Цитирай Първоначално написано от MagickBlade
Цитирай Първоначално написано от play23
Малко бях позабравил темата, за тези които спорят за късното хранене, четете и се образовайте - http://lubomirivanov.com/2847 ако все още имате възражения лично ще ви уредя да поспорите с човека ама повярвайте знае много и нямате шанс.
Напълно ми промени представите с това твое мнение Значи аз разбирам нещата така: ако ще си легна в 10 часа,трябва да ям най-късно до 9 часа и да гледам да ям белтъчини.Например днес в 7 часа хапнах пържола,след това към 8:20 хапнах салата от марула,домат и сирене и в 9:00 изядох още 1 пържола.Демек направих комбинация от белтъчини и зеленчуци и направих вечерята на 3 части.Това добре ли е?Правилно ли разпределих храната?
П.П До преди 2 дена вечерях само преди 7 часа и после към 9-10 часа не знаех къде се намирам от глад и едвам заспивах,мерси че ми отвори очите
Радвам се Аз не съм никакъв специалист и никога не съм го твърдял, човека който е написал тази статия и още много такива обаче е, просто чета и се пробвам да науча нещо ново. Лично съм се убедил в професионализма му и мога да гарантирам, че всяка една дума написана в сайта му е истина.