! Изчислявах, че ако натовариш всичко на макс достигаш 435W колкото му е и долу горе макса на безопасна работа. Принципно за да го достигнея това трябва да натовария процесора,видеото,дъното,в ички периферий, да мушнеш флашка във всеки порт, да записваш диск със записвачката + мишка и клавиетура! Принципно МНОГО невероятно да се случи някак си, но се научих да не се изненадвам от клиентите. От тях трябва да очакваш всичко! Затова препоръчвам 600W, пък ти ако смяташ, че няма да правиш подобни разни супер претоварващи системата бози, и фортрона би трябвало да те издържи.
Кутия и CD не съм ти слагал. Земай CD-to от стария си! А кутия...кфат да е за 20-30лв
П.С: Скайпа си не давам, точно поради причината, че разни хора само ме търсят за глупости с които не ми се занимава.
П.С2: Има бутон "Редактиране" пич. ПОлзвай го!