Здравейте съфорумници и по-компетентни по темата за спортовете и отслабването!!!Имам няколко въпроса към вас!Започнах да правя упражнения в началото на тази седмица-най-вече коремни преси,клякания,упражнения за крака също.Първите 2,3 дни правих по 20 преси от всеки вид,а от вчера ги увеличих по 30.По колко най-много да ги увеличавам на серия и през колко дни?Значи първите 3 дни ги правих сутрин преди да съм яла,защото знам че има най-голям ефект,но вчера ги правих през нощта,защото сутринта нямах време...Въпроса ми е добре ли е да ги правя в различно време,сутринта ,някой път пък вечерта или няма да има ефект?Мисля скоро да започна плуване или аеробика,едно от двете,зависи много от цените,защото само с упражнения вкъщи няма да има ефект....,защото само се загрявам,не се изпотявам.Купих си ел-карнитин,но още не съм го започнала.Мога ли да го почна сега като правя само упражнения вкъщи или като добавя спорт тогава да го пия???Последен въпрос пак за упражненията.Като ги правя сутрин изчаквам няколко минути и тогава ям така ли е правилно или може да ям веднага???А вечер как да ги правя след ядене или преди???Много ме интересуват отговорите на тези въпроси ,за да мога да тренирам правилно и да има ефект от всичко това!!Моля за съвети от вас,благодаря!!!