Поредната тъжна история ... реших да я напиша и споделя за да ми дадете някакъф савет .. ето я и моята история .. Беше един прекрасен ден в парка с приятели и имаше ново момче цял ден се гледахме , но нито един от двамата не направи крачка. На друя дех когато излязохме той ме попита дали мога да му дам скайпа аз му го дадох.. писахме си 1 2 месеца станахме много добри приятели , но аз се влюбих и търсих много начини да му кажа това и все нанемирах смелост. Когато един ден той ме попита дали иска да излезем и аз с радост приех. Седнахме на една пейка и той запозна да ми обеснява как когато ме е видял се е влюбил в мен. Аз му казах да спре да говори и му казах , че и аз също съм влюбена в него и той ме попита дали искам да съм с него аз с радост отговорих , че искам и той ме вдигна и ме целуна и каза , че ме обича ужасно много и е нямал тарпение за този ден когато ме целуне !! Така 3 месеца бяхме щастливи докато неразбрах , че трябва да замине да в чужбина много се натажих , но той ми каза , че каквото и да става там той ще си е само мой , но уви върна се след 3 седмици отидох до тях да видя как е моята любов. Когато позваних на вратата ми отвори някакво момиче попитах каде е Светльо ( гаджето ми ) , а тя ми отговори до магазина попитах кога ще се върне тя ми каза всеки момент и ме попита коя съм аз отговорих приятелката му . Тя се намръщи и ми отвърна , че тя е неговата приятелка аз се разплакох и тръгнах да бягам по стълбите надолу .. той тъкмо се пребираше и се засякохме той пусна торбите и тръгна след мен когато ме хвана ме попита какво се е случило , но аз от плач неможех да говоря и му казах да бъде щастлив и да не ме търси почеве .. две седмици бях бясна , че е направил така , но вече стана година аз неспирам да мисля за него . Макар , че ме нарани така , сега си пишем по скайп той ми праща прегръдки и целуфки и когато се видим ме прегръща и понякога целува , опитах какво ли не .. когато му казах да не ме търси той 2 месеца тагува и искаше да е с мен , но аз на инат неисках да го виждам , а сега аз плача .. та молбата ми е , ако можете дайте ми съвет