- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво да ям в училище?
Първоначално написано от xKiFlA
Колко полезно и колко умно ! Просто аплодисменти !
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Първоначално написано от BeezyJey
Да за аплодисменти е![]()
![]()
![]()
Напълно ми промени представите с това твое мнениеПървоначално написано от play23
Значи аз разбирам нещата така: ако ще си легна в 10 часа,трябва да ям най-късно до 9 часа и да гледам да ям белтъчини.Например днес в 7 часа хапнах пържола,след това към 8:20 хапнах салата от марула,домат и сирене и в 9:00 изядох още 1 пържола.Демек направих комбинация от белтъчини и зеленчуци и направих вечерята на 3 части.Това добре ли е?Правилно ли разпределих храната?
П.П До преди 2 дена вечерях само преди 7 часа и после към 9-10 часа не знаех къде се намирам от глад и едвам заспивах,мерси че ми отвори очите![]()
ябълка и/или банан
ябълка и солетки
солети и вафла :Д
smile-it's the second best thing you do with your lips
Радвам сеПървоначално написано от MagickBlade
Аз не съм никакъв специалист и никога не съм го твърдял, човека който е написал тази статия и още много такива обаче е, просто чета и се пробвам да науча нещо ново. Лично съм се убедил в професионализма му и мога да гарантирам, че всяка една дума написана в сайта му е истина.
От кога простаците имат право на мнениеПървоначално написано от chemist9009
ще ям квото си искам ... с прости и елементарни не се заснимавам вече
bb
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Всеки има право на мнение - дори и "простаците". Още повече ти не си никаква ( кифлаПървоначално написано от xKiFlA
) да ми казваш каква съм или каква не съм..
ПРЕДПОЛАГАМ, че скоро ще разбереш ,че твоя хранителен "режим" е абсолютно вреден и неправилен, защото по този начин ще станеш 100 кила.
О, уплаши ли се за фигурата си ?! Май ще трябва да минеш само на картофките от МакДоналтса ми се струва..![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
бееееее тъпа завислтлива путка!!Първоначално написано от BeezyJey
Аз да се плаша за фигурата си ?![]()
![]()
моята е идеална 167, 53кг каквото и да ям.. всеки ден ям пици .мк доналдс и такива 'боклуци' и сам си добре! И НЕ МИ КАЗВАЙ КВО ДА ЯМ !!!
Май ти ще минеш само на картофки..щото явнно пълнееш от другата храна..тва е твой проблем
за разлика от теб мога да ям каквато искам без нищо да ми има!
xKiFlA-
Обядвай вкъщи и в училище само пий. Айрян, кафе, чай (студен/ топъл)...
сандвичи от вкъщиии))
Ти остави фигурата..и здраве имаш да пазиш все пак..Първоначално написано от xKiFlA
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Бе това, че ся не ти се лепи, не значи не после няма.Първоначално написано от xKiFlA
Не се заяждам просот казвам, въпреки че знам, че квото и да кажа ще ме нападнеш.![]()
А ти не беше ли от Плевен !? Какъв МакДоналдс ? :ДПървоначално написано от xKiFlA
Big or small, lies are lies!
В какво се е превърнала темата ..![]()
![]()
Май е най-добре да се заключи вече.![]()
To infinity and beyond.
ако съм гладна ям марети или бейк ролс .. ако не съм пия някакво мляко.. например Fibela Wave .. : )))![]()
Смехът е заразен. Бъди преносител!
"Основната причина да се набеди късното хранене за водещо до напълняване, идва от милионите хора по света, които качват наднормени килограми благодарение на ежедневната си обилната вечеря. Типичният модел на хранене на съвременния човек включва пропускане на закуската, евентуален обяд (не винаги) и богата вечеря, чрез която се компенсира и свръхкомпенсира калорийният недостиг за целия ден. Толкова много калории наведнъж не могат да бъдат усвоени, още повече че след тяхното поглъщане обикновено не следва двигателна активност. Ситуацията се усложнява и от факта, че нередовното хранене 1-2 пъти дневно довежда до голямо забавяне на метаболизма. Всичко е съпроводено и от тотална липса на физическа активност. Така че само по себе си храненето късно вечер не води до напълняване. Това се получава от съчетаването на обилно късно хранене всеки ден, забавен метаболизъм и намалена двигателна активност. При такива случаи налагането на ограничение по отношение на късното хранене, естествено ще даде някакъв ефект, но той ще бъде далеч от този на един балансиран хранителен режим."Първоначално написано от play23
Точно в това е идеята - аз правех описаното горе - не закусвах, обядвах каквото падне и като се прибера вечер стой та гледай, вечеря в 9-10 и после пак в 12.
Като вечеряш рано - към 6-7, искаш, не искаш ще закусваш, защото ще си гладен сутринта, а съм на мнение, че закуската е много много важна. Разбира се, това не означава да гладуваш след 6, винаги можеш да изядеш плод/зеленчук, ако си много гладен. Идеята е да не се тъпчеш с шоколади по нощите.
Така че аз си оставам на мнението, че не е добре да се яде късно вечер, статията не ме убеди в противното..
а кой каза че няма :оПървоначално написано от vagarious
провери в мола и са мн вкусни :P
xKiFlA-
що да те нападам..тва ми харесва и го ям.Първоначално написано от MissNothing
пък и ми е близко до училищеаз ям всичко по малко и е по полезно отколкото тези които се ограничават :P
xKiFlA-
От толкова "умни" идиотки като теб направо вече ме мързи да отговарям..
Така, 1во: Кой ти каза, че съм дебела ?
2ро: Кой ти дава право да ме обиждаш все едно съм някаква к*рва ?
3то: Който каквото и да каже, ти несъмнено смяташ, че ти завижда..
Не ме е*е х*я за т`ва какво мислиш ти за мен, не ми пука, че мислиш, че ти завиждам, абе не ме е*е за нищо.. Сама показваш колко си проста, като псуваш наляво-надясно.
За ТВОЕ () сведение съм 55 кг, и съм висока 1.73 .. опаа, май ти си в малко повечко с килата ,а ?
Не искам да се разправям повече с теб, както казват "По-умния винаги отстъпва."
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
ми не съм в повеече аз съм добре ти също ама понякога се дразня като ми казват как да ям..неисках така да пишаПървоначално написано от BeezyJey
![]()
xKiFlA-
Първоначално написано от xKiFlA
Се едно..айде ПИИС![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
И аз съм на 14. В повечето случаи си нося по някой друг сандвич. Друг път си купувам от училище, друг път си вземам някакво малко сладкишче. Има случеи и в които нищо не ям. Това се случва 1 или 2 пъти в седмицата!
xKiFlA-