.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 100
    Мега фен Аватара на EarthShaker
    кисело мялко с банан.. ай да си гладен после

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    кисело мялко с банан.. ай да си гладен после
    +
    Humans need fantasy to be human.

Сандвич си направих днес и съм много доволен.Хапнах го в голямото и ме държа много време сит.После пийнах 1 вода да залъжа глада и като се прибрах вечерях.Аааа и голяма ли е разликата между обикновен и пълнозърнест хляб?В смисъл аз се опитвам да смъкна килца и това значи ли че трябва задължително да ям пълнозърнест?

Цитирай Първоначално написано от MagickBlade
    Сандвич си направих днес и съм много доволен.Хапнах го в голямото и ме държа много време сит.После пийнах 1 вода да залъжа глада и като се прибрах вечерях.Аааа и голяма ли е разликата между обикновен и пълнозърнест хляб?В смисъл аз се опитвам да смъкна килца и това значи ли че трябва задължително да ям пълнозърнест?
    все едни лайна са, само че пълнозърнестия е боядисан, трудно се намира истински черен хляб, само се лъжем

Ами аз от досат време ям само пълнозърнест хляб, освен понякога като съм на гости нещо примерно.. е и днес омахах една потчица от малките пшеничен хляб, че нямало черен хубав в магазина. Аз ям Вита и освен, че ми ие много по-вкусен от булия, съм чела, че бил по-здравословен.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аз си купувам закуски от Бай Бисер мноо са вкусни

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Ми в вас яж манджички преди да излезнеш , за даскало някое бананче / ябълка + плодово мляко и евентуално солети...
    ла-ла-ла

anonymous708973
    Guest
    Спрете се с тия солети и бисквити - не са здравословни, все едно чист бял хляб яде.
    Аз си правя сандвич с пълнозърнест хляб, филе, маруля, намазан с топено сирене... абе, каквото има вкъщи, общо взето, нося си яйца, Корни-та, ябълка... Изобщо не издържам на глад, а в училище пълните глупости продават. Най-много да си взема един Данон за пиене, Активия (не е от най-полезните неща, ама обикновено я ям към 3-4 следобед и няма проблем), малкото Фитнес с шоколад за енергия.
    Тая втора смяна е ужас - часовете се нижат като векове и съм вечно гладна. При първата смяна училището минава за 2 часа сякаш, имам цял следобед на разположение и не се тъпча с глупости...

Аз напоследък съм на кифлички

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от raqtaaa
    Ами аз преди да тръгна за училище обядвам както трябва (и аз съм 2-ра смяна) там каквото са наготвили наще най-често манджички.. Докато стигна до училище (пеша) изгарям всичкото това и към 3-тия час огладнявам адски.. Някой път си нося сандвичи, но ако ги няма в раницата си купувам кифла..
    и аз така често

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

А ние в нас имаме машина за хляб,слагаш брашно,мая и другите съставки и оставяш да се пече.И как мога да си направя пълнозърнест или черен хляб?

Мега фен Аватара на Infinity
    ^ С пълнозърнесто брашно , всъщност това е най-добрия вариант, защото така ще може да си сигурен какво има всъщност в хляба.
    Може да добавяш и нещо друго според вкуса ти.
    To infinity and beyond.

А царевичното брашно?Какво мислите за него?

^ сложи пълнозърнесто брашно , когато го купуваш гледай да е тип 1150 или 1250 най-добре,защото ментетата са от бяло брашно и оцветители, може да се слагат всякакви зърнени работи например малко овесени ядки , сусам въпрос на вкус .

А по темата , хапвай вкъщи и в училище пии айран , ако обичаш де ( плодовите млека са пълни с оцветители , броят на Е-тата не може да го хванеш и са пълни със захар ) , примерно може и някакъв сандвич от пълнозърнест хляб, месца , кашкавалчета да си носиш , относно плодовете хубаво е , но няма да ти държат дълго особно ако хапнеш ябълка ще ти простърже стомаха и ще огладнееш още повече .
    Тези десертчета , които толкова ти ги препоръчват изобщо не са за ядене ако питаш мен корнито е пълно със захар и какво ли не , ама защото се виждат някакви семена всичко го приемат за добро и едва ли не супер полезно .Най-доброто решение да не ядеш в училище , просто защото се продават само боклуци и всички се състезават да ти скапят здравето !
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    все едни лайна са, само че пълнозърнестия е боядисан, трудно се намира истински черен хляб, само се лъжем
    точно
    затва и не ям хляб вече..
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Да ти кажа и аз какво можеш да си правиш-
    сандвич с пълнозърнест хляб, може да сложеиш домат вътре, от една потребителка разрах, че пуешкото филе е полезно и вече си го слагам в сандвича.
    Носи си някакъв плод, въпреки че мен не ме засища.
    Носи сиовесени ядки и сикупинякакво кисело мляко от магазин ако имате до училището..
    Ако нете е срам можеш да си носиш в кутия някакви варени яйца, печени картофии, салата и т.н.

Взех пълнозърнесто Ръжено Брашно,ще го пусна в машината да видим какво ще излезе.И ще си направя сандвич да хапна в понеделника на даскало

Ееее това, че имате машина за хляб е супер яко. Така ще си знаеш, че хлябът ти не е поредният боклук с оцветители от магазина.

Мхм.Ама откъде да знам брашното читаво ли е?

Е тва вече за брашното...
    Гледай му състава, пък в краен случай си прави и брашното сам.
    Няма бе.. каквото и да е все пак ще е по.добре от хляб от магазина.

Голям фен Аватара на play23
    Малко бях позабравил темата, за тези които спорят за късното хранене, четете и се образовайте - http://lubomirivanov.com/2847 ако все още имате възражения лично ще ви уредя да поспорите с човека ама повярвайте знае много и нямате шанс.

Липсата на хранителни вещества няколко часа преди лягане също така увеличава активността на катаболния хормон кортизол, който разгражда мускулите ви за набавяне на ценни аминокиселини за метаболитните нужди на организма и подтиска топенето на мазнините.
    кортизола го наричат "хормон на смъртта" смятай брат4е

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    А защо просто не ядеш малко преди да тръгнеш за училище?!
    Така няма да усещаш глад,докато си там или ако случайно ти се прияде нещо ще си хапнеш някой плод.
    Съгласна съм със ЗоРuТу По принцип аз ям винаги преди да тръгна на училище и след това не огладнявам много, защото съм яла вече.И дори и да съм гладна се засищам с плод или с нещо дребничко, защото не е нужно да се прекалява.

Град
    Ивагакуре
    Десерта на Фитнес с някой плодов сок, после ако искаш може и Активиа. `Що пък да не е позволено да си взимаш понякога пици ? До нашето училище има едно заведение, където правят супер яки салати и принцеси. Дават си ти салатката в пластмасова опаковка и си я ядеш с вилица и готово. Правят ти я пред тебе и можеш да видиш, че е прясна.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    Плевен
    аз пъък не ям нищо в училище нито закусвам в нас...
    последното междучасие си купувам мк доналдс или дюнер или сандвич и ям

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си