.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Места за секс

Мн ми е интересно къде го правите?В смисъл,не от извратено любопитство,а защото аз не мога да намеря такова място.
    Нима всички можете просто да отидете у дома на единия и да правите каквото си знаете?Или нещо по различно?Идеи,моля?

Защо трябва само удома да го правим?
    Винаги трябва да разнообразяваме и не трябва да пропускаме възможността, която ни се удава. Навсякъде можеш, стига да не те видят. И не е задължително да правите секс, пипане и любовна игра, вселдствие, от които има свършване също са удоволствие.
    Да обичаш значи да страдаш!

Може ли малко конкретно,защото според мен няма място,на което да не могат да те видят...и не брой кола,няма такава опция за сега.

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Оф като няма каде да се чукате с гаджето ти , недейте....

По тъмно в някой храст... първия парк по голям и по горясал... к'во ви дреме каде ако ще да си с поличка само да седнеш в/у него и на най-натоварената алея за пешаходци да е пак почти няма шанс да ви видят...
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Ами, не винаги в нас е свободно, а в нея - още по-малко. Но ..когато има желание-има и начин
    Бъди творец, но твори и простотия

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    У тях,живее си сам.С бившият ми понякога и у нас бяхме,но си беше нервиращо,родителите можеха да се приберат по всяко време.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria

Re: Места за секс

Цитирай Първоначално написано от agapiseme
    Мн ми е интересно къде го правите?В смисъл,не от извратено любопитство,а защото аз не мога да намеря такова място.
    Нима всички можете просто да отидете у дома на единия и да правите каквото си знаете?Или нещо по различно?Идеи,моля?
    Ами различно. По-чусто у тях, понякога у нас, може и вапартамента ни когато е свободно там или някъде другаде.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    пловдив
    Ами ние с моя приятел сега си го правим само у дома, защото е по скрито и не искаме да правим простотии, но преди сме го правили без да ни види никои на беседки, в тоалетни, на една скрита скамеика в парка само си извади .... и аз седнах отгоре и не се виждаше нищо,само така седяхме, но наи хубаво си е у дома според мен, на скрито, на вън или другаде е курвенско и даже малко съжалявам че сме го правили там но то си беше за тогава.

опитай в кино(трябва да е празна залата)
    в асансьора (натискаш стопа и действаш бързо)
    в дискотека в кенефите (гледайте да сте тихи)
    мм за друго не се сещам
    но не ти препоръчвам първият ти път да е на някое от горе посочените места поне първия път гледай да е на легло
    With House in The Soul and Chalga in the Dick i am Unequalled
    http://www.facebook.com/aLexI995
    http://sofianci.com/ai07o

Пф, има какви ли не места. Първото, за което се сещам е някоя пейка в парка, когато няма хора, или на някоя по-скрита. Аз съм го правила на доста разнообразни места, но сме ходили с кола до там - до едно езерце, на едни скалички, или просто на капака на колата, по разни стълбички. ... Също така сме ходили в къщата на баба му, у тях, у нас, у всеки пък на различни мебели, в банята, ваната е вариант също. По разни купони (домашни), когато всички пиинат просто се затворете в някоя стая и действайте. И това сме правили и е доста надъхващо ... като излязохме доста ни бъзикаха, но на другия ден май никой не помнеше.

Имай впредвид само, че правенето на места, различни от легло, са доста рисковани, защото не е чисто и не е редно да се пипате по интимните части. Иначе - да, тръпката е страхотна и разнообразие трябва да има.

Град
    В ироничните мисли..
    Желая на открити места ,иска ми се на тераса или прозорец ,но си оставам само с искането .
    Bitch

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vanq11
    ... и не искаме да правим простотии...
    ... на вън или другаде е курвенско ...
    Що не си завреш мнението някъде?! Ти "курва" знаеш ли какво значи?
    Обикновено не съм толкова рязка, ама ти си го просиш бе!
    Кое му е курвенското да се усамотиш с ТВОЕТО момче на някоя закътана полянка?!

Като беше топличко, най-редовно си щъкахме из парка на едно от тепетата в Пловдив или си правихме "пикници" - шоколад, ядки и две одеала и сме готови Иначе когато баба му я няма, там... 3-4 пъти сме били и у тях, даже пренощувах веднъж. Някво готинко е да ми пише един смс: "Хайде в еди-колко-си до паркчето". Супер надъхващо е и двамата да знаем какво ще правим, но да играем "ни лук яли, ни лук мирисали" докато не стигнем до въпросната полянка Ходили сме и на палатка с приспиване, само двамата. Ходили сме на палатка и с приятелите му - луд бъзик беше после. Иначе сме си правили кефа орално в кино.
    И честно казано, това ми звучи доста добре

Ся е малко студеничко, ама ако си с къса поличка и прашки не е проблем да те опъне на задна в някое паркче подпряна на дърво
    Или пък между етажите на блок
    Трябва ли да ме е срам?

На плажа, на терасата, на паркинг, в парк, в гората, ако обичате природата и ходите по горите... Зимата може да го направите в кабинката на кабинковия лифт, ако карате ски, в някоя фоайе ....
    Да обичаш значи да страдаш!

Има много места - аз съм го правила в паркове,кина,поляна,абе вси такива
    Но веднъж поне искаш върху мен! (music)

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Снощи в общежитието му... Беше много яко... като се има в предвид, че веднага щом излязохме съквартиранта му се прибра...

Супер фен
    Аз съм го правил на легло,на стол,в банята,във входа,в тоалетната,на плажа и на още др неща,но мсиля,че винаги може да се намери място за това...

Супер фен
    Град
    София
    Има толкова различни места! Първият път, разбира се, е препорачително да го правите на легло! Ако вече сте го правили няколко пъти, пробвайте в някой парк, вечерта/през нощта! Може на някоя пейка в борисовата градина (в София), в някой храст или до някое дърво! Някоя по-гориста и затънтена горичка! В тоя студ сега е най-добре в кола на парно, но щом нямаш е проблем! :P
    Една връзка ѝ трябва разнообразие относно секса! Можеш да го провиш навсякъде, пък, ако тя седне в теб дори и на най-натоварената с хора пътечка в парка, пак на никой няма да му пука и няма да ви забележи!!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си