.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Как да го забравя??

Имам проблем...ошее съм лудо влюбена в бившия си приятел и не мога да го забравя...В момента ходя с най-добрият му приятел хем за да му права мръсно хем за да го забравя но не се получаваа,разговарям с него всики ден защото тои ме търсии но все заа немаловажни темви според мен си търси просто причена ,за да ме чуее ноо въпреки всичко мисля ,че тои още мее харесва а аз нее спирам да съм влюбена как да постъпя???

Еми върни се при него, що за въпрос? То това е риторичен въпрос, ти си даваш отговор!

Супер фен Аватара на radeberger
    Нееееееее занимавай момчето, с което сиииииии сега като нямаш никакви чувства към него. Щом бившия теееее харесва и ти него сееееееее съберете.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Като толкова много го харесваш,защо не се съберете?Въпреки,че твоята любов ми се струва доста съмнителна.Защо ли?Казваш,че си влюбена,а в същото време ходиш с негов приятел,за да му правиш мръсно.Това,мога да ти кажа,не е любов.Не знам какво е.Не знам и какво е имало между вас.Може да те е наранил и затова сега да го "наказваш" така.Но пак ти казвам-не си влюбена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си