.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Ясно, преди си го харесвала и обичала вече не.
    Но си постъпила много тъпо.. Разбирам да си била пияна, когато си му изневерявала и т.н., ама ти си го направила и напълно си осъзнавала какво правиш. Поне първо да беше скъсала с приятеля си и после се давай на другия и така нямаше да има наранени. Или по-точно нямаше да нараняваш приятеля си.
    Най-добре ги остави и двамата. Втория щом е знаел че си имаш гадже и въпреки това го е направил с теб си личи какъв е. Той те е използвал и ако го избереш ти ще си наранената.
    Обаче вярно, че си била наранена, когато гаджето ти ти е изневерило - това е много важна подробност и до някъде оправдава постъпката ти, защото разбирам - била си наранена и по някакъв начин си искала да му го върнеш за преди, но защо го направи след като вече всичко между вас си е било добре не знам.
    Както и да е - не се вкарвай в такива филми, постъпката ти е глупава и трябва да си вземеш поука. : )

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Хахх била по-голяма на акъл от Влади... да бе да (можеш само да си мечтаеш нямаш си на идея колко негови мнения и на мармаладка съм изчела.Не вярваш, защото не ти се иска- те са прави.)

Не искала да го нарани...споко няма на тоя надали изобщо му пука за теб (съжалявам просто не можах да се сдържа .) А откъде разбрах, че не му пука?! Много просто изневерил ти е това е достатъчно, за да разбереш що за човек е... ама на кого обяснявам ти си същата като него. Порасни!

Какво да направиш? Ми и 2мата не ти трябват прави квото искаш нищо няма да промени нещата..
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Оле вие тука всички сте като изкарани от турските сапунки, честно Пък ти вземи са гръмни някъде, с извинение (: "Еми какво да правя, взех, че му изневерих". Заради ей такива катоо теб мъжете ни мислят за шибани кучки, отново с извинение. Айде със здраве
    So baby, don't feel no pain, just smile back <3

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Отрицателната частица "не" се пише отделно от глагола "знам".
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Скъсай с първия, самоубии се след това
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Град
    Navsqkude i nikude :D
    Не знам... от днес чета форума, но за 1 час толкова глупости прочетох... почвам да се чудя дали тези дето ми се харесват и ми правят добро впечатление по улиците са като теб и повечето . Съжалявам, че и аз ти скачам с рогата напред, но наистина си се закопала много сериозно и това, че "(уж) си влюбена" са само думи и ме е яд, че си писала в това подразделение на форума.
    Alex Peace - P.I.M.P (music)

Супер фен Аватара на icebulllet14
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Все тая е какво ще направиш.

Същата куха лейка ще си останеш
    +1
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Re: HELP Незнам какво да правя?!!!

Цитирай Първоначално написано от momoka
    Не исках да му разбивам сърцето - нямаше к'во да направя и му изневерих....
    Страхотна логика!!!
    Ужас, тотален ужас... Момиче, съвземи се малко! Сериозно, на колко години си? И като му изневери, какво... Върна ли си го? Изневярата и лъжата са нещата, които най-много мразя. И не само аз предполагам, никой не би му било приятно да го лъжат така. Не тормози момчето и го пусни да си върви. Не че и той е цвете за мирисане, по твоите обяснения. Това вашето не е връзка. И какво е това Обичам те... В днешно време го бъркате ужасно много с понятията харесване/привличане. Съвземи се малко, осъзнай си грешките и се оправи, преди да е станало късно, демек преди да продължиш да ги правиш и за напред.

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Все тая е какво ще направиш.

Същата куха лейка ще си останеш
    \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си