.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Какво трябва да направя :(

Харесвам едно момиче много ( даже мисля че съм влюбен в нея ) , проблема е там че аз съм как да го кажа ... леко срамежливо момче . Та преди няколко дни тя ми направи намеци смисъл да и предложа .. но незнам защо не го направих . В училище ми обръща малко внимание .. Според вас какво трябва да направя ?

Ако е от твоя клас - и докато сте в клас не ти обръща много-много внимание я за*бавай..Познавал съм и познавам мн такива двойки и за нищо нестават..последният случай беше че едно момиче ходеше с едно момче само заради парите.бяха от един клас и в училише никога не съм ги виждал заедно, дори хванати за ръце..другото което е че може да иска да те използва за да може да се шляйка насам натам с тебе след даскало и да ти пропилява живота.

ПС:Момчето в горният пример ми е добър приятел и в случая, гаджето му въобще не го обичаше а само искаше да го използва него и парите му, а той горкия беше влюбен в нея щото по цял ден бяха заедно..
    cool boys..need cool g1rls

Да му пропилява живота с какво? С 3-те деца, които имат, загубения живот и годините страдание ли? Че нали сега трябва да живее? Малък е, трябва да се учи, да страда, да се радва. Ако не така, то как?
    Да обичаш значи да страдаш!

Цитирай Първоначално написано от psvturbo
    Ако е от твоя клас - и докато сте в клас не ти обръща много-много внимание я за*бавай..Познавал съм и познавам мн такива двойки и за нищо нестават..последният случай беше че едно момиче ходеше с едно момче само заради парите.бяха от един клас и в училише никога не съм ги виждал заедно, дори хванати за ръце..другото което е че може да иска да те използва за да може да се шляйка насам натам с тебе след даскало и да ти пропилява живота.

ПС:Момчето в горният пример ми е добър приятел и в случая, гаджето му въобще не го обичаше а само искаше да го използва него и парите му, а той горкия беше влюбен в нея щото по цял ден бяха заедно..
    Не е от моя клас . Почти всеки ден се виждаме по коридорите на училището и сме на здравей - здрасти + една усмивка . Тя беши ми казала , че си иска прегрътките които и пращам по skype ( но така и така не се реших и не го направих , незнам защо ) , но се бях навил за вчера ( четвъртък) и я попитах , ако те прегърна как би реагирала ? след което каза че незнае .. Просто съм объркан .. в мен ли е грешката или в нея незнам ... Познавам я от доста години Не мисля че ще е само с мене за пари ( понеже не съм един от най - богатите ( хихи ) )

Град
    Варна, моретоо :)
    ...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Отвори сърцето си. Нищо, че сте от едно училище. И моята приятелка беше в същото училище и когато се премести (понеже в началото на връзката ни беше 7 клас и след това кандидатстване) в моето, мислех че е грешка, но не. Дори ни сближи и се отрази доста добре на връзката ни, заздрави. Така че не се притеснявай, излезте извън училище и й предложи щом ти е направила дори намек. Не виждам причина за притеснение, казваш го...изведнъж, казва ти да и започва великата любов
    Тоз пък и тя... "Отвори сърцето си" Кратко и ясно - бъди мъж, стегни се и действай.Като почнете да го мислите ме разсмивате до сълзи
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Тоз пък и тя... "Отвори сърцето си"
    иска да каже - 'отвори краката си'

Ама щото момичетата са срамежливи - казват сърце - пък ти се сещай
    Между другото - при тях това работи ... само че не се сещат че при нас не е точно така

От какво толкова те е срам?
    Тя те иска. Ти я искаш. Е ?
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Еми покания я като я видиш след у-ще да се срещнете еди къде си на кафенце,разходка и ако не на първия път,то поне на втория й предложи.Подари й роза,ще я впечетлиш повече.

Град
    Варна, моретоо :)
    ...
    хЪх...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Отвори сърцето си. Нищо, че сте от едно училище. И моята приятелка беше в същото училище и когато се премести (понеже в началото на връзката ни беше 7 клас и след това кандидатстване) в моето, мислех че е грешка, но не. Дори ни сближи и се отрази доста добре на връзката ни, заздрави. Така че не се притеснявай, излезте извън училище и й предложи щом ти е направила дори намек. Не виждам причина за притеснение, казваш го...изведнъж, казва ти да и започва великата любов
    Тоз пък и тя... "Отвори сърцето си" Кратко и ясно - бъди мъж, стегни се и действай.Като почнете да го мислите ме разсмивате до сълзи
    Еми, щом чак си говорим за "ВЛЮБВАНЕ" какво друго да кажа. Знаеш, че няма да бъде мъж - няма какво да го пришпорваш. Ако беше, отдавна да го е направил.

П.С. Иначе да, беше доста педалско това мое първо изречение
    Е не съм искал да те засегна.Беше за бъзика пък и така си приказвам аз.А по темата садвам се като гледам темите тука за тийновете дето са нерешителни...Не ща да си мисля какво ще се получи когато те порастнат и евентуално си останат същите страхливци...Трябва да им се налее акъл иначе не става
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от nymphetamiNeee
    Не е от моя клас . Почти всеки ден се виждаме по коридорите на училището и сме на здравей - здрасти + една усмивка . Тя беши ми казала , че си иска прегрътките които и пращам по skype ( но така и така не се реших и не го направих , незнам защо ) , но се бях навил за вчера ( четвъртък) и я попитах , ако те прегърна как би реагирала ? след което каза че незнае .. Просто съм объркан .. в мен ли е грешката или в нея незнам ... Познавам я от доста години Не мисля че ще е само с мене за пари ( понеже не съм един от най - богатите ( хихи ) )
    Не е трябвало да я питаш, ами направо да я гушнеш и да видиш реакцията и. Следващия път като я видиш не и казвай само"здравей" ами я заговори, покани я да излезете ( не е нужно на кафе може просто да се разходите до някъде, ако сте в по-голям град имате и по-голям избор. Измисли нещо оригинално). Виж се получило нещо щото тва скайпа не е правилния начин.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Казваш, че сте на здравей-здрасти и усмивка - напълно недостатъчно. Аз съм момиче и дори страшно да харесвам някое момче и той ми предложи ако сме на здравей-здрасти никога ни бих се съгласила! Пробвай да се сприятелите(но не прекалено много) и действай тогава. Успех!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от psvturbo

хахаха, ебава се с теб, не се връзвай.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от girl6
    Казваш, че сте на здравей-здрасти и усмивка - напълно недостатъчно. Аз съм момиче и дори страшно да харесвам някое момче и той ми предложи ако сме на здравей-здрасти никога ни бих се съгласила! Пробвай да се сприятелите(но не прекалено много) и действай тогава. Успех!
    Това е лош съвет... ако не и покажеш, че не я искаш само за приятелка ти директно минаваш в списъка към приятелите и после излизане от него няма. Затова като излезете давай спокойно прегръдка за здрасти, чао можеш да я докосваш. Споко няма да те изяде, освен ако не е някой канибал де .
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

не бъди толкова срамежлив. мен лично срамежливите момчета не ми допадат, ама изобщо напоследък. вие сте силния пол, вие трябва да правите първата крачка, нали така? давай смело.

Голям фен Аватара на notlike
    coconut, мързелът няма равен. Дори смъртта не може да се бори с него.. ами, ако момчето е срамежливо, момичето защо не поеме първа крачка? То, че не е много правилно, не е - ама кой ти гледа животеца. Той си тече с гъза нагоре и това е.. с информация от дебелите книги нищо, ама нищо няма да постигнеш Хайде със здраве!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

дс

момче има 10 теми по твоя случай как да предложиш и какво да направиш прочети малко иначе по темата недей се срамува а действай.

Цитирай Първоначално написано от coconuttt
    не бъди толкова срамежлив. мен лично срамежливите момчета не ми допадат, ама изобщо напоследък. вие сте силния пол, вие трябва да правите първата крачка, нали така? давай смело.
    Точно така.
    Е, не пречи и момичето да направи първата крачка,
    но попринцип е за момчетата. ;д
    Успех.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Утре ще направя всичко възможно да и предложа (ако се престраша де ) Благодаря на всички !!!

Мега фен
    Утре ще направя всичко възможно да и предложа (ако се престраша де ) Благодаря на всички !!!
    моля те, направи ми удоволствието и разкажи подробно как е минало!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си