- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- KARAT LI VI SE ZA cigariTE
NEZNAM
NQKAKVI
maikite vi i ba6tite karaT LI VI SE ZA CIGARITE
nqmam kakvo da kaja
омфг,анкетата е от проста по-проста,пишеш като сеуянин и пише!! ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!
Майка ми знае че пуша и не ми се караБаща ми не знае но мога да му кажа,но искам той сам да разбере
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
КИРИЛИЦА!
Аз не пуша.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
За Бога.. НЕ ПУША !!![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Кирилица...
Ми нз... пред свършен факт е и сиг няма да има кфо да направят
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Вече неВ началото като разбраха малко ме смъмриха и първите 2-3 месеца майка ми се опитваше да ме откаже, но после просто прие, че няма да стане
Сега си пушим заедно с нея
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мисля, че имаше такава тема. Иначе не пуша.![]()
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Абе хора темата е дали ви се карат за цигарите, какво се обяснявате че не пушите, като не пушите защо пишете в темата![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Карат ми се, че не ги черпя
ДА! Много им се карам!
За латиницата ни се карат.