- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP Незнам какво да правя?!!!
Ясно, преди си го харесвала и обичала вече не.
Но си постъпила много тъпо.. Разбирам да си била пияна, когато си му изневерявала и т.н., ама ти си го направила и напълно си осъзнавала какво правиш. Поне първо да беше скъсала с приятеля си и после се давай на другия и така нямаше да има наранени. Или по-точно нямаше да нараняваш приятеля си.
Най-добре ги остави и двамата. Втория щом е знаел че си имаш гадже и въпреки това го е направил с теб си личи какъв е. Той те е използвал и ако го избереш ти ще си наранената.
Обаче вярно, че си била наранена, когато гаджето ти ти е изневерило - това е много важна подробност и до някъде оправдава постъпката ти, защото разбирам - била си наранена и по някакъв начин си искала да му го върнеш за преди, но защо го направи след като вече всичко между вас си е било добре не знам.
Както и да е - не се вкарвай в такива филми, постъпката ти е глупава и трябва да си вземеш поука. : )
Хахх била по-голяма на акъл от Влади... да бе да![]()
(можеш само да си мечтаеш нямаш си на идея колко негови мнения и на мармаладка съм изчела.Не вярваш, защото не ти се иска- те са прави.)
Не искала да го нарани...споко няма на тоя надали изобщо му пука за теб(съжалявам просто не можах да се сдържа .) А откъде разбрах, че не му пука?! Много просто изневерил ти е това е достатъчно, за да разбереш що за човек е... ама на кого обяснявам ти си същата като него. Порасни!
Какво да направиш? Ми и 2мата не ти трябват прави квото искаш нищо няма да промени нещата..
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Оле вие тука всички сте като изкарани от турските сапунки, честноПък ти вземи са гръмни някъде, с извинение (: "Еми какво да правя, взех, че му изневерих". Заради ей такива катоо теб мъжете ни мислят за шибани кучки, отново с извинение. Айде със здраве
![]()
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
Отрицателната частица "не" се пише отделно от глагола "знам".
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Скъсай с първия, самоубии се след това![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Не знам... от днес чета форума, но за 1 час толкова глупости прочетох... почвам да се чудя дали тези дето ми се харесват и ми правят добро впечатление по улиците са като теб и повечето. Съжалявам, че и аз ти скачам с рогата напред, но наистина си се закопала много сериозно и това, че "(уж) си влюбена" са само думи и ме е яд, че си писала в това подразделение на форума.
Alex Peace - P.I.M.P (music)
+1Първоначално написано от valdesbg
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Страхотна логика!!!Първоначално написано от momoka
Ужас, тотален ужас... Момиче, съвземи се малко! Сериозно, на колко години си? И като му изневери, какво... Върна ли си го? Изневярата и лъжата са нещата, които най-много мразя. И не само аз предполагам, никой не би му било приятно да го лъжат така. Не тормози момчето и го пусни да си върви. Не че и той е цвете за мирисане, по твоите обяснения. Това вашето не е връзка. И какво е това Обичам те... В днешно време го бъркате ужасно много с понятията харесване/привличане. Съвземи се малко, осъзнай си грешките и се оправи, преди да е станало късно, демек преди да продължиш да ги правиш и за напред.
\Първоначално написано от valdesbg
/