.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Искам промяна !

Здравейте, не знам дали тук е мястото на моята тема.. но не намерих друг раздел който да е по подходящ!

И така да споделя моя така наречен проблем. До сега в живота ми винаги е имало нещо с което да се занимавам и забавлявам. От скоро време обаче нещо ми липсва..
    Имам си приятел от доста време, на когото много държа, имам много добри приятели с които се забавляваме, но това че живеем в малък град и няма какво толкова да се прави също е кофти! Долу горе всеки ден е едно и също. Училището е скучно и натоварващо, ама все някак минава. До тук добре, тези неща са ок!
    И все пак липсва нещо.. искам промяна в живота си, но не намирам какво мога да променя. Промених външния си вид, промених местата на които ходя и не намирам друго решение..

Ще съм благодарна ако споделите с какво се занимавате вие или ако ми дадете съвет какво да правя, за да получа промяната!
    Your eyes bright blue as the sky
    Deeper than the sea
    Warm as the sun

sky is the limit
    //на мен пък точно хората ми ги няма, като са тук, няма прегради
    освободи въображението:Д

Скъсай с приятеля си и си боядисай косата в червено/лилаво. На мен ми помага.. :/

А и можеш да си направиш още един пиърсинг/дупка на ухото (или друго място)...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    наркотици

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos
    Trollololololo

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    наркотици
    КАФЕ! во

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    наркотици

уоууу страхотни идеи....

Благодаря на Sham и LambOfGod
    Но не искам да късам с гаджето иначе може да сменя цвета на косата..
    Your eyes bright blue as the sky
    Deeper than the sea
    Warm as the sun

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    наркотик = мания

храна - свинско, пилешко, телешко, марули, броколи, ябълки, праскови, диня, сърви, мусака, пиле жулиен, моркови, тиквички, ориз, дюнер, пица, родопска салата, попска салата, луканка, кренвирши, сладко - фавли, кроасани, торти, пасти.
    месо-алангре, не алангре

неща от живота - музика, групи, банди, песни, албуми, звучене, определени ритми, науки - психология, астрономия, енергетика, здравеопазване, пиърсинг, татуси, астрономия, история, езици

писна ли ти да се правя на умна и да не се получава.

и не става въпрос за самите субстанции (каквито и да са те), а за чувствата, които наслага у един човек след употребата им (дори не физическа).

важното е да се чувстваш/чувствате добре.

другото си е граници, които си е въпрос за тебе дали ще съумееш да ги спазиш и да не прекалиш

...защото всичко в прекалени количества е грозно и вие, всички, много добре го знаете това

*мъчла си за други неща, че ме избиват пръстите да пиша още, които и ги сметнал за глупости, дори да има капка истина в тях, ама нали скоро ще бъда банната..... и моя наркотик - форума.... по-нататък ще чувствам някаква абстиненция...я да си мълча, кво ли разбирам)

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Запиши се на някаква извънкласна дейност. Примерно някакъв спорт. Или някакъв проект. Или курс. Или активизъм. Ще ангажира част от времето ти, ще ти осигурява възможности да пътуваш и ще се запознаеш с нови хора.

Re: Искам промяна !

Цитирай Първоначално написано от Bebaals
    .. искам промяна в живота си ..
    След като ти сама не знаеш какво да промениш как се очаква ние да знаем? Да хвърлим боб, грах? Сблъскала си се с ежедневието. Ще те разочаровам, но отърване от него няма. Давам ти една идея, да разнообразиш - адреналин. Ама качествен. Ти си реши какво е за теб адреналина и в каква форма ще го изпиташ.

Супер фен Аватара на Deadlock
    определено спорт!

на мен изключително много ми помогна. променя отношението към тялото, към храната, към почивката, въобще ежедневието. има много положително влияние върху настроението и мотивацията да вършиш останалите си неща, развива различни умения и калява волята.

успех

Мега фен Аватара на ZipFail
    И как като си смениш цвета на косата ще си промениш живота ? Скуката идва от начина ти на мислене, а не от това какви дънки носиш

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Нови хора-Всяко ново общуване е нов мироглед и нещо непознато.Спорта също раздвижва ежедневието.

Намери си някой спорт който ти е интересен и те влече.Започни тренировки.Прогресирай.От както започнах да се занимавам сериозно със спорт се промених адски много.Спорта придаде смисъл на живота ми и не живея ден за ден както преди.Не живей ден за ден!Направи така че животът ти да има смисъл ;]
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

anonymous546178
    Guest
    Аз точно като живея ден за ден не скучая. Събуждаш се сутринта и решаваш кво да правиш, не обмисляй нищо, излез на разходка, пътувай някъде и тн.
    Спорт също е оферта, аз чрез спорт много се промених

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си