.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

"Потънал" (крив) зъб

Здравейте ,имам един проблем ,който просто ми е много голям комплекс и ми убива и самочувствие ,и всичко.Единия от предните 2 зъба е така да се каже "потънал" или крив навътре.Чудех се дали някой е имал подобен проблем и може ли някой да ме посъветва какво да правя.Има ли начин зъба да се изкара и да се направи нов на негово място.Не съм се престрашил да отидя на заболекар все още ,затова се обръщам към вас

Един зъб да ти е проблема. С брекети на горната челюст. Това според мен е най-добрия метод. На мен пък всички зъби са ми криви и де да бяха на вътре, а са ми навън. В профил челюстта ми е напред, като маймун
    И аз се чувствам ужасно и няма ден, в който да не мисля за това. Опитвам се да го преживея просто.

Отиди на зъболекар и виж какво ще ти кажат.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Ходи на ортодонт, мисля,че няма да се нагласи от само себе си.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на fuckme
    не зъболекар, ортодонт е за тая работа. според мен с едни брекети на горната челюст нещата ще се оправят за има-няма година. ако не отидеш нещата може да се влошат, така че вместо да питаш във форумите, просто потърси за телефон на добър ортодонт.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Аз съм кривозъба. Вторите и третите ми зъби в ляво (горе и долу) са - един навътре, един на страни, един издаден.
    Ходи на зъболекар. Тези месеци сигурно и аз ще слагам брекети/апаратче.
    И все пак, да ти имам комплекса.
    Аз щях да съм по-нещастна, ако бях тъпа патка като две мои съученички, с които трябваше да правим проект. Бяхме 6 човека в групата.
    Няма да ви казвам каква неграмотна и малоумна работа ни представиха.
    Радвай се, че не си като тях.
    Зъбите да са ти проблема.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    ходи на зъболекар и ще ти кажат.

ъм,искам да използвам темата,на някой случвало ли му се е зъб,да му расте година и 3-4 месеца?
    че моя случай е такъв =.=

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Да, един мъдрец ^^ От 1-2 години се опитва да излезе, ама ке

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си