.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Няколко въпроса.

Здравейте съфорумници и по-компетентни по темата за спортовете и отслабването!!!Имам няколко въпроса към вас!Започнах да правя упражнения в началото на тази седмица-най-вече коремни преси,клякания,упражнения за крака също.Първите 2,3 дни правих по 20 преси от всеки вид,а от вчера ги увеличих по 30.По колко най-много да ги увеличавам на серия и през колко дни?Значи първите 3 дни ги правих сутрин преди да съм яла,защото знам че има най-голям ефект,но вчера ги правих през нощта,защото сутринта нямах време...Въпроса ми е добре ли е да ги правя в различно време,сутринта ,някой път пък вечерта или няма да има ефект?Мисля скоро да започна плуване или аеробика,едно от двете,зависи много от цените,защото само с упражнения вкъщи няма да има ефект....,защото само се загрявам,не се изпотявам.Купих си ел-карнитин,но още не съм го започнала.Мога ли да го почна сега като правя само упражнения вкъщи или като добавя спорт тогава да го пия???Последен въпрос пак за упражненията.Като ги правя сутрин изчаквам няколко минути и тогава ям така ли е правилно или може да ям веднага???А вечер как да ги правя след ядене или преди???Много ме интересуват отговорите на тези въпроси ,за да мога да тренирам правилно и да има ефект от всичко това!!Моля за съвети от вас,благодаря!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    TaM..
    Хубаво е , че си се заела с упражнения , а не с диети.Ако го има постоянството и резултатите ще са налице.Не мисля ,че има кой знае каква разлика дали пресите ще са вечер или сутрин , но аз обикновено ги правя сутрин , защото ако натоваря корема вечер винаги ми се гади от храната , която съм ял през деня.Ако можеш бягай,вярно че позахладня , но все пак не е чак толкова студено.Можеш и на фитнес да ходиш , цените зависят от града ( в моя са около 12-30лв ),ако си ученичка има някакви намаления.Във фитнеса едно че ще си на топличко и ще има уреди и второ ,че помолиш ли инструкторите няма да ти откажат и ще ти кажат каква програма да следваш,което би трябвало да ускори ефекта на отслабване.
    Жалко ,че не си почнала лятото,тогава ефектът щеше да настъпи по -бързо , но и сега не е трудно да сваляш.
    Успехи, с постоянство ще постигнеш целите си .

Авторке,поздравления за мерака!Така се получава всичко!Поздравявам те и за това,че си се орентирала към аеробика или плуване-и двете са според мен перфектни за жена.Че тренираш вкъщи-също е чудесно.Аз лично избягвам да тренирам сутрин на гладно-все пак за тренировките се изисква енергия.Целта ти отслабване ли е?Защото,ако е така,без тичане/велоергометър ще стане по-трудничко.Ако все пак си тренираш на гладно,изчакай 15 минути-точно време за един кратък женски душ,и си хапни.Ако искаш още малко информация,драсни ми 1 ЛС,мисля,че ще помогна.Успех!

Цитирай Първоначално написано от FlipY
    Хубаво е , че си се заела с упражнения , а не с диети.Ако го има постоянството и резултатите ще са налице.Не мисля ,че има кой знае каква разлика дали пресите ще са вечер или сутрин , но аз обикновено ги правя сутрин , защото ако натоваря корема вечер винаги ми се гади от храната , която съм ял през деня.Ако можеш бягай,вярно че позахладня , но все пак не е чак толкова студено.Можеш и на фитнес да ходиш , цените зависят от града ( в моя са около 12-30лв ),ако си ученичка има някакви намаления.Във фитнеса едно че ще си на топличко и ще има уреди и второ ,че помолиш ли инструкторите няма да ти откажат и ще ти кажат каква програма да следваш,което би трябвало да ускори ефекта на отслабване.
    Жалко ,че не си почнала лятото,тогава ефектът щеше да настъпи по -бързо , но и сега не е трудно да сваляш.
    Успехи, с постоянство ще постигнеш целите си .
    Не ми се ходи на фитнес.Лятото започнах да ходя,ама много ми доскуча там,ако ходя на аеробика или плуване ще ми е по-интересно.Лятото нямах време да тренирам,защото работих и не ми оставаха сили,но сега съм решена.

свършват.

Цитирай Първоначално написано от YVKsport
    Авторке,поздравления за мерака!Така се получава всичко!Поздравявам те и за това,че си се орентирала към аеробика или плуване-и двете са според мен перфектни за жена.Че тренираш вкъщи-също е чудесно.Аз лично избягвам да тренирам сутрин на гладно-все пак за тренировките се изисква енергия.Целта ти отслабване ли е?Защото,ако е така,без тичане/велоергометър ще стане по-трудничко.Ако все пак си тренираш на гладно,изчакай 15 минути-точно време за един кратък женски душ,и си хапни.Ако искаш още малко информация,драсни ми 1 ЛС,мисля,че ще помогна.Успех!

Хехе мерси за поздравленията,но като има ефект тогава Ами целта ми е и отслабване да.Главно да се стегна,ама то май първо отслабваш и после се стягаш.Главно корема искам да махна,а той най-бавно се маха.Тренирам сутрин,защото знам че на гладно има най-голям ефект!

свършват.

Цитирай Първоначално написано от EightEdgeCircle
    Хубаво искаш, само че трябва да се информираш добре.
    1) каква ти е диетата?
    Отслабване = 1:4 тренировки : диета !
    2)Не е хубаво веднага да ползваш добавки, по-добре изчисти си режима, тренирай активно и след 2-3 месеца, когато си в заастой използвай добавките за да продължиш да сваляш. Сега си пропиляваш козовете за по-нататък.
    3) Каква марка е Л карнитина? Предполагам че не си навътре с нещата и ако си го взела от аптека ще е на на Нутрим или Био гейм => български марки => ефектите са само отрицателни !
    4) Аеробика-плуване добре са, само че зимата наистина не е много приятно да ходиш на плуване, освен ако не тренираш отдавна и не си свикнала. Фитнеса също е добра опция, кръгова програма с леки тежести по 15-20 повторения и 30минути кардио (може да е 10-15 минути ХИЙТ кардио)
    повече информация какво е Хийт-в нета или от инструктор. На кратко: Бягане/велоаргометър 30секунди бързо 30секунди бавно, много е ефективно.
    С тези коремни няма смисъл. Да не говорим че ако не са на уред под наклон с изправени крака а са на земята почти няма смисъл
    пробвай това http://vbox7.com/play:3bce109c 3 пъти на седмица
    Значи аз диети съм се уверила,че не мога да спазвам,за това няма смисъл...Разчитам само на спорт.Може и някакъв режим на хранене,но в моето ежедневие...абсурд да стане!Л-карнитина си го взех от аптеката да,българска марка,знам че не е толкова качествен,но е по-евтин,а другия е 50,60 лева и ми е скъп...Чак пък отрицателни ефекти,до какво лошо може да доведе ако го пия?
    За коремните преси защо не земята няма смисъл?Този линк който ми прати там също правят упражненията на земята.Някои от тях и аз ги правя и мисля да правя всеки ден

свършват.

ако започнеш плуване ще ти се отрази много добре + упражненията вкъщи. А щом искаш най-вече корема да свалиш макар че е малко хладно както каза по горе колегата кардио упражненията са супер особено бягането ще ти помогне много за корема Успех!

Мега фен Аватара на ZipFail
    А за корем е супер безмислено да правиш всеки ден, оше по-малко едни и същи преси..
    Прави макс 3 пъти в седмицата, но разнообразни и натоварващи упражнения, ефекта ще е много по-голям

И се присъдинявам към горните мнения - упражненията са много малка част от отлабването - най-важното е диетата и правилното хранене. Колкото и да тренираш, ако не се храниш правилно, ще ти е изключително трудно да се поддържаш..

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    За Л карнитина няма смисъл ако е БГ. Не е проблема че е по-малко качествен. Пълно менте е, само си си изхабила парите
    Една приятелка която по принцип има голям опит с добавките в началото си беше взела на Био Гейм Л карнитин (от аптеката) и каза че имала много сериозно проблеми-акне, гадене, повръщане, отпадналост а кг разбира се не свалила. Като го спря всичко й мина

Zipfail Според мен едва ли ще има ефект ако правя упражнения само 3 пъти в седмицата,отколкото всеки ден....Защо мислиш че като правя по-малко ще е по-добре и ефекта ще дойде по-бързо?Диети не мога да спазвам,защото ми трябва енергия,но съм си казала че няма да ям след 19 часа.Мислих си също да започна да ям разделно,но ще е доста трудно,защото трябва да ям и без хляб ииии.........

свършват.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Знаех си , че си дебела.

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Мислих си също да започна да ям разделно,но ще е доста трудно,защото трябва да ям и без хляб ииии.........
    "Ни стаа без хляб моето момиче!"

Ааа, щях да забравя, искам и аз да се присъединя към групата от хора които те поздравиха за това, че си си размърдала дебелият задник. Сега отиди в гугъл, потърси какво представлява кардио тренировка, вместо да тормозиш невинните същества в този форум.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Zipfail Според мен едва ли ще има ефект ако правя упражнения само 3 пъти в седмицата,отколкото всеки ден....Защо мислиш че като правя по-малко ще е по-добре и ефекта ще дойде по-бързо?Диети не мога да спазвам,защото ми трябва енергия,но съм си казала че няма да ям след 19 часа.Мислих си също да започна да ям разделно,но ще е доста трудно,защото трябва да ям и без хляб ииии.........
    Не прави корем всеки ден,няма да има голям ефект,даже почти никъв,щото мускулите на корема се възстановявт бавно и им трябват ден,два за да се възстановят от хубава,натоварваща тренировка.Иначе плуването би ти помогнало доста

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    400 коремни на ден и корема + краката ще са ти бомба.
    Прави серии по 20 клякания, когато се сетиш.
    Тичай сутрин и вечер.
    Плувай, ако имаш възможност.

Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    За Л карнитина няма смисъл ако е БГ. Не е проблема че е по-малко качествен. Пълно менте е, само си си изхабила парите
    Една приятелка която по принцип има голям опит с добавките в началото си беше взела на Био Гейм Л карнитин (от аптеката) и каза че имала много сериозно проблеми-акне, гадене, повръщане, отпадналост а кг разбира се не свалила. Като го спря всичко й мина

Моя е на биогейм...Ами купих си българско,защото е по-евтино,а нали ти казвам че иначе е 50,60 лева и не ми е по джоба...Няма смисъл да си купувам нещо,което не знам дали ще подейства....Не знам на кого да вярвам всички различни неща казват.По новините са казвали че добавките ,които продавали по фитнесите били ментета.Също така българското знам какво производство е ,а другите не ги знам къде ги произвеждат и точно те може да са ментета.....

свършват.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Тичай сутрин и вечер.
    По скоро трябва да прави различни упражнения и през 2 дни,и кляканията май е по-добре да са по 35 на серия,но все пак може момичето да не може

Много глупави съвети и давате.КОРЕМНИТЕ ПРЕСИ НЕ ТОПАТ МАЗНИНИТЕ,ТОПИ ГИ БЯГАНЕТО.Правиш по 50 коремни за горна, долна част и паласки през ден или през два.Тичаш сутрин НА ГЛАДНО,защото тогава се топат мазнините.Свеждаш въглехидратите до минимум.Сутрин пиеш по 1 кафе.Клекове и разни други няма смисъл да правиш.Трябва да тичаш всеки ден с умерено темпо.Относно Л-карнитина , аз когато съм в период на чистене пия течен Л-карнитин на Explode - струва 22-26 лв и е супер качество(макар марката да е българска тези добавки могат да се сравняват с американските и немските по качество)

Град
    София
    Е то,че не ги топи,не ги топи нали затова ше се записва на аеробика или плуване,но коремните ше я стегнат.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Виж сега, относно добавките-ако беше навътре в нещата щеше да знаеш че това е бизнес, не по-малък от бизнеса с техника да кажем. Има си отвърдени американски производители които имат сертификати от най-високо ниво. Казвам ти че БГ Л-карнитина не е с по-ниско качество а е с НУЛЕВО качество! По-добре като нямаш пари да не взимаш, от колкото да се дадеш парите за глупости.
    Оправи си храната. Диета не означава да гладуваш!
    Ще си направя труда да ти покажа примерна програма за момиче, което в специализираните сайтове не биха направили а просто ще ти кажат да четеш, което е и ПРАВИЛНО!
    9:00 30минути бягане
    9:30 80грама овесени ядки със 200мл прясно мляко
    12:00 часа 3 яйца цели+салата
    15:00 Месо 100грама+салата
    19:00 Месо 100грама+салата
    22:00 преди лягане 100-150грама извара
    Гледай след тренировката (плуване/фитнес/аеробика/домашна тренировка) да има ядене с месо или яйца. Това е обяснено по най-прост начин. Ако яденето не е като хората-нищо няма да стане. Един ден от седмицата си позволявай да ядеш повечко въглехидрати но не прекалявай-примерно ориз, картофи, черен хляб, спагети, макарони но само пълнозърнести и то пред 17:00 !!!
    Плодовете не са от полза а са само минус защото са захар.

Към горното бих добавил да се ориентира към източници на енергия от мазнинен характер, за да поддържа ниско нивото на инсулина. Ядки, сланина, зехтин, масло, сметана и тн. са все неща, от които ще има полза. За плодовете съм напълно съгласен, нека набляга на салатите, в плодовете има яко захар, а тя е крайно нежелана. Яйцата цели задължително. Нека месото да е свинско, а не пилешко. На едно активно тяло му трябва много енергия, набавяй си я от мазнините, защото те са по-добрият източник на енергия.

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Тичай сутрин и вечер.
    По скоро трябва да прави различни упражнения и през 2 дни,и кляканията май е по-добре да са по 35 на серия,но все пак може момичето да не може

Това е цел подигравка ли беше?Правя 2 серии по 30 клякания всеки ден

свършват.

LastFN сигурна съм че тичането ще ми е от полза,но стана студено и няма как да тичам....За сметка на това ще ходя на аеробика,но само 2 пъти седмично не е много...А за упражненията ще помисля може наистина да ги правя през ден.А моя Л-карнитин също е български както казах по-нагоре на Био гейм по-евтин е и не знам вече,казват ми че не е качествен от другаде други неща чувам...ще потърся повече информация за марките л-карнитини

свършват.

Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    Виж сега, относно добавките-ако беше навътре в нещата щеше да знаеш че това е бизнес, не по-малък от бизнеса с техника да кажем. Има си отвърдени американски производители които имат сертификати от най-високо ниво. Казвам ти че БГ Л-карнитина не е с по-ниско качество а е с НУЛЕВО качество! По-добре като нямаш пари да не взимаш, от колкото да се дадеш парите за глупости.
    Оправи си храната. Диета не означава да гладуваш!
    Ще си направя труда да ти покажа примерна програма за момиче, което в специализираните сайтове не биха направили а просто ще ти кажат да четеш, което е и ПРАВИЛНО!
    9:00 30минути бягане
    9:30 80грама овесени ядки със 200мл прясно мляко
    12:00 часа 3 яйца цели+салата
    15:00 Месо 100грама+салата
    Гледай след тренировката (плуване/фитнес/аеробика/домашна тренировка) да има ядене с месо или яйца. Това е обяснено по най-прост начин. Ако яденето не е като хората-нищо няма да стане. Един ден от седмицата си позволявай да ядеш повечко въглехидрати но не прекалявай-примерно ориз, картофи, черен хляб, спагети, макарони но само пълнозърнести и то пред 17:00 !!!
    Плодовете не са от полза а са само минус защото са захар.

И каква марка от американските е качествена тогава и на каква цена?То има много марки и не се знае коя е менте...Тази диета която ми написа ми се вижда много еднообразна,значи трябва да ям само яйца,месо и салата?И след 17 часа не трябва да ям нищичко?Невъзможно ми е нещо......Мерси все пак!

свършват.

Знаех си , че си дебела.

Ако бях толкова дебела нямаше да пиша тук изобщо,щото знам че всички ще ме оплюват и някои хора ще избиват комплекси.Виж сам/а как изглеждам ,ако ти се отвори този линк http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1292398009604&set=a.1279380884184.4 1171.1819902637&ref=nf#!/album.php?aid=80846&id=1022189023
    Пиша тук,защото смятам че има какво да се желае от моето тяло да свали,именно,че не се смятам за перфектна,но никой не е !

свършват.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™

това му викаш нищо?

По-добре не си взимай Л карнитин щом сега започваш, а щом нямаш хранителен режим и тренираш в домашни условия-напълно безмислено!!!
    Хубави марки са:
    Scitec, Optimum Nutrition, USP Labs, Peak, PhD, Scivation, MegaPro, BSN, NOW, Dymatize, Primaforce, EFX, Gaspari...
    Твърде много са да ги изброявам всички, но гледай да не попадаш на марки като BioGame, Nutrim, JC Nutrition, Power Food, Explode (за последните 2 има и добри мнения, но не са доказани БГ фирми)
    Scitec предлагат прилични цени за качествени добавки
    това само информативно, засега добавки за само хабене на пари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си