.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Леко объркан

Запознах се с 1 момиче наскоро. След това и Намерих фейсбука и т.н..Та започнахме да си пишем, тя учи в моето училище-сега е 8ми клас,а аз 10ти. Всичко върви уш добре с изключение на това, че никога не ми пише първа в скайп, а това ми е доста странно..за пръв път ми се случва.Всеки път аз започвам да пиша и се чудя дали не ставам досаден, а иначе винаги ми праща прегрътки като ляга.
    На живо сме на здрасти, а 1 път я викнах да я видя, но бързаше и разговор не стана, питам я нещо, а тя просто отговаря с 1-2 думи и няма как да завържа нормален разговор..Лошото е, че работата се проточи, защото отдавна сае запознахме, но влиза много рядко в скайп и нямах възможността да направя каквото и да било..а ся почнахме даскало, но не можем да се засечем или все някой бърза..Незнам кво да прая.Мислех днес да и пиша в скайп да излезем, но разговора не тръгна като хората и се отказах и отидох да гледам филм.Какво мислите?

простичко е - не мислиш за нея и я за*бваш.. Ти какво искаш да ти дойде на пиедестал ли? .. сиг. не я интересуваш мн.мн.Мое да е някво точно момиче и да не и е работата по цял ден да се занимава само с чифути.
    cool boys..need cool g1rls

Чудя се каква ли майка ще съм и какви ли съвети ще давам на малкото си влюбено хлапе .... ?!
    Да обичаш значи да страдаш!

Град
    Бургас
    Пишеш тема тук, защото някакво момиче(на което явно не му пука много за теб)не ти пише първа по скайп !?
    Same shit,different day .

Прочети всичко, което съм написал..

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Някой път като я засечеш в даскало просто я дръпни за 2 секунди и я попитай съгласна ли е да излезете някой ден .. По скайп работата е прецакана

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Работата се е проточила омбре защото не си действал по-смело ... е ние сега какво сме виновни

Re: Леко объркан

Цитирай Първоначално написано от archlord
    Всичко върви уш добре с изключение на това, че никога не ми пише първа в скайп, а това ми е доста странно..за пръв път ми се случва.Всеки път аз започвам да пиша и се чудя дали не ставам досаден, а иначе винаги ми праща прегрътки като ляга.
    И на мен ми се е случвало НЕ веднъж.. много е гадно така.. и аз му викам '' ако ти досаждам ми кажи.. '' - '' а не ,не всичко е наред.. '' А за другото..поинтересувай се от часовете й например.. намери я в коя стая е и говори с нея очи в очи..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Чудя се каква ли майка ще съм и какви ли съвети ще давам на малкото си влюбено хлапе .... ?!

Град
    Boulevard Of Broken Dreams..

;pp

Според мен момичето е срамежливо и ти трябва да действаш по - смело аа това със скайпа и аз никога не пиша 1ва в скайпа на когото му трябвам пише.. не мисля, че тя мисли, че и досаждаш.. а напротив радва се, че проявяваш интерес към нея.. :P
    Животът е поредица от избори -
    Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам ! 

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ама сте много интересни...... хем очакватеразни неща оттоя човек,хем знаете че сте досадни обаче на гюме седите и искате да ви кажат че сте нахални.... И после като разберете че е така се сърдите. Сбъркана е системата.

На въпроса ти - Не е ли очевадно колко (не)желание има от нейна страна да си говорите наживо или онлайн?

Айде прояви малко тактичност и се разкарай без да се налага някой да ти го казва.

Няма опция да се съгласи да излезете, след като не върви разгорова между вас. А защо не върви вече споменах по горе. Или ако се съгласи ще е защото наистина няма какво друго да прави и ще запълни час и малко с теб.

Толкоз.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

По-добре се вижте на живо и поговорете за това.
    По скайп не е НИКАК добра идеята, защото всичко може да се случи.
    Може да я няма, а ти да си мислиш, че не иска да ти отговаря.
    Може да излезе извън линия.
    Може просто да не иска да ти пише.
    Така че, друго си е на живо. Няма вечно да бяга. Ще я помолиш да отдели от времето си и тогава ще разбереш какво всъщност става. Успех!
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

По-добре се вижте на живо и поговорете за това.
    По скайп не е НИКАК добра идеята, защото всичко може да се случи.
    Може да я няма, а ти да си мислиш, че не иска да ти отговаря.
    Може да излезе извън линия.
    Може просто да не иска да ти пише.
    Така че, друго си е на живо. Няма вечно да бяга. Ще я помолиш да отдели от времето си и тогава ще разбереш какво всъщност става. Успех!
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Не, вижте не сте ме разбрали много добре.Понякога водим страхотни разговори и си пишем готино.Говорех, че не започва разговора в скайп никога.А иначе ми се струва, че ме харесва, но ми е много странно момиче да не ми пише нито 1 път първа, за пръв път..И го талкувам като безинтерес към мен.Но може би не е така.Просто някой път си пишем яко, а друг път по- тъпо и все се отказвам, но след няколко дена пак решавам да и пиша..Напоследък влиза по често в скайп, но неска не успях да я викна никаде, защото я изпуснах, а си мисля сега да не и пиша пак пръв за 3ти ден подред..

Member Аватара на pyxkawataa
    Град
    Sofia
    Еми честно казано и аз съм така - влизам в скайп, но мн рядко пиша на някой, за да не досаждам ии чакам на мен първа да ми пишат. Както и да е, действай по-смело, покани я на кафе, на кино ... : )

П.П имам чувството, че и ти и точно тва момиче, за което говориш, сте направили такава тема. И двамата сте дали информация, която си съвпада.

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Не си леко объркан, ами си ДОСТА СБЪРКАН..
    Очакваш нещо от човек, с когото се познаваш от фейсбук и скайп?
    .. Ех тази кибер любов!

пп: Казах аз, тази която точно така се запозна с приятеля си..

Макар, че има хора, които пускат доста безмислени коментари и не се притесняват да ме наричат както си искат без да ме познават, виждам, че има и хора които наистина споделят мнението си по въпроса Благодаря на всички, които наистина са се опитали да помогнат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си