- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за Жените
Здравейте,
Искам да задам един въпрос към женската част на този форум.
Вярно ли е, че вие момичетата/жените, харесвате настоятелни мъже, мъже , които се отнасят внимателно с вас, но и желаят да получат своето.
Защото напоследък много истории слушам за мой познат, който постоянно има успехи със завързването на връзки(макар и някой от тях за кратко време) и като питах защо така привлича дамите и ми дадоха като отговор такова предположение.
Вие какво мислите по въпроса?
И другото което искам да попитам е:
Защо момчета/мъже, които се отнасят нежно и учтиво с момичетата, много често търпят провали по отношение на ухажването.
Нима факта, че има момчета/мъже, които не гледат на жените като на средство за секс или като к....а или п.....е, а в техните очи представляват нежни създания и/или ангели и че се държат деликатно и не псуват пред тях или че не пушат или пият за да създадат добро впечатление ги прави да изглеждат като:
"Тъпаци,идиоти,loser-и?,убитаци". ?
![]()
![]()
Каквото и да ти говорят - не ги слушай. Колкото повече се опитваш да се харесаш и боготвориш една жена, толкова повече необясними неуспехи ще имаш. Завърти отношението си на 180 градуса. Вместо всичко, което правиш сега, прави точно обратното... гарантирам по-добър успех. Дано човек в реалния живот, който е наистина е навътре с материала , да ти обясни това-онова. Единственият начин за завладяване на вагинални крепости е мъжествеността. Решаващият фактор е различното разбиране на значението на думата.
Temet Nosce
벨야카
Как бягате от едната крайност в другата, направо е смешно.
Жените не обичат лигави мъже.
Жените не обичат и твърде tough guys.
Мъжът трябва да си е мъж, с всички характеристики, които си носи това понятие, включително умението да уважава жената, без да става прекалено мил.
Нищо прекалено не е привлекателно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Трябва Чо'ече ама...
:S ;(
има моменти, в които просто ми се иска да бях с по-различен характер(не казвам че съм нежни китки или слабохарактерен= просто отношението към момичета да е по....джентълменско и деликатно)
може би непукист или по-скоро арогантен и високомерен.
Тогава със сиг. щеше да има повече успех.
[quote="MissDeadly"]Не знам за другите момичета от форума, но аз съм точно така... много нежен.. някак не звучи мъжествено, знам ли.. Трудно за обяснениеПървоначално написано от AriDasVeriDas
[/quote/]
Твърде суров или средна работа?
Off-Topic:
Ти на колко години си.
E.. рядко ще срещнеш момиче, което да иска твърде суров.. Не е въпроса в суровото... Въпроса е да не се глези и лигави, да приема нещата каквито са, да постъпва като мъж, да прави отстъпки когато е нужно и да държи на думите си. Всяка жена иска сигурност и спокойствиеПървоначално написано от AriDasVeriDas
И съм на 19..
![]()
+1 : ) евалаПървоначално написано от LadyDi
I want to be remembered as the girl who always smiles
Никоя жена не обича мъжа до нея да е пълен лигльо, нито пък да е адски груб и подобни неща. Мъжът просто трябва да бъде мъж, да се държи като такъв, да не бяга от лоши сутиации, да защитава половинката си, с една дума да бъде мъжествен, но и да бъде мил с момичето![]()
Не харесвам момчета. и за тва немога да отговора.
Но знам със сигурност че такъв дето бих искала няма да съществува![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Ами зависи и от самото момиче.
Но попринцип , момичетата харесват момчета, които да ги защитават, да са мили с тях, да им помагат.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Тъй като гледам нямате нужда от мойто мнение... само да допълня, че колкото повече се опитваш да впечатлиш една дама, за да ти обърне внимание и да те различи от останалите льольовци..толкова повече ще попадаш в категорията досадник.
Ключа е наедно друго местенце. Да добре е да си директен, да добре е да не очакваш позволение за всеки твой ход. Хубаво е и да не и хоодиш по свирката за всяко нещо. Щото мили ми женички, доста често пускате въпроси уловка, за да видите дали нашия е достатъчно печен за да не се върже? Обаче само това не стигаВъпроса е да разбереш какво харесва/обича/иска момичето като държание и поведение и да и го предложиш.. не безплатно разбира се.
Да поясня..това което жените казват че харесват и искат, и това което всъщност харесват и искат са две съвсем различни неща![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Добре, бе...
Вие какво разбирате под МЪЖ?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Oh, no...not again...Първоначално написано от FuckedUp
*facepalm*
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Go fu*k yourselfПървоначално написано от valdesbg
)
Та..![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Изкл. много ми харесва мъжът да е мил,добър,привлекателен с чувство за хумор,да разбира жената до себе си,да й помага,да е джентълмен,не харесвам някви надути мъжаги,дето като минат покрай теб и от толкова надуване да не им пука,че може да бутнат някоя дама,дори няма да се извинят.
Например един път ми направи впечетлени в един случай.Отивам аз в център за дрехи,тръгвам си аз и на входа н аплъзгащите се врати,в момента в който се отваря вратата и рекох да излезна три момчета насреща единия леко се бутна в мен,а другия му вика: "Абе направи път на момичето да мине бе",и това го каза негов приятел,та останах с впечетление,че не всеки е еднакъв с другия,пък и нали има една дума,че кой с къвто се събере такъв става,да ама май не е така.
И винаги много ме радва,когато някое момче/мъж ми направи път и се усмихне,много е приятно.И по принцип си падам по такива мъже.А и не говорим за това,жените на кви мъже биха се отдали,то секса си е секс,ама си е друго,когато имаш нежен приятел до себе си,и е много по приятно и хубаво и за двамата.Стига съм говорила,че много взех да проявявам романтизъм. :P
+1! Най-доброто мнение досега!!Първоначално написано от LadyDi
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Първоначално написано от LadyDi
Ако имаше нещо специално за мен, можеше да ме цитираш, а не да говориш в множествено число.Първоначално написано от LadyDi
Определението ти е правилно, но той, дори да се опита да завърти всичко на 180 градуса, няма да успее, поне не веднага. Би било добро начало.
Никой в този форум не може да му каже перфектната рецепта, че да му инжектира конска доза тестостерон и да преобърне света му, защото това не е теория.
Temet Nosce
벨야카
мъжът е боклук /за мен/
теа е истината
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Авторе и аз това се питам всеки ден. Но гледам има баланс в отношенията ми с всички хора.
хЪх...
всяко нещо, с мярката си. аз лично обичам момчета, които щом харесат някое момиче например, и дават да разбере (не по гаменски начин, разбира се), а не да мотаят и себе си, и нея. "дали да й кажааа, тя как ли ще реагира.." ми ако никога не го направиш това, а мацката наистина си струва, как ще го разбереш другояче бе, мен?![]()
Аз си падам по средната, т.нар. "златна" среда. Трябва да е нито много мил, нито много суров, нито прекалено надут и самовлюбен, но пък ценящ и уважаващ себе си. Трябва да му се чува мъжката дума отвреме-навреме и жената малко или много да изпитва респект към него. Не да я е страх да го погледне, а просто да си знае, че в определени ситуации той ще си държи на положението и няма да позволи лигави истории.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не съм жена, но ще ти отговоря много просто.
Жените обичат сигурност. Жените обичат закрила. Обичат топлина. Това е на чисто инстинктивно ниво. Затова жените обичат мъже, които се държат като мъже. А нежността противоречи на мъжествеността. Затова трябва в точните моменти, на точните места да си нежен, но в останалото време да се държиш мъжки и да не се лигавиш. А под лиготия влиза и свалянето на звезди за една жена. Баланс между двете.
GossipGirl89 междувпрочем много добре го каза. :]