.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Тъй като гледам нямате нужда от мойто мнение... само да допълня, че колкото повече се опитваш да впечатлиш една дама, за да ти обърне внимание и да те различи от останалите льольовци..толкова повече ще попадаш в категорията досадник.
    Да те поправя, мили мой valdesbg. В категорията досадник попадате тогава, когато не разбирате от мълчаливи и не чак толкова мълчаливи откази, когато риете с копито упорито и се надъхвате, а отсреща няма и капка интерес.

AceXe ми отмъкна мнението изпод пръстите.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на notlike
    Калпазанке, а когато няма никакъв отговор? Може би това е най-сакатото положение. Сетих се за един девиз на някаква феминистка организация - Идеалният мъж не пуши, не пие, не ходи по курви и.. не съществува" Към автора - не се притеснявай, пич, бъди смел, когато си сигурен в чувствата си, и ще успееш, убеден съм.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Добре, бе...
    Вие какво разбирате под МЪЖ?
    IQ над 130 , ако е възможно.

Иначе, въпроса ти е много подвеждащ.
    Ще ти отговоря така : Ти какво разбираш под жена ?

Ами повечето момичета не обичат и няма да търпят някой дасе отнася грубо,но повечето момичета търсят момче,което знае какво иска,отстоява си позицията,но същевременно се държи добре.Много добре,не е на добре действа и тук,затова момчетата, които са МНОГО послушни нямат голям успех.Момичетата са странни същества иии винаги гонят дивото и искат това ,което нямат и затова се получава така А по повод алкохола,цигарите и т.н. не ги считам като плюсове,ноо в крайна сметка,ако едно момче се държи идеално с мен,прави винаги каквото искам,не пие,не прави нищо лошо,съобразява се със всичко и не пробва нищо различно,няма да ми е много интересно

ами ей тва е нечестното- държиш ли се мило, си глупав добряк, а ако се държиш зле- гаден комплексар

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от nevermind1313
    ами ей тва е нечестното- държиш ли се мило, си глупав добряк, а ако се държиш зле- гаден комплексар
    А изтърканият лаф - "Просто бъди себе си" к'де отиде ..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Харесвам момчета, които са внимателни и добри към мен и се държат така, както и аз с тях. Тоест - дават ми пространството, от което се нуждая, грижат се за мен, уважават ме и ме разбират. Разбира се, така се държа и аз с тях. " Каквото повикало, такова се обадило. "

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Ако имаше нещо специално за мен, можеше да ме цитираш, а не да говориш в множествено число.

Определението ти е правилно, но той, дори да се опита да завърти всичко на 180 градуса, няма да успее, поне не веднага. Би било добро начало.
    Никой в този форум не може да му каже перфектната рецепта, че да му инжектира конска доза тестостерон и да преобърне света му, защото това не е теория.
    Не беше специално за теб, по-скоро бях провокирана от мнението на автора и твоето след него.
    Аз не се и опитвам да му дам перфектната рецепта, защото няма такава. Всяка жена е различна и си е с различен вкус. Но ако ще си говорим обобщаващо, както предполага самата тема, тогава трябва да изравним позициите.

А исках да вмъкна и нещо друго:
    Жените, колкото и да не ви се вярва, сме чувствителни и не ни е приятно да нараняваме един мъж, като директно му кажем, че по нашите критерии не става за гадже. От там са и мълчаливите намеци, които спомена kalpazanka, и които ако не се научите да схващате, просто няма как да се разберем. Да, трудно е И ние не разбираме обсебеността на някои мъже от коли или спорт, ама какво да се прави
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

1. Искам да благодаря на всички тука, които изразиха мненията си по този въпрос и понаучих много от вас относно тази гледна точка.Работата е че все не попадам на жени, които да оценят качествата ми(не казвам че съм перфектен, просто това, което повечето от дамите коментирали темата изразиха като качества за добър мъж ги притежавам и аз) и просто понякога така ме хваща яд на съдбата и неволята че...
    ми иде да го излея някъде.
    И това "някъде" е тук.Не ме разбирайте погрешно= не избивам комплекси, нито пък търся съчувстие, просто от доста време си мислех дали да напиша всичко това тук, сега и дали е подходящо= може би защото тука може да се споделят проблеми и тревоги(поради факта че може да остана анонимен) или може би защото има и други като мен, които са изпаднали в подобна немилост .
    Но все пак благодаря на всички ви за вашите мнения/съвети/препоръки.

Hey.. if you ever see me out there on the streets of Sofia, I'll say "Hey there =) " and perhaps I will buy you a drink

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си