.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Скъсаха ме!

Просто искам да се оплача ,че ем скъсаха на кормуването пред ДАИ днеска.Супер ис карах,дкоат не дойде ляв завой на кръстовише със светофари.Гледам си аз отсрещните,чакам ги,решавам да мина и ми натискат педалите,щото един се задавало.И така,отбий вдясно и слез...Много съм разочарован,коийто са го скъсали първия път да сподели,да ме утеши малко Ааа,имаше и камера!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Има за какво да са те скъсали...не знам изобщо с тоя български листвоките как си си изкарал...

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Има за какво да са те скъсали...не знам изобщо с тоя български листвоките как си си изкарал...
    ае на мен българският си ми е наред,просто не гледам какво пиша,ясно? относно листовките,ги взех без грешка и вътрешния,и външния,така че ако няма какво повече да кажеш,просто не си отделяй времето да пишеш

a

Ае хора,вие сте много зле.Ония на мен прави забележки,а пък ми пише листвоки,ей това му е проблема на българин,знае само да приказва,а не вземе да поприказва по темата...

anonymous546178
    Guest
    Ми скъсал те е, като не можеш да караш кво утешение чакаш. В реална ситуация това е предпоставка за ПТП, следващия път внимавай повече.

Еми супер, че са те скъсали. По-добре, щото после кой знае кво си можел да направиш.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн

Re: a

Цитирай Първоначално написано от gilotinator
    Ае хора,вие сте много зле.
    теб са те скъсали, не нас
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Тук не гледаш как пишеш...
    Там не гледаш как караш...
    Какво очакваш?

ПС: Не ти е проблемът само в неписането правилно, ами и в незнанието.

По темата:
    Ще се явиш пак и т'ва е. За да са те скъсали, има защо. И браво, че е имало камера. Време е вече не всеки срещнат да получава книжка на конвеир, защото си е платил на тоя и оня. Не казвам, че ти си, а защо е хубаво да има камери. Въпреки че като се замисля и на тях ще им намерят цаката.

Мега фен Аватара на Chacho
    Мен ме скъсаха първия път също. Всичко беше наред, на всички провокации отреагирах правилно и накрая се заплеснах на едно кръстовище и минах на червено. А преди изпита даже четох инструктаж за изпита и пишеше, че директно се прекратява изпита при преминаване на червено и се смях, кой може да е толкова глупав да го направи. Все тая, втория път си го взех без проблеми.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами правилно са те скъсали, защото погледнато реално това наистина си е предпоставка за ПТП. Просто си го научи за следващия път, че в една такава ситуация си длъжен да изчакаш всички да минат и чак след това да завиваш Споко, ще се научиш. За камерите - много хубаво даже! Време беше да ограничан тва купуване на книжки и да позволяват на всякакви некадърници да сядат зад волана... после защо имало толкова много катастрофи
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Честито, дано и втория път те скъсат!

По-малко "шофери" на пътя, по-добре за останалите!

d

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Ами правилно са те скъсали, защото погледнато реално това наистина си е предпоставка за ПТП. Просто си го научи за следващия път, че в една такава ситуация си длъжен да изчакаш всички да минат и чак след това да завиваш Споко, ще се научиш. За камерите - много хубаво даже! Време беше да ограничан тва купуване на книжки и да позволяват на всякакви некадърници да сядат зад волана... после защо имало толкова много катастрофи
    И аз се притеснявам,че пак ще намерят начин да пускат когото трябва и когото не трябва,въпреки че има камери.Една позната си беше "платила" и толкоз грешки направи,сучи я ,въртя е,накрая се наложи да и натисне педалите и вика еми сега заради камерата не мога да те пусна,иначе...

Re: a

Ае хора,вие сте много зле.Ония на мен прави забележки,а пък ми пише листвоки,ей това му е проблема на българин,знае само да приказва,а не вземе да поприказва по темата...
    Той нарочно написа листВОки ,защото в първия си пост почти нито една буква не си е на мястото.Трябва да си доста тъп за да не схванеш намека.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ае на мен българският си ми е наред,просто не гледам какво пиша,ясно? относно листовките,ги взех без грешка и вътрешния,и външния,така че ако няма какво повече да кажеш,просто не си отделяй времето да пишеш

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    А нас какво ни интересува, че са те скъсали? Т'ва е ТВОЙ проблем, не наш! Да не мислиш, че някой от тук много го интересува за тебе?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Честно , и аз си го помислих.
    Да не говорим за матурата по БЕЛ.

Е, какво толкова.
    Пак ще се пробваш.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си