- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Безжичен интернет
Та кой е най-добрият вариант за безжичен интернет,от който да няма сравнително много оплаквания и да е бърз? Защото аз смятам да се прехвърля на Mtel Surf NonStop,но все още не съм решила.
и аз съм доволен от виваком.. един от най-добрите доставчици в България е
Заеби тея Mtel и Глубул чикий. Прекарвай си разни ЛАНки със рутерка накрая. Ако говорим за вкъщи. Ако искаш да пътуваш много и да си носия и нета...щом имаш излишни пари вземай
А относно blizoo от всички доставчици вкл и БТК/vivacom, най-недоволен съм от близалките и най-лошо мнение имам за тях. Ужасни смотаняци са! Оправят си повредите със дни закъснения, нета е шибан, пада прекъсва, не ти го оправят седмица, гг...
аха ясно,ами то излезе че няма нито един свестен![]()
Ами истината е такава в БГ ... големите оператори не могат да доставят еднакво качествена услуга навсякъде ... Blizoo примерно вече имат добър нет като скорост и възможност за още по висока (в доста градове вече имат docsis3 до 200 mbps) лошото е че не могат да предложат еднакво качество навсякъде ... на моята приятелка баща й ползва Blizoo нет и от както са го пуснали (5 месеца някъде) няма никакви оплаквания, а той беше против този нет в началото. Обаче на доста места хората нямат този късмет за услугата.
Ако имаш някой локален LAN доставчик ... може да пробваш там ...в повечето случаи малките доставчици са по добрия избор от големите ... обслужват по бързо, работят персонално с клиента, а не да звъниш по някакви call центрове и т.н.
![]()
Първоначално написано от muscle