Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
Отвори сърцето си. Нищо, че сте от едно училище. И моята приятелка беше в същото училище и когато се премести (понеже в началото на връзката ни беше 7 клас и след това кандидатстване) в моето, мислех че е грешка, но не. Дори ни сближи и се отрази доста добре на връзката ни, заздрави. Така че не се притеснявай, излезте извън училище и й предложи щом ти е направила дори намек. Не виждам причина за притеснение, казваш го...изведнъж, казва ти да и започва великата любов
Тоз пък и тя... "Отвори сърцето си" Кратко и ясно - бъди мъж, стегни се и действай.Като почнете да го мислите ме разсмивате до сълзи
Еми, щом чак си говорим за "ВЛЮБВАНЕ" какво друго да кажа. Знаеш, че няма да бъде мъж - няма какво да го пришпорваш. Ако беше, отдавна да го е направил.

П.С. Иначе да, беше доста педалско това мое първо изречение
Е не съм искал да те засегна.Беше за бъзика пък и така си приказвам аз.А по темата садвам се като гледам темите тука за тийновете дето са нерешителни...Не ща да си мисля какво ще се получи когато те порастнат и евентуално си останат същите страхливци...Трябва да им се налее акъл иначе не става