Ами наще преди половин час ми казаха,че ше ходим на гроздобер и утре вечерта тръгваме за събота и неделя....Много се ядосах,бях се разбрал да ходя на 1 купонче,но наще държат,а са знаели от вторник още .Ядосвам се,щото не може аз вече да съм 8 клас и наще да ме третират като третокласник.Влачат ме на всякви вечери,срещи,спанета с тяхни приятели "щото сме семейство".Ем извинявайте много,но аз си имам свойта свобода,аз не ги карам те да идват на всякъде,където ходим с мойте приятели.Много е тъпо така,дори не ми искат мнението просто заявяват утре идваш с нас и тва е... Та въпроса ми е как да им докажа,че вече не съм 2ри клас и си имам малко свобода.Един път стана,направих голям скандал и бях готов на всички,за да не ме замъкнат на поредното преспиване в техни приятели(адски ми е скучно и отделям малкото си свободно време,за да тъпея,докато те си пийват ракийка с приятелите) и ме оставиха.Да ама сега положението е по-сериозно,става дума за работа,само като чуят,че не искам да ходя да помагам,и че ще вземат да се минат с някоя чепка,ще се ядосат.Та мнението ви какво е. Как под дяволите най-накрая да ги накарам да ми дадат малко свобода.