.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: За сватба

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

За сватба

Момичета,тъй като след 1 месец съм на сватба искам да ви попитам и да ми дадете предложения с какво да бъда облечена за случая.Мисля си за оциален пантален с ръб и риза от тея където сега са ги напускали отпред рошавите,и обувки с токче.Другия вариант е спортно елегантен панталон,който да мога после да го нося навън,а не да стои в гардероба,пак с риза и обувки.И третото за което си мисля е пола до коляното с цепка малка отзад,риза и обувки.Ама все още се чудя за тея варианти,дайте ми съвет и предложения и ако може снимки.

Голям фен Аватара на mokka
    Аз на последната сватба бях точно с пола до коляното, високи обувки с отвор на палеца и риза. Иначе не ти пречи да си и с някакви тъмни изчистени дънки или тъмен панталон и риза. Моя съвет е да си купиш нещо, което после ще го носиш, а не да ти седи в гардероба, както примерно ще стане с панталона с ръб. Пък си и младо момиче, не е нужно да изглеждаш прекалено официално на сватба. Иначе бих ти предложила някаква рокля, но предвид времето след месец ще умреш от студ

Град
    Пловдив
    Еми тя сватбата ще е вечерна,ще спим в хотел,тъй като няма да е в моя град и ще ни настанят всички гости в хотела,и през деня като идем ще си ида нормално с дънки тва онова и си мисля като се качим в стаята да се преоблека с официалните дрехи,ще имам време да се приготвя,мисълта ми е,че ще си нося дрехите за сватбата,и няма да пътувам до там с тях,и аз си мислих за рокля ама нз,мама вика,че колкото и да сме в хотела(там ще подписват и няма да излизаме навън) и да има климатик може пак да ми е студено,та за тва се колебая кво да облека.

Голям фен Аватара на Ankh
    Комбинацията от черна пола до колената и бяла риза винаги ми е била страшно стилна и много ми допада, но ризата да е изчистена и от хубава материя.
    Тези където сега са ги пуснали "отпред рошавите" са ми крайно грозни.

Град
    Пловдив
    http://prikachi.com/images/259/2565259E.jpg

и такава рокля много ми харесва

Мега фен Аватара на Infinity
    Добре , може ли да ми споделите защо сте тоооолкова отчайващо стереотипни всички ?
    Черната пола , бялата риза и токчетата ...
    Млади хора сте , променете малко това супер сковано и остаряло вече схващане за това как трябва задължително трябва да си супер " официален " на подобни събития.
    Не казвам , че трябва да отидете със спортен екип или дънки и някаква обикновена блузка , обаче вече има толкова модерни и раздвижени възможности , че просто ми става смешно , като видя някой с черния панталон / пола и бялата ризка.
    To infinity and beyond.

Аз пък смятам, че ако идеш със спортно-елегантен панталон и модерна ризка не е достатъчно официално и ще е невъзпитано. С риза и пола става, но предпочитам рокличката.

Град
    Пловдив
    Infinity,дай снимка с някво примерно облекло,с което може да се иде на сватба,по твой вкус,може пък и да се замисля над думите ти ако ми хареса предложението ти.

Супер фен Аватара на cyclops
    Титинка, освен да си елегантна мисли също дали ще ти е удобно, защото обикновено след самия ритуал следва купон/танци

Мега фен Аватара на Infinity

Това са само примери .. Харесват ми , защото не е познатия стереотип.
    To infinity and beyond.

http://prikachi.com/images/664/2565664Y.jpg

http://prikachi.com/images/666/2565666e.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu...-2010-blue.jpg ( харесва ми Versace )

и идеята за черен спортен панталон с бяла и риза и черно бюстие ми допада дано съм ти помогнала

Град
    Пловдив
    ^ и на мен на Версаче ми хареса много и ето това също ми харесва,дори се замислям да ида тея дни до някой магазин и да меря такива рокли давидя как стоят,и евентуално ако не се харесам,да имам време да търся други облекла.

http://prikachi.com/images/944/2565944H.jpg

Супер фен Аватара на fuckme
    дам, тези последните са добри. иначе на мен ми хрумват тези идеи..
    http://www.polyvore.com/wedding/set?id=23882468
    http://www.polyvore.com/wedding/set?id=23882747 (тва отгоре за чанти )
    направих ги набързо, но предполагам схвана идеята ми...хем разчупваш цветовете, не си цялата в червено или синьо, нито пък си баналното черно - бяла, достатъчно офицялна... ще блестиш, но естествено няма да заличиш булката
    п.с.: а колкото до тези изказвания да си вземеш нещо, което ще можеш и друг път да облечеш.. просто нямам думи, за мен сватбата е най - официялното събитие и най - големият повод да се издокараш. предполагам всички знаете израза "кво се обличаш, се едно ще ходиш на сватба" .... правете си изводите.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    http://prikachi.com/images/259/2565259E.jpg

и такава рокля много ми харесва
    Това е готино и нещата ,които пусна Infinity и после ще си ги носиш лятото

Град
    Volleywood
    И аз в началото на септември бях на сватба и бях с тази рокля:
    Без ръкав е, това черното отгоре е отделно:
    http://prikachi.com/images/244/2566244M.jpg

P.S. Нарочно си отрязах лицето, че е много зле на тази снимка.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Я взимай някоя сладка рокличка. Според мен няма да ти е студено освен ако не мислиш да стойш цяла вечер на стола
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на mokka
    Чакай малко аз не съм била с черна пола/бяла риза.
    Полата ми беше сива, ризата черна, имах брошка цвете от цип и обувките ми бяха бели с черни цветя. Вобще не съм била по стереотип и прочие..

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Я взимай някоя сладка рокличка. Според мен няма да ти е студено освен ако не мислиш да стойш цяла вечер на стола
    ++
    пък и смятам, че човек трябва да си има и някоя по-официална дрешка в гардероба си.. дори да я облича 1-2 пъти годишно..

Няма нужда да се контиш прекалено много, ако не си нещо по-особено на сватбата(да де , дано схвана какво имам предвид). Щом ще е на закрито някоя хубаав рокличка би било добре, и нещо дръхно сако ли де да знам.

Град
    Пловдив
    М дано да си намеря подходяща рокля за мойта структура,че в ханша не съм никак тясна и тва ме притеснява.

Принцип за всеки има дрехи, който да прикират недостатъците и да подхождат на съответното телосложение. Но ако не ти седят добре рокли не си взимай, а облечи нещо, с което ще се чувстваш добре и ти подхожда.
    Пусни снимак като избереш и купиш.

Град
    Пловдив
    Другата седмица ще ида с майка ми да меря рокли и панталони,поли и накрая да видим с кво ще се харесам.

Супер фен Аватара на katericArofl
    ами единият начин да прикриеш широкия ханш е да си купиш права рокля, която да те заравнява ( така да се каже ), но не мисля,че това е добър вариант, защото според мен ще изглеждаш по-едра.

другият е рокля пристегната под бюста или ако не е да сложиш някакво по-голямо коланче или нещо подобно и надолу роклята да се разширява ( но да не е тип балон! )

Вземи си някаква рокля - все пак отиваш на сватба. Трябва човек да се барне за такъв повод - най-малкото от уважение към младоженците. И най-добре роклята да е в светъл цвят, обличаш я за хубав повод. Не само черното може да бъде стилно.Ужасни са ми снимки от сватби, където всички са се облекли в черно, все едно са се събрали по друг повод
    На мен идеите за черни панталони и ризи са ми тъпи - не си нито чиновничка на гише, нито сервитьорка! Това не е официална дреха.

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    Вземи си някаква рокля - все пак отиваш на сватба. Трябва човек да се барне за такъв повод - най-малкото от уважение към младоженците. И най-добре роклята да е в светъл цвят, обличаш я за хубав повод. Не само черното може да бъде стилно.Ужасни са ми снимки от сватби, където всички са се облекли в черно, все едно са се събрали по друг повод
    На мен идеите за черни панталони и ризи са ми тъпи - не си нито чиновничка на гише, нито сервитьорка! Това не е официална дреха.
    Идеята за бяла риза с някакво добре подбрано елече може да бъде в пъти по-стилна от рокля. Естествено зависи от роклята, но ако се водиш по таз' и миналогодишните тенденции по балове и вечеринки, ще прекрачиш стилното Малка черна или светла рокля, но да е малка.. Идеите на Infinity ми допаднаха най-много.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове