.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Въпрос за Жените

Здравейте,

Искам да задам един въпрос към женската част на този форум.
    Вярно ли е, че вие момичетата/жените, харесвате настоятелни мъже, мъже , които се отнасят внимателно с вас, но и желаят да получат своето.
    Защото напоследък много истории слушам за мой познат, който постоянно има успехи със завързването на връзки(макар и някой от тях за кратко време) и като питах защо така привлича дамите и ми дадоха като отговор такова предположение.
    Вие какво мислите по въпроса?

И другото което искам да попитам е:
    Защо момчета/мъже, които се отнасят нежно и учтиво с момичетата, много често търпят провали по отношение на ухажването.
    Нима факта, че има момчета/мъже, които не гледат на жените като на средство за секс или като к....а или п.....е, а в техните очи представляват нежни създания и/или ангели и че се държат деликатно и не псуват пред тях или че не пушат или пият за да създадат добро впечатление ги прави да изглеждат като:
    "Тъпаци,идиоти,loser-и?,убитаци". ?

Голям фен Аватара на MissDeadly

Re: Въпрос за Жените

Цитирай Първоначално написано от AriDasVeriDas
    харесвате настоятелни мъже, мъже , които се отнасят внимателно с вас, но и желаят да получат своето.
    Не знам за другите момичета от форума, но аз съм точно така... много нежен.. някак не звучи мъжествено, знам ли.. Трудно за обяснение

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Каквото и да ти говорят - не ги слушай. Колкото повече се опитваш да се харесаш и боготвориш една жена, толкова повече необясними неуспехи ще имаш. Завърти отношението си на 180 градуса. Вместо всичко, което правиш сега, прави точно обратното... гарантирам по-добър успех. Дано човек в реалния живот, който е наистина е навътре с материала , да ти обясни това-онова. Единственият начин за завладяване на вагинални крепости е мъжествеността. Решаващият фактор е различното разбиране на значението на думата.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Как бягате от едната крайност в другата, направо е смешно.

Жените не обичат лигави мъже.

Жените не обичат и твърде tough guys.

Мъжът трябва да си е мъж, с всички характеристики, които си носи това понятие, включително умението да уважава жената, без да става прекалено мил.

Нищо прекалено не е привлекателно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Трябва Чо'ече ама...
    :S ;(

има моменти, в които просто ми се иска да бях с по-различен характер(не казвам че съм нежни китки или слабохарактерен= просто отношението към момичета да е по....джентълменско и деликатно)

може би непукист или по-скоро арогантен и високомерен.

Тогава със сиг. щеше да има повече успех.

[quote="MissDeadly"]
    харесвате настоятелни мъже, мъже , които се отнасят внимателно с вас, но и желаят да получат своето.
    Не знам за другите момичета от форума, но аз съм точно така... много нежен.. някак не звучи мъжествено, знам ли.. Трудно за обяснение [/quote/]

Твърде суров или средна работа?
    Off-Topic:
    Ти на колко години си.

Цитирай Първоначално написано от MissDeadly
    Не знам за другите момичета от форума, но аз съм точно така... много нежен.. някак не звучи мъжествено, знам ли.. Трудно за обяснение [/quote/]

Твърде суров или средна работа?
    Off-Topic:
    Ти на колко години си.
    E.. рядко ще срещнеш момиче, което да иска твърде суров.. Не е въпроса в суровото... Въпроса е да не се глези и лигави, да приема нещата каквито са, да постъпва като мъж, да прави отстъпки когато е нужно и да държи на думите си. Всяка жена иска сигурност и спокойствие И съм на 19..

Цитирай Първоначално написано от LadyDi

Мъжът трябва да си е мъж, с всички характеристики, които си носи това понятие, включително умението да уважава жената, без да става прекалено мил.

+1 : ) евала
    I want to be remembered as the girl who always smiles

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Никоя жена не обича мъжа до нея да е пълен лигльо, нито пък да е адски груб и подобни неща. Мъжът просто трябва да бъде мъж, да се държи като такъв, да не бяга от лоши сутиации, да защитава половинката си, с една дума да бъде мъжествен, но и да бъде мил с момичето

Град
    Плевен
    Не харесвам момчета. и за тва немога да отговора.
    Но знам със сигурност че такъв дето бих искала няма да съществува

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Ами зависи и от самото момиче.
    Но попринцип , момичетата харесват момчета, които да ги защитават, да са мили с тях, да им помагат.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тъй като гледам нямате нужда от мойто мнение... само да допълня, че колкото повече се опитваш да впечатлиш една дама, за да ти обърне внимание и да те различи от останалите льольовци..толкова повече ще попадаш в категорията досадник.

Ключа е наедно друго местенце. Да добре е да си директен, да добре е да не очакваш позволение за всеки твой ход. Хубаво е и да не и хоодиш по свирката за всяко нещо. Щото мили ми женички, доста често пускате въпроси уловка, за да видите дали нашия е достатъчно печен за да не се върже? Обаче само това не стига Въпроса е да разбереш какво харесва/обича/иска момичето като държание и поведение и да и го предложиш.. не безплатно разбира се.

Да поясня..това което жените казват че харесват и искат, и това което всъщност харесват и искат са две съвсем различни неща

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Добре, бе...
    Вие какво разбирате под МЪЖ?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Добре, бе...
    Oh, no...not again...

*facepalm*

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Добре, бе...
    Oh, no...not again...

*facepalm*
    Go fu*k yourself )
    Та..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Изкл. много ми харесва мъжът да е мил,добър,привлекателен с чувство за хумор,да разбира жената до себе си,да й помага,да е джентълмен,не харесвам някви надути мъжаги,дето като минат покрай теб и от толкова надуване да не им пука,че може да бутнат някоя дама,дори няма да се извинят.
    Например един път ми направи впечетлени в един случай.Отивам аз в център за дрехи,тръгвам си аз и на входа н аплъзгащите се врати,в момента в който се отваря вратата и рекох да излезна три момчета насреща единия леко се бутна в мен,а другия му вика: "Абе направи път на момичето да мине бе",и това го каза негов приятел,та останах с впечетление,че не всеки е еднакъв с другия,пък и нали има една дума,че кой с къвто се събере такъв става,да ама май не е така.
    И винаги много ме радва,когато някое момче/мъж ми направи път и се усмихне,много е приятно.И по принцип си падам по такива мъже.А и не говорим за това,жените на кви мъже биха се отдали,то секса си е секс,ама си е друго,когато имаш нежен приятел до себе си,и е много по приятно и хубаво и за двамата.
    Стига съм говорила,че много взех да проявявам романтизъм. :P

Супер фен
    Град
    София

+1! Най-доброто мнение досега!!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Ако имаше нещо специално за мен, можеше да ме цитираш, а не да говориш в множествено число.

Определението ти е правилно, но той, дори да се опита да завърти всичко на 180 градуса, няма да успее, поне не веднага. Би било добро начало.
    Никой в този форум не може да му каже перфектната рецепта, че да му инжектира конска доза тестостерон и да преобърне света му, защото това не е теория.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Плевен
    мъжът е боклук /за мен/
    теа е истината

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    мъжът е боклук /за мен/
    теа е истината
    Голяма надежда му вдъхваш...

Град
    Варна, моретоо :)
    Авторе и аз това се питам всеки ден. Но гледам има баланс в отношенията ми с всички хора.
    хЪх...

всяко нещо, с мярката си. аз лично обичам момчета, които щом харесат някое момиче например, и дават да разбере (не по гаменски начин, разбира се), а не да мотаят и себе си, и нея. "дали да й кажааа, тя как ли ще реагира.." ми ако никога не го направиш това, а мацката наистина си струва, как ще го разбереш другояче бе, мен?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз си падам по средната, т.нар. "златна" среда. Трябва да е нито много мил, нито много суров, нито прекалено надут и самовлюбен, но пък ценящ и уважаващ себе си. Трябва да му се чува мъжката дума отвреме-навреме и жената малко или много да изпитва респект към него. Не да я е страх да го погледне, а просто да си знае, че в определени ситуации той ще си държи на положението и няма да позволи лигави истории.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Не съм жена, но ще ти отговоря много просто.

Жените обичат сигурност. Жените обичат закрила. Обичат топлина. Това е на чисто инстинктивно ниво. Затова жените обичат мъже, които се държат като мъже. А нежността противоречи на мъжествеността. Затова трябва в точните моменти, на точните места да си нежен, но в останалото време да се държиш мъжки и да не се лигавиш. А под лиготия влиза и свалянето на звезди за една жена. Баланс между двете.

GossipGirl89 междувпрочем много добре го каза. :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си